ak ta trapi len to ze si oficialnym clenom cirkvi ... tak to potesim z cirkvi sa da bezproblemov oficialne vysupit... co sa tyka penazi cirkvi nedostavaju koho oficialne vedu ale tento udaj sa berie zo scitania ludu ,,, cize ak si pri scitani ludi zaskrtol policko katolik tak cirkev berie na teba peniaze..(v podstate sa to pocita tak ze na cirkev ide rocne niekolko penazi a kazda dostane podla clenov zo scitania... )
"Nie kriticke myslenie" ... ja mam kriticke myslenie dobre ... len rozlisujem veci dokazatelne.. a veci ktore nie su preukazatelne ale urcitym spôsobom kooperuju s mojim bitim .... a ak si myslis ze je to cesta jednoduchsia tak treba vyskusat... napríklad taka mravnost ... ani na zenu nepozriet ziadostivo... ani v mysli s nou nesmylnit .. a to z vsetkymi hriechmi ... sebakontrola a disciplina.. post a odriekanie ... skus 40 dni o chlebe a vode ...
chces povedat ze potraty su HOAX.... vrazda nevineho je jeden z najhorsich zlocinov... a obchodovat z pozostatkami ludi je zneuctenie ktore nema obdoby....
zabijat nekrestnov je vlastne v pohode... ale sebe obrana alebo obrana blízkych nie je ani v cirkvi brana ako vrazda... tu nejde o zabijani neveriacich preto ze neveria .... ale preto ze su agresory.. mozno by nas posunulo dalej keby si dal konkretny dokument....
Ved to ma od teba
najvacsi z hriechov je pycha ... to je matka vsetkych hriechov.. a najvacsia z cnosti je pokora to je matka vsetkej mudrosti a dobrot...v pekele nenajdes ani kusok pokory... ako v nebi nenajdes ani kusok pychy...
//autoeditácia príspevku (28 Aug 2015, 22:20)
skjerp-deg On-line
ako si prisiel na to ze su len dve moznosti .. si odbornik na pismo??? je to len tvoj logicky konstruk a k tomu uplne chybny..