Nemam ziaden lapidarny dokaz, kt by som ti dokazal, ze sa "pohorsim" nad kazdou vrazdou/nasilim co sa stane. Nie som ani policajt ani nesledujem statistiky koho kde preco a co... to neznamena ze si to neuvedomujem... nasilie pre mna nikdy nebude mat obdobu... Preto kludne ak ti chuti zahryzni si do klavesnice.... tvoje vysie funkcie mozgu asi nefunguju velmi dobre, ked sa ma snazis prirovnat ku bezduchemu konzumentovi, kt berie vsetko z TV, a pritom este urazat a vobec o mne nic nevies... na zaklade "to nema obdobu" si vytvaras profil... vsetci ti zavidime vyssie funkcie tvojho asi urodzeneho mozgu.. odolnemu proti komercii a konzumnej kulture dneska... JOJOjojo napísal:Nuz, dobre. V prvom polroku 2005 sa stalo na Slovensku 58 dokonaných vrážd a vražedných pokusov. Ukaz mi, kde si takto vehementne odsudzoval ktorukolvek z nich, a ja zlozim ciapku a pokorne sa ti ospravedlnim. Mozem k tomu pripadne aj zjest kus klavesnice.
Akurat, ze nic take sa nestane, vsakano, lebo ty a tebe podobni reaguju iba ako dobre vycvicene pavlovove psy - nic, nic, nic, a ked pride signal z TV Narkoza: besnenie, odsudzovanie, "to nema obdobu!" Proste - trapne stvorenia, ktore sice maju mozog, ale jeho vyssie funkcie pouzivaju iba veľmi zriedka a slabo...
Skinheads
Hold, tragedia zneuzita pokrytcami, avsak o tom, ze islo "pravdepodobne" o odvetu uz nikto z tychto pokrytcov nehovori...Pri vraždách ľudí inej rasy nik nedemonštroval, tvrdí Spišiak
BRATISLAVA - Neonacisti a skíni majú veľa priaznivcov aj v civilnom sektore. Povedal to prvý policajný viceprezident Jaroslav Spišiak pre Rádio B1.
Spišiak vyhlásil, že "masívne vyjadrenie odporu voči ich mysleniu nastalo až teraz, keď sa ich obeťou stal bežný občan Slovenska. Pri obetiach, ktoré sú inej rasy, inej farby pleti, vtedy nikto takto masovo nedemonštroval. Tým by sa dalo povedať, že ľudia vtedy aj súhlasia s ich programom, keď nevyjadria svoj protest," povedal Spišiak. V rozhovore pre Rádio B1 dodal, že nielen neonacisti a skíni útočia, ale sú aj obeťami útokov. "Napríklad tesne pred týmto tragickým skutkom boli v tom istom parku z prostredia ľavicového extrémizmu napadnutí traja skinheadi. Boli ubití dosť brutálnym spôsobom," povedal Spišiak, ktorý tak vysvetlil zásah polície v kluboch, kde sa schádzajú ľavicovo orientovaní ľudia.
Zdroj: SITA
Cin odvety je vacsinou pachana ludmi s nizsim vzdelanim a poruchou osobnosti, agresivity. Predsa normalny clovek urcite bude nasr... ked mu manzelku znasilnia, ale predsa po tomto cine nebude on sam znasilnovat ine zeny...Tomasito napísal: Hold, tragedia zneuzita pokrytcami, avsak o tom, ze islo "pravdepodobne" o odvetu uz nikto z tychto pokrytcov nehovori...
Ziadne branenie skinov nieje na mieste. Som rad, ze policia aspon teraz tvrdo zasiahne proti skinom a ukaze ich spolocnosti vo svetle malych debilov s vyholenymi hlavami a IQ okolo 60. Ked sa rano taky skinhead pozrie do zrkadla, co si o svojom buranskom ksichte mysli? Kazdy skinhead, ktory ma IQ vyssie ako 65 musi vediet, ze ked ide do skoly alebo sa prechadza v meste, ze minimum 99% ludi sa nanho diva ako na exota a debila toho najhrubsieho zrna. Doma ziadne rodinne zazemie nemaju, otec pije cely zivot, mlati aj svoju manzelku aj dieta a toto je vysledok takejto vychovy. Tolko agresivnych a alkoholom opojenych proletarov a debilov som prisaham bohu na nebesiach v ziadnej krajine este nevidel a to som bol v 27 krajinach, nie vzdy len na kratko.
Les, konkretne v com tvoj nazor vyvracia to co som citoval a napisal? Lavicovi extremisti su podla teba inteligentnejsi ako ti pravicovi? Nasilie plodi nasilie a ked niekto niekoho brutalne ubije, musi pocitat s odvetou, ci je v tomto konkretnom pripade pravicovy alebo lavicovy extremista- ja mam na rozdiel od teba na extremizmus rovnaky meter. Pri tejto tragedii ma od zaciatku prekvapuje, ako je pokrytecky zneuzivana- ako napr. hovori aj cit. clanok, pri vrazdach ludi inej rasy nik nedemonstroval. A v neposlednom rade ma tiez prekvapuje, ako sa ludom nehovori cela pravda, t.j. ze islo o odvetu za predchadzajuce nasilie.
PS: Pre niekto, kto tradicne zaslepene obhajuje zahr. politiku USA mas zaujimavy nazor na odvetu (o5 dvojity meter)
PS: Pre niekto, kto tradicne zaslepene obhajuje zahr. politiku USA mas zaujimavy nazor na odvetu (o5 dvojity meter)
Presne tak ako udajne aj ty aj ja mam rovnaky meter na extremizmus a ci je to pravy alebo lavy...Tomasito napísal:Les, konkretne v com tvoj nazor vyvracia to co som citoval a napisal? Lavicovi extremisti su podla teba inteligentnejsi ako ti pravicovi? Nasilie plodi nasilie a ked niekto niekoho brutalne ubije, musi pocitat s odvetou, ci je v tomto konkretnom pripade pravicovy alebo lavicovy extremista- ja mam na rozdiel od teba na extremizmus rovnaky meter. Pri tejto tragedii ma od zaciatku prekvapuje, ako je pokrytecky zneuzivana- ako napr. hovori aj clanok, pri vrazdach ludi inej rasy nik nedemonstroval. A v neposlednmom rade ma tiez prekvapuje, ako sa ludom nehovori cela pravda, t.j. ze islo o odvetu na predchadzajuce nasilie.
o com je potom vojna v afganistane? iraku? nie nahodou odvetny utok?Les napísal:Cin odvety je vacsinou pachana ludmi s nizsim vzdelanim a poruchou osobnosti, agresivity.
kua viem, patri to do inej temy... nedalo mi...
les, nasilie zostane vzdy nasilim, a je jedno ci ho pachaju smolkovia, tom a jerry, skinheadi, cigani, biely, zlty, cerveny a neviem este aki...
schopnost konat nasilie nie je limitovane vzdelanim, inteligenciou mudrostou ani nicim podobnym... nespajaj to lebo je to ftakovina...
Podla mojho nazoru by bol obrovsky rozdiel v tom, keby niekto spachal atentat na Adofla Hitlera, alebo brutalne zavrazdil tri deti pred skolkou. Ja len o tomto hovorim a ano, nasilie je len nasilim ale zial aj ked je to velmi tazke povedat, ale ako som napisal v uvode mojho prispevku, niektore nasilie je "lepsie" ako to druhe.deblasco napísal:o com je potom vojna v afganistane? iraku? nie nahodou odvetny utok?
kua viem, patri to do inej temy... nedalo mi...
les, nasilie zostane vzdy nasilim, a je jedno ci ho pachaju smolkovia, tom a jerry, skinheadi, cigani, biely, zlty, cerveny a neviem este aki...
schopnost konat nasilie nie je limitovane vzdelanim, inteligenciou mudrostou ani nicim podobnym... nespajaj to lebo je to ftakovina...
si rovnaky potom ako skinheadi, ti tiez OSPRAVEDLNUJU svoje nasilie voci vybranym... je to chore a scestne...Les napísal:Podla mojho nazoru by bol obrovsky rozdiel v tom, keby niekto spachal atentat na Adofla Hitlera, alebo brutalne zavrazdil tri deti pred skolkou. Ja len o tomto hovorim a ano, nasilie je len nasilim ale zial aj ked je to velmi tazke povedat, ale ako som napisal v uvode mojho prispevku, niektore nasilie je "lepsie" ako to druhe.
sam si odporujes na jednej strane si proti nasiliu na druhej strane nejake nasilie schvalujes... takyto nazor je horsi ako buz za alebo proti, pretoze u teba si nemoze byt potom nik nicim isty...
opakujem AKEKOLVEK nasilie je patologickym spravanim a vsetko nasilne spravanie by malo byt liecene...
Podla nabozenstva kazde nasilie asi je nemoralne ale velmi by ma zaujimal Tvoj nazor na nasledovnu vec: keby si musel zavrazdit, lebo inak by si bol zavrazdeny Ty, tak koho by si zavrazdil- Adolfa Hitlera, alebo tie tri male deti pred skolkou ako som to predtym pisal. Este raz zdoraznujem, ze hocijake nasilie nieje spravne, ale potom sa vynara otazka ako by niektore krajiny vo svete napr. by boli odstranili vo svojej krajine komunizmus, fasizmus alebo ine "zlo" ? Alebo hadam si myslis, ze "zlo" sa same od seba polozi na lopatky?deblasco napísal:si rovnaky potom ako skinheadi, ti tiez OSPRAVEDLNUJU svoje nasilie voci vybranym... je to chore a scestne...
sam si odporujes na jednej strane si proti nasiliu na druhej strane nejake nasilie schvalujes... takyto nazor je horsi ako buz za alebo proti, pretoze u teba si nemoze byt potom nik nicim isty...
opakujem AKEKOLVEK nasilie je patologickym spravanim a vsetko nasilne spravanie by malo byt liecene...
Neda mi este sa Ta neopytat, ze co by si robil v nasledovnej situacii- napr. terorista ma celu triedu rukojemnikov, male deti a Ty by si mal moznost ho odstrelit z budovy s odstrelovackou. Neurobil by si to? Keby som bol ja na Tvojom mieste, tak by som to urobil ALE nehovorim, ze by som sa citil tak, ze by som sa z toho az tak tesil. Deti by vsak zachranene boli a ja si myslim, ze na tomto priklade som ukazal, ze predsa len tie decke nevinne obete, ktore by nimi mohli byt su omnoho dolezitejsimi, ako nejaky terorista, alebo gauner s vymytym mozgom. Za nieco je potrebne, ba dokonca by som povedal nutne bojovat, zial aj za cenu na ludskych zivotoch.
les, to su tak nezmyselne hypotezy a tak nepravdepodobne ze si nebudem drat keyboard kvoli nim...Les napísal:Podla nabozenstva kazde nasilie asi je nemoralne ale velmi by ma zaujimal Tvoj nazor na nasledovnu vec: keby si musel zavrazdit, lebo inak by si bol zavrazdeny Ty, tak koho by si zavrazdil- Adolfa Hitlera, alebo tie tri male deti pred skolkou ako som to predtym pisal. Este raz zdoraznujem, ze hocijake nasilie nieje spravne, ale potom sa vynara otazka ako by niektore krajiny vo svete napr. by boli odstranili vo svojej krajine komunizmus, fasizmus alebo ine "zlo" ? Alebo hadam si myslis, ze "zlo" sa same od seba polozi na lopatky?Treba proti tomu bojovat.
Neda mi este sa Ta neopytat, ze co by si robil v nasledovnej situacii- napr. terorista ma celu triedu rukojemnikov, male deti a Ty by si mal moznost ho odstrelit z budovy s odstrelovackou. Neurobil by si to? Keby som bol ja na Tvojom mieste, tak by som to urobil ALE nehovorim, ze by som sa citil tak, ze by som sa z toho az tak tesil. Deti by vsak zachranene boli a ja si myslim, ze na tomto priklade som ukazal, ze predsa len tie decke nevinne obete, ktore by nimi mohli byt su omnoho dolezitejsimi, ako nejaky terorista, alebo gauner s vymytym mozgom. Za nieco je potrebne, ba dokonca by som povedal nutne bojovat, zial aj za cenu na ludskych zivotoch.
zlo nie je najvacsim nepriatelom tejto planety... pretoze zlo sa tazko definuje, co je pre teba zle moze byt pre ineho dobre a naopak...
najvacsim nepriatelom tejto planety a ludstva na nej je slaba informovanost a nevedomost... keby kazdy clovek mal dostatok informacii a dostatok vedomosti na to aby mohol zaujat ku konkretnej veci nejake stanovisko, tak by tak aj urobil, ale musi tam byt slobodna vola... problemom napr. pri hitlerovi bolo ze dokazal manipulovat davmi... detto ktorykolvek z diktatorov to dokazal... teraz si predstav ze by ti ludia boli natolko uvedomeli, ze by videli v tych diktratoroch hrozbu, uz by sa za nimi nehrnuli ako prasce k valovu ale by ho proste odmietli...
dalsim problemom je ze ludia nevedia medzi sebou komunikovat. nevedia najste medzi sebou porozumenie, vznikaju hadky, rozbroje, emocie chladnu az do hranice nejakeho konfliktu...
mocny tohto sveta vedia ze cim je populacia na nizsom emocialnom stupni tim lahsie sa ovlada... takze ja sa ani moc necudujem, ze sa vlady spravaju tak ako sa spravaju... ale to je asi na inu debatu...
hawk
Presne... odvetny utok... hm... pojdem s priatelkou vecer po ulici a zabije ma particka imbecilnych nackov len preto, ze na tom mieste pred par dnami particka dementnych lavicovych extremistov zmlatila nejakych ich znamych alebo kamaratovjeinko napísal:po hodine citania by som na hojkovom mieste dal niektorym ludom ban za debilitu ....
Potom, ako si este raz precitas vyjadrenie Spisiaka, skus menej domyslat a viac premyslat... mozno este pochopisPiT napísal:Presne... odvetny utok... hm... pojdem s priatelkou vecer po ulici a zabije ma particka imbecilnych nackov len preto, ze na tom mieste pred par dnami particka dementnych lavicovych extremistov zmlatila nejakych ich znamych alebo kamaratov
az nato ze les ma pravdu urcite je rozdiel zabit typka ako hitler a dake male nevinne detideblasco napísal:si rovnaky potom ako skinheadi, ti tiez OSPRAVEDLNUJU svoje nasilie voci vybranym... je to chore a scestne...
zabit hitlera by bol dobry skutok uz len z toho dovodu ze by sa tym predislo dalsim "216216513216516546546511654651321645231324" smrtiam
O tom vsak dnes- s odstupom casu- pochybuje uz len malokto, no s tym o com tu bola rec doteraz (lavicovy extremizmus vs. pravicovy extremizmus) ma Lesov "priklad" (Hitler vs. nevinne deti!) spolocneho len pramalo- je doslova pritiahnuty za vlasy.skenner napísal:a verim tomu ze zabit hitlera by urcite nebolo zlo ale dobro
a mozte si hovorit kto co chcete
PS: Do jedneho prispevku sa ti to nezmestilo, vsak?