Slovenky: Alfa kláti, beta plati?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lumir
King
King

Re: Slovenky: Alfa kláti, beta plati?

Príspevok od používateľa lumir »

runes.. "to by si sa cudoval ako zena ziska po porode"
.
hlavne, ked poprosis lekara, aby po porode dal tam dole 1-2 stehy navyse :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

gogo956 napísal:Bezfrajerky

pokial nechces mat deti tak na tom nic nezvycajne nie je, v nemecku napriklad podla prieskumov chce zostat asi 30percent zien bezdetnych. Kto chce deti nech ma a kto nechce nech nema, niekto k nim vztah ma a niekto nie.. Viem ze aj v geenracii mojich rodicov boli ludia co nikdy dobrovolne deti nemali.
ano, ti co nemali deti boli buzny, ktore to za sociku skryvali, (inak by im hrozil gulag, alebo presne mierena rana lopatou po hlave kdesi v lese) popripade pary ktore deti mat vyslovene nemohli zo zdravotnych dovodov. tam to tak skoncilo.
:|

vsetky ostatne etnicke skupiny maju deti ci chcu ci nechcu a tieto skupiny nas do niekolkych rokov, desatroci, presikaju, potom uz ale bude neskoro. Pretoze herecky ktore deti nemaju a nechcu mat lebo ony urcuju co je IN budu davno mrtve, a zadubenych parov, bezdetnych bude z celkoveho pohladu coraz menej a menej, vsetky ostatne pary budu totiz prinalezit inej rase, etniku a podobne a budu sa mnozit ako besne.
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gogo956 »

qwerty-xyz

poznam starych ludi co zili v manzelstve alebo v dlhodobych partnerskych vztahoch a deti dobrovolne nemali, lebo z nejakych dovodov nechceli, homosexuali urcite neboli.

qwerty a ty ako sa staras o prezitie svojej rasy? mas uz aspon dve deti?
qwerty-xyz

:smt006 Vid SS
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

nie dve ale tri deti treba mat !
gogo956
Redeemer
Redeemer

som si spomenul na jednu babu, chvilu sme boli kamosi, no a ona sa mi raz zdoverila s nasledovnym:
s frajerom bola uz dlhsie rozidena, dotycny sa odstahoval za robotou do Prahy, obaja boli z Presova.
A on sa jej po nejakej dobe ozval s tym, ze ci by neprisla za nim na nejaku dobu, boli by spolu so vsetkym co k tomu patri a tak. Kamoska ok, ale ze jej musi slubit, ze na nu minie na tie dva tyzdne tam aspon 9000Kč. No a bola z toho cela teraz zdrvena, ze ako ju podviedol lebo tolko nakoniec na nu tolko neminul, ze aky je neseriozny... Pritom tam robil dost slabo platenu robotu takze ta suma musela byt prenho dost vysoka.Apropo za 6mesiacov sa vydala za ineho-happy end :D Ako mala svoje čaro, ale nejaka typicka krasavica urcite nebola. Co vy na to?
Z tohto dovodu som sa prestal uplne stretavat s novymi babami, /mal som priatelku,ale tie stretka boli iba v medziach pocestnosti/ pretoze skoro vsetky zacinali tym kolko zarabam, ake mam auto a pod. co sice nie su uplne zle temy ale aby kamaratsky vztah stal iba na tom, to ma prestalo bavit.. /ked auto videli tak ok, ale uz ci mam vlastne byvanie a kolko platim hypoteku/ :roll:
qwerty-xyz

:psssst: na tieto K neni problem narazit kdekolvek, vacsina uz takto aj realne rozmysla. Ale da a najst este vela vysokoskolacok co nie....
Bezfrajerky
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Bezfrajerky »

Mne by vobec nevadilo, kebyze financne samostatna zena, ktora je vzdelana a ma nejake z ziadanych vlastnosti (fyzicka atraktivita, ambicioznost, sofistikovanost, sportuje, uprimnost (neuprimost by som netoleroval, obcasnu ne-monogamnost mozno aj ano)) a JEDNA z viacerych otazok je kolko zarabam, resp. este lepsie - ako sa moja financna situacia bude menit v buducnosti (potencial rastu) tak je to uplne, ale uplne OK.

Aj je to nejaka slapka co cele studium socialnej prace stravila striedanim a vyberanim z rozsiahlej "cock supply" ponuky pravidelne naliata v liehu a teraz ma zauujem "stabilitu"/ budovanie hniezda, tak by som ju poslal kade lahsie...
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Bezfrajerky napísal:ma nejake z ziadanych vlastnosti (fyzicka atraktivita, ambicioznost, sofistikovanost, sportuje, uprimnost
4 z 5 nedefinuje vlastnosti dobrej partnerky (resp. len zcasti). A si ochotny akceptovat to, ze ta zena podvadza? Preboha, vzchop sa. S takymto pristupom bude z teba handrova babika typu "oslik zatras sa". Ale your call...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

melonSVK: tak trebars caka ze bude obcasne zahnutie tolerovat aj ona jemu :D
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

Bezfrajerky

v tovojom pripade by som ti odporucal prostitutku a nie priatelku ... alfu a betu zlucis do jednej osoby ... v konecnom dosledku ta to vynde lacnejsie .. a neublizis zbytocne normalnej zene a padesat ti este zbyde arnoste .. druha moznost je ist robit gigola .. alfa bude potom zenska a beta budes ty... samozrejme ze moznost vyberu bude potom obmedzena ale nezbnamena ze to musis robit profesionalne .. cize budes si moct vybrat...

lebo cloveka s takym egom ako ty si neivem predstavit ako sa vojde do prazdneho trojizbaku a nie to este vedla nejakej zeny...
Bezfrajerky
Light Expert
Light Expert

Neviem co je egoisticke na tom ze by som svojej doprial sex s nejakym lepsim chlapom ... samozrejme ze nie pravidelne a bez klamania, tak sa zachova uprimnost.

Prave ze ego nemam a som dost malo sebavedomy - ale obyvatelstvu tu staci povedat "radsej tych pomaly 100k investujem do priatelky a nas dvoch miesto decka" a uz som tu za najhorsi egoisticky narcis...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

inak poznam taky pripad ze su spolu maju dieta a maju dohodu ze mozu sustat mimo ale len s gumou :D a vyuzivaju to obaja hlavne na festivaloch potom pridu domov a tvaria sa zasa ako happy rodinka
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Bezfrajerky napísal:Neviem co je egoisticke na tom ze by som svojej doprial sex s nejakym lepsim chlapom
naco by potom mala teba? na vyciciavanie $$$?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

sice s vacsinou toho co sem Bezfrajerky pise nesuhlasim, tak toto mu dam za pravdu.

sex je sex, nic viac. ludia to prehnane riesia, my s manzelkou to mame takto, ani jeden sa pravidelne nepodvadzame, ani nechodime na vyjazdy po jednorazovkach.
ale pokial by sa nieco stalo, tak to vobec nebudeme riesit. pokial sa ona niekde opije a a trochu si uzije s nejakych chalanom, tak co? nic to predsa nemeni na tom co citi ku mne.
rovnako ja, uz som zoparkat ozraty sa olizoval s nejakou babou, vzdy som jej to povedal a nic sa nedialo. tiez mi kamarati na rozlucke so slobodou zaplatili stetku. uzil som si, zene som to povedal a nijak to neriesila, skor sa zaujimala ako to prebiehalo :)

pre mna je sex nieco ako tenis, to ze si zahram tenis s niekym inym nijak nezmeni to ze hravam tenis pravidelne s manzelkou, maximalne sa trochu zlepsim :)
no a som extremne stastny ze moja zena tento nazor so mnou zdiela. vzdy sa rehoceme na chudakoch kamaratoch co ich frajerky ziarlia aj ked sa len pozrie na cudziu babu.
gogo956
Redeemer
Redeemer

aacid
to je vec dohody toho ktoreho paru.Jedina vec ktora by mi na takomto volnom vztahu trochu asi vadila je moznost prenosu chorob.
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

aacid

tak toto si neviem celkom dobre predstavit...ale ak vam to skutocne vyhovuje.. ??? pre mna je moja zena zenou na cely zivot ... je sucastou môjho zivota a mna .. a som stastny ze ju mam .. lebo ona ma naplna po vsetkych strankach ..nikdy by som ju nepodviedol nie preto ze by sa to mohla dozvediet ale preto ze by som sam zo sebou nevedel zit ...ze som jej dal slovo a nedodrzal ho ...
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Yogi19 »

strapaty napísal:aacid

tak toto si neviem celkom dobre predstavit...ale ak vam to skutocne vyhovuje.. ??? pre mna je moja zena zenou na cely zivot ... je sucastou môjho zivota a mna .. a som stastny ze ju mam .. lebo ona ma naplna po vsetkych strankach ..nikdy by som ju nepodviedol nie preto ze by sa to mohla dozvediet ale preto ze by som sam zo sebou nevedel zit ...ze som jej dal slovo a nedodrzal ho ...
Tak ale to asi práve písal, že to neberú ako podvádzanie... keď sú s tým v pohode, tak je to v pohode, ňe?
Bezfrajerky
Light Expert
Light Expert

Zareagujem na vsetkych naraz
sustat mimo ale len s gumou
kokos to niekto fakt bude uvazovat ze kefovat cuzdziu zenu/chlapa BEZ gumy ?? Wtf.
naco by potom mala teba? na vyciciavanie $$$?
Ach, a ze vraj ja som egoista :lol: Ak splni niektore uvedene vlastnosti (a niektore dalsie) tak je idealna osoba na pokec, na spolahnutie sa jeden na druheho, na vylety, na zobudzanie sa spolu, na nakladanie ...
skor sa zaujimala ako to prebiehalo
Tak toto je ozaj zaujimave ze ma taky pozitivny vztah k vsetkym cudzim zenam, aj slapkam. A to ako to prebiehalo by zaujimalo aj mna :mrgreen: naozaj
to je vec dohody toho ktoreho paru.Jedina vec ktora by mi na takomto volnom vztahu trochu asi vadila je moznost prenosu chorob.
No neviem ... pouzi korektne gumu a jedine co mozes chytit (s dostatocnou pravdepodobnostou) je HSV a HPV. Obe su nahovno ak je clovek ten nestastnik ze nanho fakt zaberu, HPV ma ale az do 80% populacie a vacsina to vobec neriesi ... proste bude ti chvilu nie 100%ne a za mesiac-3 ta prejde. HSV je ina story.

Strapaty: neverim ze tajne hlboko dole karnalne netuzis pretiahnut nejake cesrtvucke masko :lol: . Kebyze sa zisti ze ano a tvoja frajerka ta pozehna extra safe gumou, nespravis to?
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Bezfrajerky

nie, nespravim ...

2. kondom nie je zas az tak 100% bezpecny.. jednak pre moznost poskodenia , zlej manipulacie , a faktu ze mriezka kondomu je 50x vacsia ako napriklad virus HIV (aj ked niekolko sto-nasobne znizje riziko prenosu )... samozerejme okrem pesaru je to pri promiskuitnom zivote doposial najucinnejsie ochrana ale riziko tam stale je ... ale tak kazda jazda nieco stoji..

HPV moze bit pre zenu rovnako smrtelny ako aj virus HIV... kedze sposobuje u zien rakovinu krcna maternice ... neboli a tazko sa lieci .. a prenasa sa aj nepohlavnymi organmi(koza na rukach atd)...
Napísať odpoveď