Slovensko a blízke okolie - kam vypadnúť
-
javatar
Hardcore addict
Re: Slovensko a blízke okolie - kam vypadnúť
Slovensko je krasna krajina. Samozrejme je co dobiehat (napr. ten bordel vsade) ale ono to tak byva, ze za plotom je trava vzdy zelensia. Je jasne, ze ked porovnas BA s Viednou tak mas toho viac co vidiet vo Viedni ale celkovo je toho na slovensku co pozerat az az. To len nam sa to zda ako nudne lebo sme tam proste vyrastali. Nam napr. nepride hrad/zrucanina na kazom rohu ako zaujmava.
Zdravim,
chceli by sme ist ako partia na 2-3 noci do nejakeho aquaparku, najlepsie stredne resp. vychodne Slovensko. Sme studenti strednej skoly, takze chcelo by to nejake prijatelnejsie ceny, nechyba nam 5 hviezdiciek. Uz som co-to googlil, ale stale je lepsie opytat sa na prakticke info niekoho, kto v danom aquaparku uz bol, ako citat co pisu oni na vlastnych strankach.
Rozpocet na ubytovanie (snad by sa tam vosla aj nejaka ta polpenzia) je zhruba 100-150e na osobu. Bol by som rad ak by niekto poradil a popisal, ako to v danom aquaparku funguje a kolko to tam zhruba stoji (ubytko, strava, vstupy, resp. nejake zlavy ...). Dopravit by sme sa tam chceli vlakom, auta su len krajna nudza, nechceme mat totiz este aj auta na starost...
Dakujem(e).
chceli by sme ist ako partia na 2-3 noci do nejakeho aquaparku, najlepsie stredne resp. vychodne Slovensko. Sme studenti strednej skoly, takze chcelo by to nejake prijatelnejsie ceny, nechyba nam 5 hviezdiciek. Uz som co-to googlil, ale stale je lepsie opytat sa na prakticke info niekoho, kto v danom aquaparku uz bol, ako citat co pisu oni na vlastnych strankach.
Rozpocet na ubytovanie (snad by sa tam vosla aj nejaka ta polpenzia) je zhruba 100-150e na osobu. Bol by som rad ak by niekto poradil a popisal, ako to v danom aquaparku funguje a kolko to tam zhruba stoji (ubytko, strava, vstupy, resp. nejake zlavy ...). Dopravit by sme sa tam chceli vlakom, auta su len krajna nudza, nechceme mat totiz este aj auta na starost...
Dakujem(e).
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
najlepsie spravis, ak si najdes nejaku akciu cez zlavomat. mal by si sa zmestit do 150 s polpenziou
Bol niekto v Maďarsku v tom najväčšom aqaparku v strednej Európe, ci ako to je?
koncom septembra, niekedy medzi 19 a posledným septembrovim dňom, by som chcel na týždeň niekde s priatelkov vypadnúť. A najlepšie niekde k vode, keďže toto leto som si vodu moc neužil. Mate niekto osobne skúsenosti? Ako to je napríklad z úbytkom a jazykom? Lebo moja maďarčina pozostáva z jedného slová, a to aj tak neviem čo znamená. Dá sa dorozumieť anglicky, nemecky, ci pripadne slovenský? Budem potrebovať ich menu alebo sa da platiť aj evrami? Rozmýšľam aj nad takým bulharskom ci Chorvátskom, len netuším ako to tam je koncom septembra, ci nebude treba pri vstupe do mora neoprén a tak

-
Fabo
Hardcore addict
Predpokladam ze v akvaparku sa nejak zakladne dohovoris, obecne v Madarsku mam skusenost, ze skor nemecky jak anglicky. Neviem preco chces platit eurami, forinty ti vymenia na kazdom rohu, pripadne najlepsie vybrat z bankomatu ak mas banku so sesterskou bankou z rovnakej siete v madarsku (napr. slsp, vybery v Erste sieti zdarma)
Neviem, to ma napadlo len tak, ak by som mal náhodou malo forintov ale bo čo
mám mBank.
Ahojte. Opäť ja. 
Čo by ste odporúčali, kde nejak plnohodnotne stráviť čas v okolí Košíc? (resp. priamo v KE) Malo by sa jednať len o jednodňovú aktivitu (ráno ideme večer prídeme), proste nejak zábavne / záživne stráviť nedeľu. Mne totiž nič také nenapadá a mňa osobne nejak nelákajú hrady, zámky, kaštiele a podobné historické pamiatky, tie sú fakt už len krajná núdza. Ja som skôr za nejaký akčnejší program, ale ako som spomínal, nič konkrétne mi nenapadá.
Budem vďačný za každý tip.
Čo by ste odporúčali, kde nejak plnohodnotne stráviť čas v okolí Košíc? (resp. priamo v KE) Malo by sa jednať len o jednodňovú aktivitu (ráno ideme večer prídeme), proste nejak zábavne / záživne stráviť nedeľu. Mne totiž nič také nenapadá a mňa osobne nejak nelákajú hrady, zámky, kaštiele a podobné historické pamiatky, tie sú fakt už len krajná núdza. Ja som skôr za nejaký akčnejší program, ale ako som spomínal, nič konkrétne mi nenapadá.
Budem vďačný za každý tip.
-
guess.whoo
Redeemer
-
mirak2
Hardcore addict
a bobova draha hned vedla. sice to nie je nic super extra, ale zabavi na chvilu
a po ceste naspat do mesta vyhliadkova veza
Tak nakoniec sa moja dovolenka scvrkla z jedného týždňa na 3 dni. Čiže rozmýšľam nad nejakým wellnes pobytom. Mate s nejakým dobrým hotelom s wellnes skúsenosti? Nejaké tipy? Jasne, na nete som toho našiel kopu, pozerám aj zlavomat, ale tak keď ma niekto nejaký tip, tak dajte sem
Niečo zaujímavé, nejaký hotel čo má vyhrievaný bazén vonku z výhľadom na niečo pekné, rozumiete, niečo čo nemám každý deň
Má to byť pre mňa a priateľku.
//autoeditácia príspevku (01 Sep 2015, 2:02)
Nikto nevie o ničom romantickom?
//autoeditácia príspevku (01 Sep 2015, 2:02)
Nikto nevie o ničom romantickom?
Aká je pre teba maximálna dojazdová vzdialenosť?
Vedel by som ti odporučiť Infinit Maximus na brnenskej priehrade, ale obávam sa, že je to už ďaleko
Pozri foto, je to tam priamo ako stvorené na romantiku
http://infinit.cz/brno-prehrada
Vedel by som ti odporučiť Infinit Maximus na brnenskej priehrade, ale obávam sa, že je to už ďaleko
http://infinit.cz/brno-prehrada
Nakoniec sme boli len v Kežmarku vo Hviezdoslave. No diky pilifo za typ. Je dosť možné, že v novembri keď príde jeden známi, tak tam s partnerkami za vítame
Neviete o nejakej akcií tento víkend? Nejaký, jarmok, koncert, vynobranie, niečo, hocičo. Aby sme sadli 5 do auta a spravili si jednodenny výlet.
Neviete o nejakej akcií tento víkend? Nejaký, jarmok, koncert, vynobranie, niečo, hocičo. Aby sme sadli 5 do auta a spravili si jednodenny výlet.
-
twardykamen
Medium Professional
Brnaci co si nemam nechat ujst v brne?co si mam pozriet?
a to Infinit Maximus zbykne tam byt vela ludi?co aquapark moravia?
z historickeho hladiska toho mesto vela neponuka, Petrov z hora ponuka vyhlad na cele mesto, mozes ist pozriet mestske podzemie alebo kostnicu, pripadne Spilberk
skor su "zaujimave" take veci ako kokot na namesti, alebo zirafa s velkymi pyskami na vedlajsom
moze zaujat tato krcma - http://www.vytopna.cz/
v Moravii som bol minule leto, je to dost dobre ale aj dost drahe, hlavne to jedlo vnutri, najlepsie je ale ist tam cez leto, vratane saun
v Maximuse bol bratranko s frajerkou a hovoril, ze je to dobre, zaujal ma tam hlavne ten slany bazen, chcel by som to v dohladnej dobe skusit tiez
skor su "zaujimave" take veci ako kokot na namesti, alebo zirafa s velkymi pyskami na vedlajsom
moze zaujat tato krcma - http://www.vytopna.cz/
v Moravii som bol minule leto, je to dost dobre ale aj dost drahe, hlavne to jedlo vnutri, najlepsie je ale ist tam cez leto, vratane saun
v Maximuse bol bratranko s frajerkou a hovoril, ze je to dobre, zaujal ma tam hlavne ten slany bazen, chcel by som to v dohladnej dobe skusit tiez
Neviete o nejakej stránke /aplikácií ako vypadni.sk ale aby to ficalo v Poľsku?
V Infinite som nezažil neznesiteľne veľa ľudí. Ale bol som tam vždy len cez pracovný týždeň. Cez víkend tam možno je viac ľudí. Ale to je len môj predpoklad.twardykamen napísal:Brnaci co si nemam nechat ujst v brne?co si mam pozriet?
No a Aquapark je taká klasika. Kopa zaujímavých tobogánov, wellness, vírivky po bazénoch, atď. Ak vám stačia 2 hodiny v saune, je tam toho viac ako v Infinite. Tam je však krajšie prostredie, takže si musíš vybrať, čomu dáš prednosť
/Oh sh*t, až teraz som si všimol, že odpovedám na pár mesiacov starú otázku. No nevadí, aspoň som poskytol svoj pohľad pre niekoho iného, kto by návštevu Brna zvažoval a je to saunový nadšenec
-
Soviet
Darca
Zdravim,
Planujem nejaku kratku mini "dovolenku" na SVK v Oktobri. Tak 4dni maximalne. Viete odporucit nejaku lokalitu, kde je krasne, da sa pobehat nejaka turistika, mozno pobliz daky wellnes a nieje to preplnene ludmi? Bohuzial vychodne slovensko musim skrtnut kvoli nedostatku casu na presun tam/spat
Minuly rok som bol napr. v Zakopanom takto na 3noci a teda hladam nieco podobne, kde je aj co to vidiet aj pobehat po okoli. Ubytovanie ma az tak nezuajima, to uz doriesim neskorsie.
Ak mate teda nejake lokality, kde radi chodite mimo leta, tak budem velmi vdacny ..
Planujem nejaku kratku mini "dovolenku" na SVK v Oktobri. Tak 4dni maximalne. Viete odporucit nejaku lokalitu, kde je krasne, da sa pobehat nejaka turistika, mozno pobliz daky wellnes a nieje to preplnene ludmi? Bohuzial vychodne slovensko musim skrtnut kvoli nedostatku casu na presun tam/spat
Ak mate teda nejake lokality, kde radi chodite mimo leta, tak budem velmi vdacny ..
-
Chalesnik
Medium Professional
Zdravim, planujem dovolenku na tento rok. Chcem sa opytat ci nema niekto skusenost s "aktivnou dovolenkou" na Slovensku. Kam ist co zazit a tak.
Na sporte nezalezi bike,splav,lezenie, to je uplne jedno hlavne aby to bolo co najviac druhov a aby sme pochodili co najkrajsie miesta. Plan je ist na dakych 7-10 dni.
Premyslal som nad Sulovskymi skalami, ale rad si naham poradit kde je pekne. Ak ste niekto uz bol na takejto dovolenke tak si rad naham poradit.
Dakujem.
Na sporte nezalezi bike,splav,lezenie, to je uplne jedno hlavne aby to bolo co najviac druhov a aby sme pochodili co najkrajsie miesta. Plan je ist na dakych 7-10 dni.
Premyslal som nad Sulovskymi skalami, ale rad si naham poradit kde je pekne. Ak ste niekto uz bol na takejto dovolenke tak si rad naham poradit.
Dakujem.
-
cORP.
Addict
ak sa niekto nudi v strede aprila, moze sa pridat, smer kyjev, otial vylet smer chernobyl