Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Noobsz DJ
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Ten Mercedes dajme tomu, na to by možno ešte nejakú babu získať mohol. No na tú Mazdu určite nie. Tá Mazda je dobrá skôr na také víkendové, zábavnejšie vozenie sa, no určite nie na "balenie kočičiek".

Mazda MX-5 - pod obrázkom auta si môže prekliknúť medzi jednotlivými kapitolami článku. Auto to bude OK a čo sa spoľahlivosti týka, nemá prečo sklamať.

A čo sa týka toho MB SLK, tak spoľahlivosťou by na tom tiež nemal byť zle, no ak príde rad na servis, nadšený nebude.
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

OT: To s tym balenim zien nie je dufam primarny dovod kupy auta. Ak ano, tak to je na tom kamarat dost biedne.
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

nech si kúpi ten mercedes, na mazdu nikoho nezbalí... prosím... :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

AXO napísal:Nazdar, kamarat ide kupovat auticko na balenie kociciek, ako to on nazyva. Nechce sa registrovat len kvoli jednej teme na hojko, tak ma poprosil, ci to za neho neposlem.

Ma v oku dva konkretne modely. "Mazda MX-5(Miata) oznacenie NB 107kw" a "Mercedes-Benz SLK oznacenie R170 120kw", oba z roku 2001. Je jedno vyraznejsie lepsie/menej poruchovejsie ako druhe? Keby niekto nahodou mal blizsie info, prosim o podelenie :) Dakujem.
-za prve ani jedno z tych aut nie je asi z tych pre ktore by sa zeny mali zblaznit.
-za druhe pytat sa pri takych velmi starych autach na poruchovost straca zmysel

Ked uz ten tvoj kamarat sa vybral tymto smerom, tak by som mu odporucal skôr Mercedes-Benz SLK 280 ktore je výzorom, výkonom aj datumom niekde uplne inde. Samozrejme treba ratat s tym ze vyuzitie kabrioletu na Svk je obmedzene a servis Mercedesu v pripade rozsiahlejsej poruchy velmi drahy.
A posledna vec- som si vsimol, co som sa rozpraval so zenami, tak drvivej vecsine viacej imponovali auta typu SUV, sportaky ich moc nebrali.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Zenu nezbali na ani jedno z toho.

Mazda je vyborne druhe auto na vyblbnutie, s nizkymi prevadzkovymi nakladmi. Na to je paradna. Ale siroka verejnost by ju povazovala skor za babske auto.

Mercedes teoreticky zaujme. Klucami na stole... Akonahle baba uvidi SLKcko tejto generacie, bude jej jasne, ze to je stary, lacny mercedes a cely dojem je papa (plus otazka je, ci vobec chce babu ktoru zbali na mercedes. Ta ho zozerie este rychlejsie nez nejake naklady na servis 15r. roadstera...)
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

X5, Q7
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

Nevravím, že je to chickmagnet, ale z mojich skúseností vyplýva, že ľudia väčšinou ani netušia, že sa dajú kúpiť už tak lacno (SLK). Nakoniec, Fabo, nebol si aj ty prekvapený pár strán dozadu, keď som to niekomu odporučil ako alternatívu?

PS: na SLK, ktorejkoľvek generácie, si brúsim zuby už dlhšie... dúfam, že sa raz aj ja dočkám :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Smejo, ano, ale bavili sme sa o novsej generacii. To vyzera predsalen o poznanie modernejsie.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

rozmyslal som ze kery mercedes SLK je babsky, hodil som ten co chce tvoj kamos do googela a zasmial som sa lebo presne ten ma zenska co robi vo vedlajsej firme btw moze mat tak 26.
MX5 bol mojim snom akurat ze sa pisal rok 2004/5/6 neviem uz presne ale bola to doba ked som hral NFSU :D fakt je ze teraz ked som to auto videl som si zaspominal a hned sa zarazil ci to vzdy bolo take krpate. Vela bab na to nezbali a skor by som si to kupil ako alternativu miesto motorky, inak ked sme pri tom viac sa mu oplati kupi citroen daky starsi :D ja som mal xantiu 1994 a zadne sedadlo by mohlo pisat eroticky roman , vies ake ppci zadne sedadla to malo lepsie jak pohovka :D na auto zensku nezbali na to treba charizmu alebo teda ked uz auto tak som si vsimol ze fici aj exotika ako XC90 pripadne zarucena klasika X5 X6
gogo956
Redeemer
Redeemer

tak zase auto si clovek kupuje preto ze sa mu paci a moze mu byt jedno ci na nom niekde jazdi aj nejaka zenska. To potom aj Ferrari a Aston Martin je babske auto, ved urcite na nom na svete jazdi kopec zien, aj mladych.. :roll:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ked si kupujes auto na to aby si balil kuvy tak je uplne jedno ci sa tebe paci alebo nie, musi sa pacit im ;)
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

No ja neviem, osobne by som take auto asi nekupil, maly kufor, len dve miesta, je to jednoucelovy stroj.

Co som si ale pocas dlhej chvile pozeral, tak niektore kity vypadaju celkom moderne, na to ze to ma uz 13-15 rocny stroj. Vid: LUMMA

V recenziach vsak pisu, ze to je celkom fajne povozenicko, kde ma sofer este kontakt s autom a 'soferuje' ho, nie ako teraz, ze uz sa len 'vozi'.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

zo starsich aut napr nejaku peknu audinu.. na tuto som davnejsie videl inzerat uz bude asi predana tusim je to rocnik 2001
Prílohy
7226682896_70c4f6d811_h.jpg
7226684196_25f09dc8ad_h.jpg
gogo956
Redeemer
Redeemer

cely koncept balenia bab na auto sa mi velmi nezda, ale budiž. To moze fungovat iba u velmi mladych zien, nejake postpubertalky vracajuce sa podnapite z piatkovej dízy mozno na to počuju. Starsie uz vedia ze auto ako atribut spolocenskeho postavenia je velmi nespolahlivy indikator lebo v podstate hocijaka priemerna socka sa moze prevazat v aute ktore je pekne a vyzera draho. Zeny vyrazne uprednostnuju spoznavanie sa s muzmi ktorych si vedia priamo ci nepriamo preklepnut-tj nie su uplne cudzi. Vtedy cez svoje komunikacno-spolocenske kanaly presne zadefinuju toho ktoreho samca a ziadne auto na tom vela nezmeni..
to skor Mercedes ML350, da sa kupit lacno a je to dost velke auto, to sa zenam paci :D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

AXO:
pecka, brutalny kundolap, bude frajer na kazdej dedinskej diskoteke s takym tuningom :D

ak potrebuje niekto fakt balit babu na auto, tak potom auto musi vyzerat draho, na oboch tych autach proste je vidno ze su to stariny... z vonka to mozno oje*** nejakym tuning kitom, ale hned co niekto sadne do auta uvidi ten vek... taka baba co sa kuka na to ake auto ma chalan ti fakt neda ked jej budes pustat hudbu z kazetaku...

to uz fakt trochu nasetrit a kupit aspon audinu max 10 rokov staru.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ak chce niekto zbaiť ženskú na šuk, tak si myslím, že toto auto by na to mohlo postačovať. Ak ideš rýchlo na vec, možno to stíhaš aj do pol hoďky :D

Nechcem robiť reklamu, takže snáď ten link v spoileri bude stačiť
Spoiler
Pepo3533
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Pepo3533 »

njn do tej pol hodky by sa mozno aj zmestil a dokonca by k tomu mohol mat aj kameramana vid - v aute môžete jazdiť sám, okrem prvej možnosti na dobu 30 min :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

bez problemov sa da v lepsich autopozicovniach zohnat Audi A5 cabrio,Audi R8,ci Panamera GTS
- to uz su trochu ine auta :plus:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Podla popisu vieme, ze to auto je proste pouzivane ako pussy magnet....velka vyhoda:
- auto nemusíte pred odovzdaním umyť
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

otentovane sedacky nic prijemne :D ale ma tam kozu tu lahko opucuje, horsie by to bolo s alcantarou
Napísať odpoveď