Nerad riesim svoje vnutorne problemy s inymi, ale tento raz uz si neviem rady
Som mlady chalan, 24, postava akurat ani chudy, ani svalnaty. Skaredy snad nie som, uz viackrat mi sa mi usla pocta, ze som znie to trapne, pekny.
Moj problem spociva v tom, ze uz dlhsiu dobu neviem naviazat partnersky vztah. Nie som idiot, aby som to skusal na dievcata na, ktore nemam. Uz sa mi stalo tohto roku tri krat, ze zena po mne vystartovala, okamzite zaujem, ziadosto na fb, vypisovanie sprav, nonstp kazdy den. Ja triezvo som to cele bral nebol som, ani otravny ani neaktivny. Proste spraval som sa milo, primerane sebavedomo, atd. No len vzdy po case pride zlom, kedy zeny akoby ochladnu. Nie som nudny praveze v partii, som jeden z tych hlavnych, vtipkujeme vela ludi sa zabava. Snazim sa spravat dospelo, samozrejme kazdy ma svoje chyby, ci uz povahove alebo vyzorove. Neviem, ci to vsetko je mojim spravanim, vystupovanim, ci neposobim na tie zeny detsky (jedna mi tp aj vycitala, ze rieesim hluposti, ale to su mozno hluposti z jej pphladu). Viem sa zabavat, aj si vypijem vsetko s mierou. U neviem co sa to deje, je to 3. Dievca toho roku. Chapal by som kebyze rubem vysoko, ale to zeny maju zaujem prvotny nie ja! Uz ma nebavi vkuse od okolia pocuvay, reci typu preco taky fesak, nema frajerku. Cely cas premyslam, co mam zmenit nespim na vavrinoch, snazim sa na sebe pracovat, neberiem to tak, ze je to moj osud. Co si o tom myslite? Dik