EURO 2016 + Kvalifikácia na EURO 2016 vo futbale
Re: Kvalifikácia na EURO 2016 vo futbale
Holandsko z hry ešte vôbec nevypadlo, budú bojovať o 3. miesto v skupine, ktoré zabezpečuje baráž. Turci však majú všetko vo vlastných rukách.
Aha, ja som si myslel ze len jeden z tretieho miesta postupuje, ale jeden postupuje priamo, ok.
Práve kvôli tomuto máme veľkú šancu postúpiť priamo na ME, aj keby to doma pokafreme s Ukrajinou. Pretože ak zdoláme doma Bielorusko a vonku Luxembursko, tak by sme s bilanciou 8-0-2 išli celkom určite na ME ako najlepší tím z tretích miest.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
jop, treba uhrat aspon remizu s ukrajinou a uz iba zazrak by nas pripravil o ME (ratam s tym, ze UA prehra vo Spanielmi a aj ked prehrame s Bielorusmi tak budeme 3ti s naj bilanciou)
Akože nemám rád veľmi počty, treba hrať. Aj keď to znie ako fáza.
So Španielmi sme mali jedinú šancu - streliť prvý gól alebo uhrať 0-0, ak by to Mak dal, tak pozeráme inakší zápas.
Čo sa týka hry, tak Španieli boli úplne inde, Tesák neskutočne horel...
So Španielmi sme mali jedinú šancu - streliť prvý gól alebo uhrať 0-0, ak by to Mak dal, tak pozeráme inakší zápas.
Čo sa týka hry, tak Španieli boli úplne inde, Tesák neskutočne horel...
-
audiotrack
VIP
no ale treba uznať, že španieli hrali na pol plynu a aj tak sa hralo iba na jednu bránu. A to doslova, veď my sme neboli schopný prejsť ani za polovicu. Keby Mak strelil prvý gol, neprehrali by sme 0:2 ale prehrali by sme 1:3. Myslieť si že by ten makov gol niečo zmenil je naivné. Španieli išli do toho zápasu že musia vyhrať a postavili to najsilnejšie čo majú. Ak by prehrávali, tak by išli na plno a nie v režime "strážime si dvojgolove vedenie"
-
guess.whoo
Redeemer
zapas s nimi bol jasny vzdy. nebolo co riesit. je dobre, ze dal Kozak sancu aj inym, lebo mame v podstate 11 hracov schopnych hrat na EU urovni a ak sa nam na Eure (ak postupime) 2-3 hraci zo zakladu zrania/vykartuju sa tak budeme mat vazny problem.
podla mna bude najdolezitejsi zapas s Bielorusmi, ak zvladneme ten Lux dame bez problemov a sme tam z 2 miesta
podla mna bude najdolezitejsi zapas s Bielorusmi, ak zvladneme ten Lux dame bez problemov a sme tam z 2 miesta
-
Scorpion90
King
Netreba zabudat ze v tejto faze kvalifikacie uz zacina vo vacsej miere pracovat aj psychika, co je u nasich hracov dost podstatna vec..
-
audiotrack
VIP
to si ani nemyslím. Psychicky náročné sú zápasy, v ktorých musíme vyhrať. Stále sme ale v pozícii že je viac možností, a nie len jediná.
Tak najnáročnejší bude zápas s Bieloruskom. Pretože to je skutočný MUST WIN. Luxembursko by sme mali dať aj v slabšej forme a s nožom na krku.
begbeee - No ak by sme vyhrali s Ukrajinou, tak s Bielorusmi nemusime. Ja tiez premyslam, co ak, ale ty uz si ten zajtrajsi zapas akoby odpisal.
Co sa tyka psychiky, myslim ze to je skor nasa vyhoda, Ukrajina ma o 3 body menej, remiza pre nich vela neriesi, nehra doma a caka ich este Spanielsko, tiez sa nemozu prilis spoliehat na postup z tretieho priamo, takze maju nasobne viac dovodov na stres ako nasi.
EDIT: teraz nazivo na Dvojke beseda k tejto teme, do 21:10, repriza zajtra o 12:55.
Co sa tyka psychiky, myslim ze to je skor nasa vyhoda, Ukrajina ma o 3 body menej, remiza pre nich vela neriesi, nehra doma a caka ich este Spanielsko, tiez sa nemozu prilis spoliehat na postup z tretieho priamo, takze maju nasobne viac dovodov na stres ako nasi.
EDIT: teraz nazivo na Dvojke beseda k tejto teme, do 21:10, repriza zajtra o 12:55.
Aj násobne viac dôvodov prečo ten zápas nevypustiť a namotivovať sa.Dreamer napísal:begbeee - No ak by sme vyhrali s Ukrajinou, tak s Bielorusmi nemusime. Ja tiez premyslam, co ak, ale ty uz si ten zajtrajsi zapas akoby odpisal.
A našim stačí jeden hlavný dôvod, prečo to nevypustiť a namotivovať sa. Ak vyhráme, sme tam. Akú väčšiu motiváciu tím potrebuje? Dúfam, že sme sa poučili zo zápasu so Slovinskom v roku 2009 a dnes to doklepneme, hoci mierne favorizujem Ukrajinu. Naši tam dnes musia nechať všetko a ešte o trošku viac.
-
guess.whoo
Redeemer
ja to vidim realne tak, ze budeme radi za bod. ten bod by pre nas mal tiez cenu zlata (udrzali by sme si 3 body naskok, UA vs. Spain a nam potom staci vyhrat nad trpaslikom v poslednom zapase)
Jeden bod bude dobrý, akurát nebudeme mať istotu postupu hneď, ale doklepneme to až v októbri. Už naozaj len naša vlastná nekonečná sprostosť by nás mohla obrať o postup v prípade remízy... Uvidíme, pivká už sa chladia na večer, teším sa.
-
guess.whoo
Redeemer
tak tak, dufam, ze to bude uz dnes a zvysok bude uz len vychutnavanie si uspechu 
-
Scorpion90
King
Tak ja verim nasim, ale preventivne davam 2
(nech mam aspon financne odskodnenie, ak neuspejeme..)
-
guess.whoo
Redeemer
ja podavam na X2 
Keď vidím, ze na hrotu bude Vittek, tak mám aj ja chuť ísť do X2 
No bod sa ráta. Jednu nohu už máme vo dverách.