Chcem kúpiť auto
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Autobazár Cambellová
Nemas zaco. 
-
guess.whoo
Redeemer
tie km su vzdy velmi rozporuplne. ak bolo kupene na svk tak by som im aj veril. ale treba sa spytat na nehody ako pisal Para
Ďakujem,za všetky odpovede..som antitalent a navyše ženská,takže sa moc v autách nevyznám..
...asi bude treba nejakého známeho zohnať na obhliadky.Ešte raz vďaka 
Chod do bazaru, opis si SPZ a budeme mudrejsi.
Takže bola som ho pozrieť,ako ste správne tipovali bolo búrane,predný nárazník dokonca odstával spod kapoty a bol ťuknutý aj zozadu,čo nebolo na fotke vôbec vidieť
Takže idem hľadať iného fordíka ďalej..Ďakujem veľmi pekne za pomoc ešte raz.. 
Vsak napis poziadavky, radi pomoze vybrat nieco schopne
Ford Fusion 1,4 alebo Fiesta- 1,4..ročník od 2005,cena do max.4500-5000..€,pravdepodobne bude lepší asi benzín,(aspoň tak mi v okolí vravia),keďže budem auto využívať väčšinou v meste..občas nejaký dlhší výlet,al.dovolenka;-)
-
Fabo
Hardcore addict
Po meste lepsi benzin, vseobecne, aj ked do tej 1.4 by som sa snad nechal nahovorit, tym aky maly to je objem, tak sa zohreje pomerne rychlo a netrpi ako nejake dvojlitre. Kolko ti trva taka bezna cesta, do prace napriklad?
-
guess.whoo
Redeemer
skus ist pozriet toto: http://ford-fiesta.autobazar.eu/14i-16v ... 93860.html alebo vypytaj vin/spz aby sme to overili
-
PAuLi3
Darca
Re: Chcem kúpiť auto
Caute, potreboval by som radu ohladom auta, ide o to, ze by som potreboval vediet, kolko by som mohol pytat za seat leon 1P r.v. 2011, benzín, 1,4, 63KW, vybava Reference, 2x el. okna, manual klima, hlinikove disky (rocne gumy) + zimne prezutie na diskoch, tmavo tonovane okna od B stlpika, bol raz meneny naraznik a svetla v origo seat servise. aktualne je po vymene oleja a filtrov /olej, vzduch, pel), nabehanych 62000 km, kupovane na Slovensku, som 1. majitel. farba bordova metaliza
5-6 tisic eur
-
RATZINGER666
Darca
...to aj trochu pridaj, min. 6-7k...
paulie: ci potrebujes to rychlo predat?
paulie: ci potrebujes to rychlo predat?
-
PAuLi3
Darca
ale to vobec nie rychlo, len sa pohravam s myslienkou predat a kupit diesel a nieco vacsie, pokukavam sa po forde c-max 1,8tdci, tak ze reku, na kolko by to vychadzalo co sa tyka doplatku, co som pozeral inzeraty tak tieto leony idu okolo 7-8k a to maju min. 130000km,
Obavam sa, ze zo 4-rocneho auta v takmer zakladnej vybave so zakladnym motorom viac ako 50% nakupnej ceny nevytrieskas, co bolo v roku 2011 12000 eur, navyse ked uz bolo opravovane... Ale drzim palce 
no my prave kupujeme nove auto, tak sme predavali nase stare. ford focus 2012 (vyrobene 2011, predane 2012, jedna sa ten starsi model), hatchback, najazdenych 42 tisic, 1.6 benzin 74 kw. nikdy neburane, vybava divoka (automaticka dvojzonova klima, radio s BT, ale zadne okna na kluku).
na autobazar.eu podobne modely ponukali za cca 6 tisic, isli sme do ford predajne jazdeniek, povedali ze bezny vykup je 7700, potom podla detailnej obhliadky cena pojde dole.
to nase tiez nestalo o moc viac, myslim ze 13 tisic. takze by to mozno aj predal.
na autobazar.eu podobne modely ponukali za cca 6 tisic, isli sme do ford predajne jazdeniek, povedali ze bezny vykup je 7700, potom podla detailnej obhliadky cena pojde dole.
to nase tiez nestalo o moc viac, myslim ze 13 tisic. takze by to mozno aj predal.
-
RATZINGER666
Darca
melon: to sa ale nerata na percenta...
-
ancikrista
Light Star
niečo mi to aj hovorí: http://opel-astra.autobazar.eu/14-ecofl ... 52220.html
-
AXO
Professional
Nazdar, kamarat ide kupovat auticko na balenie kociciek, ako to on nazyva. Nechce sa registrovat len kvoli jednej teme na hojko, tak ma poprosil, ci to za neho neposlem.
Ma v oku dva konkretne modely. "Mazda MX-5(Miata) oznacenie NB 107kw" a "Mercedes-Benz SLK oznacenie R170 120kw", oba z roku 2001. Je jedno vyraznejsie lepsie/menej poruchovejsie ako druhe? Keby niekto nahodou mal blizsie info, prosim o podelenie
Dakujem.
Ma v oku dva konkretne modely. "Mazda MX-5(Miata) oznacenie NB 107kw" a "Mercedes-Benz SLK oznacenie R170 120kw", oba z roku 2001. Je jedno vyraznejsie lepsie/menej poruchovejsie ako druhe? Keby niekto nahodou mal blizsie info, prosim o podelenie
tieto auta sa nazyvaju babske auta nie preto lebo sa na ne balia baby ale ze na nich jazdia baby...
No tiež si nemyslím, že by to boli zrovna autá, z ktorých by baby šli do kolien. Možno pred 10 rokmi, ale dnes sa balí na trošku luxusnejšie kúsky
Každopádne do týchto motorov sa nevyznám, tak nechám posúdiť ostatných...
Každopádne do týchto motorov sa nevyznám, tak nechám posúdiť ostatných...