Fotografia - vaše fotky
Re: Fotografia - vaše fotky
nevedel som kde to dat, tak to dam sem. Viete mi povedat aky je to filter ? len tak nahodou som narazil na tuto fotku
//obrazky vkladaj do priloh
//obrazky vkladaj do priloh
neni to fotene na film?
Mne to tiez pripada ako klasicky film, nasvedcuju tomu aj okraje. Kedysi tu ale zelovoc daval fotky v podobnom style a myslim, ze to fotil na digital, tak sa ho na to mozes spytat.
Diki za radu, skusim mu napisat
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
tak ta modra je fakt ultra strasna, neviem ci to je naschval, alebo mas totalne na prd skalibrovany monitor, vyzera to hrozne..
technicka,... hodila by sa kratka info, cim to bolo fotene..., niektore foto vypadaju fajn
-
masterdead
SysAdmin
masterdead, mohol by si k tvojim fotkam prikladat aj nejake technicke info, mas zaujimave fotky 
-
seth82
Darca
Trochu od témy - má niekto nejaký tip (pýtam sa na tip, nie na to, čo si mám vygúgliť, niečo od niekoho, kto má aj osobné skúsenosti) na nejaký bazár v Bratislave, v ktorom by som sa dopracoval k full-frame objektívom na mount E? Vopred vďaka. Samozrejme, niečo na experimentovanie, niečo lacnejšie na úvod, nie Zeiss za 1800 eur...
Ja som si kúpil makro hračku
-
hojko
Site Admin
Ten pavuk sa mi zda dost nezaostreny.
Ten pavúk JE dosť nezaostrený. Je tu len ako výstraha pred tým, čo tu žije
Fakt to bolo veľké, síce pekne sfarbené, ale keby mi to liezlo po nohe, tak si ju odrežem.
Viem, že to nie je nič oproti Austrálií, alebo Mexiku, ale aj tak. Fakt som takého veľkého pavúka videl poprvý raz.
Viem, že to nie je nič oproti Austrálií, alebo Mexiku, ale aj tak. Fakt som takého veľkého pavúka videl poprvý raz.
Cize si sa chcel len pochvalit tym, ze kde zijes a ze aky pavuk sa tam nachadza. No super teda.
Noa? Praha nie ďaleko, iste také niečo žije aj na Slovensku, to som tým chcel povedať
("tu")
Náhodou, dosť tvrdé slova od testa. Tá fotka sa mi vôbec nezdá zlá, a keby bola poriadne zaostrená, tak je parádna.
Čo to je za pavúka, respektíve, aký bol veľký? Ja by som so svojou fóbiou vrieskal ako 13-ka na Bieberovom koncerte....
Čo to je za pavúka, respektíve, aký bol veľký? Ja by som so svojou fóbiou vrieskal ako 13-ka na Bieberovom koncerte....
Čo to je netuším a mohol mať tak 6-8 cm. Až bude zase pekne a bude čas, chcem ho ísť nájsť a odfotiť poriadne. Môžem teda zobrať aj meter 
Križiak pruhovaný. Veľkosťou to isté, ako križiak obyčajný, len má pásiky. Rozhodne u nás žijú väčšie pavúky.