.
hlavne, ked poprosis lekara, aby po porode dal tam dole 1-2 stehy navyse
ano, ti co nemali deti boli buzny, ktore to za sociku skryvali, (inak by im hrozil gulag, alebo presne mierena rana lopatou po hlave kdesi v lese) popripade pary ktore deti mat vyslovene nemohli zo zdravotnych dovodov. tam to tak skoncilo.gogo956 napísal:Bezfrajerky
pokial nechces mat deti tak na tom nic nezvycajne nie je, v nemecku napriklad podla prieskumov chce zostat asi 30percent zien bezdetnych. Kto chce deti nech ma a kto nechce nech nema, niekto k nim vztah ma a niekto nie.. Viem ze aj v geenracii mojich rodicov boli ludia co nikdy dobrovolne deti nemali.
4 z 5 nedefinuje vlastnosti dobrej partnerky (resp. len zcasti). A si ochotny akceptovat to, ze ta zena podvadza? Preboha, vzchop sa. S takymto pristupom bude z teba handrova babika typu "oslik zatras sa". Ale your call...Bezfrajerky napísal:ma nejake z ziadanych vlastnosti (fyzicka atraktivita, ambicioznost, sofistikovanost, sportuje, uprimnost
naco by potom mala teba? na vyciciavanie $$$?Bezfrajerky napísal:Neviem co je egoisticke na tom ze by som svojej doprial sex s nejakym lepsim chlapom
Tak ale to asi práve písal, že to neberú ako podvádzanie... keď sú s tým v pohode, tak je to v pohode, ňe?strapaty napísal:aacid
tak toto si neviem celkom dobre predstavit...ale ak vam to skutocne vyhovuje.. ??? pre mna je moja zena zenou na cely zivot ... je sucastou môjho zivota a mna .. a som stastny ze ju mam .. lebo ona ma naplna po vsetkych strankach ..nikdy by som ju nepodviedol nie preto ze by sa to mohla dozvediet ale preto ze by som sam zo sebou nevedel zit ...ze som jej dal slovo a nedodrzal ho ...
kokos to niekto fakt bude uvazovat ze kefovat cuzdziu zenu/chlapa BEZ gumy ?? Wtf.sustat mimo ale len s gumou
Ach, a ze vraj ja som egoistanaco by potom mala teba? na vyciciavanie $$$?
Tak toto je ozaj zaujimave ze ma taky pozitivny vztah k vsetkym cudzim zenam, aj slapkam. A to ako to prebiehalo by zaujimalo aj mnaskor sa zaujimala ako to prebiehalo
No neviem ... pouzi korektne gumu a jedine co mozes chytit (s dostatocnou pravdepodobnostou) je HSV a HPV. Obe su nahovno ak je clovek ten nestastnik ze nanho fakt zaberu, HPV ma ale az do 80% populacie a vacsina to vobec neriesi ... proste bude ti chvilu nie 100%ne a za mesiac-3 ta prejde. HSV je ina story.to je vec dohody toho ktoreho paru.Jedina vec ktora by mi na takomto volnom vztahu trochu asi vadila je moznost prenosu chorob.