15 ročná

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
energy00
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: 15 ročná

Príspevok od používateľa energy00 »

aacid - este napisem poslednu vec k nasej offtopic sekundarnej teme o zakladani rodiny. Nemyslel som to tak, ako si to vypichol, ze hned ide rozmyslat nad zakladanim. Je to jedna z veci, ktoru treba brat do uvahy, kedze si sam nevie rady a poziadal o pomoc a nazory. Mozno mu to nevyjde, ako hovoris ty, co je dost mozne a na druhej strane - co ked si naozaj sadnu ? Musi ratat aj s touto moznostou. A ako som aj pisal - ona bude chciet studovat a chlapovi sa zachce bytu, deti atd. Pripadne ta tretia - ostane tehotna bla bla bla. Su to len moznosti, ktore by som zvazoval ja s odstupom casu a pouceny zo vztahov (svojich, cudzich). Vzhladom na ich vekovy rozdiel.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ach jaj, to je mi teda tema :D

Ale ako sa to hovori? Idealny vekovy rozdiel medzi zenou a muzom je 4 roky, pricom muz ma byt o tie 4 roky startsi (holt, aj ked sme starsi stale sa casto chovame jak deti :D).
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Pilifo napísal:Protirečíš si. Raz napíšeš, že by si človek mal prejsť viacerými vzťahmi a druhýkrát že sa nemajú ľudia rozchádzať kvôli maličkostiam, ktoré sa dajú vyriešiť.
nejak nevidim to protirecenie si.
o ziadnych malickostiach, ktore sa daju vyriesit som nepisal, to si si musel spliest koment.

uz som to raz vysvetloval, ale pre teba to vysvetlim znova:
nie, nemas sa rozchadzat len kvoli tomu aby si si presiel viacerymi vztahmi, ale na druhu stranu nemas ani umelo udrzovat vztah pri zivote len preto lebo uz ste spolu dlho, alebo preto ze sa bojis co bude potom.

ale hlavne tu furt riesime nejake vazne vztahy a buducnost a neviem co a pritom su to 15 rocne deti (aspon jedno teda), to si uplne odporuje.
pokial vztah zacne v 15tich a bude im to klapat aj po 10 rokoch tak super, gratulujem. ale ak iba teraz uvazujes nad tym ze zacnes chodit s 15 rocnou babou, tak ozaj nie je na mieste riesit co bude po vysokej skole a ako si budete zakladat rodinu.
to je vsetko co som k tomu chcel povedat, nic viac, nic menej.
k dalsim diskusiam v tejto teme o pocte vztahov sa uz nevyjadrujem :)
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

Nájdi si radšej niekoho v tvojom veku.
je to tak lepšie.
mal som 2 vzťahy kde boli baby mladšie nie o toľko ako je to v tvojom prípade ale ver mi je to lepšie keď máš dievča v tvojom veku alebo o rok či dva staršiu.
Tie aspoň teoreticky vedia čo chcú od života :)
didem2009
Novice
Novice

Príspevok od používateľa didem2009 »

Ak tvrdis, ze si s nou rozumies a je ti dobre, tak to skus. S tym nic nestratis a ak ti to nevyjde tak ti to da len do buducna, ze sı potom s mladou holkou nezacnes. Osobne sı myslim ze je este nevyzreta a ma iny pohlad na zivot ako ty a este ani nevie, co chce od zivota.

Tym chcem povedat chod do toho a uvidis. Bud to vyjde alebo nıe.
biker610i
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa biker610i »

byt na tvojom mieste tak do toho idem, však to nevadí ze je medzi vami aj trochu vacsi vekový rozdiel to je v pohode. Ak vam to nevyjde tak sa jednoducho rozídete a hotovo. 8) Však je dost veľa párov kde je aj o dost vacsi rozdiel kľudne aj 10,12-15 a v niektorych prípadoch aj viac rokov. Su pary kde napríklad partner by mohol byt aj ocom svojej partnerky. Poznal som jedného chlapíka co mal vyše 40 a mal 27-rocnu frajerku a fungovalo im to. 8)
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Tu nejde o to, ze je medzi nimi vekovy rozdiel, ale ze je mlada :-)
Boccaccio
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Boccaccio »

daj foto a poradime ti :)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Biker ale ono je rozdiel medzi 15 vs 25 a medzi 30 a 40. Ked ma zena 30 a muz 40, obaja su dospeli, maju nazor a pohlad na zivot, vnimanie reality. Ked ma dievca 15, tak nema nic z toho.
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

ako viem že su aj výnimky ale ajtak si myslím že 15 rocna je decko pre 21 ročného.
Ja mam v decembri 20 a 15 ročnú by som na vzťah nechcel mam ich v okolí viac než dosť, niekedy keď počujem o tych akože problemoch pomaly na samovraždu pýtam sa sám seba či som bol tiež taký :D.

Ako keď holka vyzerá dobre prečo si jednorázovo neužiť samozrejme to takto aj prezentovať nechceme nikomu ubližiť a popripade si overiť či ma dievča naozaj 15 aby sa človek neocitol zrazu kôli trtkačke v base :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Čo by 15-ročná? Už aj 18-ročné mi často pripadajú dosť nevyspelé a to mám len 24...

Pred nejakým časom som bol vonku s jednou 18-kou, s ktorou sme sa spoznali cez partiu, ale pri rozhovore som sa cítil tak, ako keby som sa bavil s dieťaťom o jeho záľubách a "obrovských" starostiach. Proste žiadna konštruktívnejšia debata nemala šancu. To si ani neviem predstaviť 15-ročnú, to je ešte na 100% decko a asi nikto ma nepresvedčí o opaku :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Dost zalezi aj od prostredia v ktorom dane mlade dievca vyrastalo a ako bolo vychovavane a co studuje. Vacsina samozrejme spadne do kategorie mestskeho dievcata, kde je stale vymlete dievca, ktore nic nezazilo a nema na nic nazor a studuje daky gympel alebo daco take.
Mas ale aj kategorie, kde uz od mladosti mali problemy v rodine s ocom a pod, potom rozvod a vsetko si to dievca prezilo uz s tym, ze nebolo uplne mlade, ale uz vnimalo aky to ma dopad a spol a teda nieje az take dieta, kedze muselo v rodine dost pomahat. To nevravim dake vaznejsie zdravotne problemy ci umrtie blizkej osoby. Tiez skola nieje ako skola.
Takze ano mozes mat 15 rocne dievca totalne vymlete ale aj 15 rocne dievca,ktore si v mladosti prezilo viac sraciek ako dospele, ci dospely chlap a teda ma v daktorom smere prehlad. Mam aj jednu kamosku, ktora chodi s 31r (16r ona) a zmysla uplne inak ako vacsina dnesnych dievcat a s nou si mam vzdy co povedat a to mam 26. Od prirody, cestovania az po sex a spol. Ziaden problem :) Jedine nevyhoda su vzdy jej rodicia. Natrafit na normalnych je fakt obtiazne (ktory to dokazu tolerovat) a potom su komplikacie ci uz so spolocnymi vyletmi, dovolenkami, navstevami.
biker610i
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa biker610i »

on 31 a ona 16 ? vidis tu je dalsi pripad ze on by jej mohol byt aj otcom :mrgreen: ja mam 25 frajerku som mal naposledy pred 3-mi rokmi odvtedy nic. Ale ak by bola normalna baba tak kludne by som si vedel predstavit vztah aj so 16-kou :D. Ale najlepsie by asi bolo 20+.
kompi napísal: Ako keď holka vyzerá dobre prečo si jednorázovo neužiť samozrejme to takto aj prezentovať nechceme nikomu ubližiť a popripade si overiť či ma dievča naozaj 15 aby sa človek neocitol zrazu kôli trtkačke v base
A co sa tyka sexu pod 15 tak tam by ti to niekto musel dokazat ze si to bol ty inak je to tvrdenie proti tvrdeniu 8)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ja mam 26 ale ked si mam zacat s dacim pod 20 tak mi je to dost blbe, mal som 18tku a bolo to super, ale len ako romanik, neviem si predstavit zacat daco vaznejsie so zenskou ktora ma pred sebou este 5 alebo kolko rokov skoly, a v podstate netusi co chce... :nono:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:arrow: konstruktivna debata . . . .

vela zien povie, ze sa porozprava o vsetkom, ale v zasade to znamena ze sa o drvivej vacsine veci rozpravat nevie.....
MaRtIn065
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa MaRtIn065 »

po dlhšej dobe som si spomenul že by sa patrilo napísať ako som sa rozhodol :)
asi som bol dosť namotaný keď som sa rozhodol ísť do toho, ona za to bola veľmi rada že má "vzťah", no nakoniec sa ukázalo že to berie úplne inak :D predtým som ju mal za inteligentnú ale zistil som že sa na to skôr len hrala, snažila sa vyzerať dospelá ale je to stále len hlúpe 15ročné decko ako každé iné
trvalo to tak mesiac, potom sa začala správať úplne inak a ďalej to nešlo, začala mať náladu ako keby jej niekto zomrel pričom sa nič nestalo, týždeň po rozchode už mala iného (17ročného) s ktorým jej to tiež vydržalo mesiac, tak sa na tom len musím smiať :D :D :D
ale neľutujem to, aspoň som o niečo múdrejší :)
a samozrejme ďakujem za rady :)
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kompi »

keby to dopadlo inak bol by som prekvapeny.

15 ročná to nemoze brať ako ty :)
vald
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa vald »

No veď aspoň si to skúsil. Keby si to neskúsil, ver tomu, že by si si to stále vyčítal. Teraz si si aspoň na istom. Ako tu písal niekto predtým hore: niekedy aj motyka vystrelí - ale to nezistíš kým neskúsiš.
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Aspoň si zasunul ?
MaRtIn065
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa MaRtIn065 »

tacosi napísal:Aspoň si zasunul ?
nie :/ :D inak schválne som napísal "vzťah" lebo to čo bolo ťažko nazvať vzťahom
Napísať odpoveď