Problem zeny

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Milan265
Novice
Novice

Problem zeny

Príspevok od používateľa Milan265 »

Caute,
Nerad riesim svoje vnutorne problemy s inymi, ale tento raz uz si neviem rady :)
Som mlady chalan, 24, postava akurat ani chudy, ani svalnaty. Skaredy snad nie som, uz viackrat mi sa mi usla pocta, ze som znie to trapne, pekny.
Moj problem spociva v tom, ze uz dlhsiu dobu neviem naviazat partnersky vztah. Nie som idiot, aby som to skusal na dievcata na, ktore nemam. Uz sa mi stalo tohto roku tri krat, ze zena po mne vystartovala, okamzite zaujem, ziadosto na fb, vypisovanie sprav, nonstp kazdy den. Ja triezvo som to cele bral nebol som, ani otravny ani neaktivny. Proste spraval som sa milo, primerane sebavedomo, atd. No len vzdy po case pride zlom, kedy zeny akoby ochladnu. Nie som nudny praveze v partii, som jeden z tych hlavnych, vtipkujeme vela ludi sa zabava. Snazim sa spravat dospelo, samozrejme kazdy ma svoje chyby, ci uz povahove alebo vyzorove. Neviem, ci to vsetko je mojim spravanim, vystupovanim, ci neposobim na tie zeny detsky (jedna mi tp aj vycitala, ze rieesim hluposti, ale to su mozno hluposti z jej pphladu). Viem sa zabavat, aj si vypijem vsetko s mierou. U neviem co sa to deje, je to 3. Dievca toho roku. Chapal by som kebyze rubem vysoko, ale to zeny maju zaujem prvotny nie ja! Uz ma nebavi vkuse od okolia pocuvay, reci typu preco taky fesak, nema frajerku. Cely cas premyslam, co mam zmenit nespim na vavrinoch, snazim sa na sebe pracovat, neberiem to tak, ze je to moj osud. Co si o tom myslite? Dik :)
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problem zeny

Príspevok od používateľa Soviet »

"Uz sa mi stalo tohto roku tri krat, ze zena po mne vystartovala, okamzite zaujem, ziadosto na fb, vypisovanie sprav, nonstp kazdy den. Ja triezvo som to cele bral nebol som, ani otravny ani neaktivny. Proste spraval som sa milo, primerane sebavedomo, atd."

Bol si s nimi vsetkymi do cca max troch dni/tyzdna aj von? :)
Milan265
Novice
Novice

Ano, bol som s nimi vonku, ci uz v bare, aj zobral som auto sli sme na vylet, som skusal po tom vylete na fb nepisat, ci sa ozvu (taka skuska) a hned mi pisali, preco sa neozvem, ze im bolo fajn! Na druhy den ma jedna z nich von volala sli sme a dobre ze ma jazykom nezadusila! A od vtedy nic, nic sa nedialo :D mi to pride ako ufo problem
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

nevyzeras ako klasicky hraci, co tu pisu. mal si proste smolu na zeny alebo cakali, ze budes eskalovat rychlejsie a fiknes ich hned na prvom rande
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Tiež mám pocit, že si v tomto smere trochu zabrzdený, dnes je skôr výnimka žena, ktorá by na to chcela ísť pomaličky. Prvé max druhé rande pusa, bozkávanie (bože zniem ako qwerty) a na treťom, štvrtom väčšinou chalan už s babou spí. Nemusí to byť zlé, alebo choré, myslím, že žijeme rýchlu dobu. Každý chce všetko hneď, keď to nemá odsúva to na druhú kolaj a odchádza to do zabudnutia. A samozrejme musíš ukázať žene, že si chlap, ktorý sa jej nebojí chytiť, ale urobí to ako gentleman...
Milan265
Novice
Novice

Praveze, ja som bol dostatocne sexualny, bozky dotyky vsetko... :D len tuto temu som zakladal ako vseobecnu skusenost, ale prve dve au uz pase na to som zabudol, ale teraz co aom riesil babu, jeden podstatny dotaz je,ze ona sa pred 2 mesiacmi rozisla,on ju poslal k vode. No a ona asi najrapidnejsie vystartovala po mne, a dokonca mi pisala take veci, ze ci ju naozaj chcem, ci si nerobi zbytocne nadeje atd. Ja som sa snazil, bol som mily, kus drzy , sebavedomy aj som bol k nej sexualny atd. Ona to aj opatovala ved s bozkami sama zacala, len proste jeden den sa bozkavame, na druhy den ked sa stretneme mam pocit, ze abosulne nezaujem z jej strany. Nikdy nema problem ist so mnou von, vzdy hovori ze rada ide, no ja u neviem, co robim zle :D s kazdej skusenosti sa ucim, a beriem si rady, ale to uz je vela :D ked sa to stane raz, druhykrat budis...ale treti krat ?!:D
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Milan265 napísal: Na druhy den ma jedna z nich von volala sli sme a dobre ze ma jazykom nezadusila! A od vtedy nic, nic sa nedialo :D mi to pride ako ufo problem
asi cakala trosku viac :wink:

//autoeditácia príspevku (10 Sep 2015, 10:15)
Milan265 napísal: Ona to aj opatovala ved s bozkami sama zacala, len proste jeden den sa bozkavame, na druhy den ked sa stretneme mam pocit, ze abosulne nezaujem z jej strany. Nikdy nema problem ist so mnou von, vzdy hovori ze rada ide, no ja u neviem, co robim zle :D
preco to neeskalujes dalej ? pre babu je to urazka, ked o nu prejavis zaujem, ona by mozno aj chcela nieco viac, podla toho co pises, a ty stale nic
Milan265
Novice
Novice

Ako mohla chciet viac ked po nasom stretku este sla von s kamoskou ! Take ufo problemy to sa len mne moze stat, ja si myslim, ze ona este nie z predosleho vztahu vonku. A ja nieco k zene fyzicke prejavim vtedy ked to vycitim a u nej raz hej raz nie...otrass :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Presne tak, keď sa už vášnivo bozkávate, tak jej strč ruku medzi nohy a ak ti ju neodtiahne, tak vieš, že máš pokračovať a ak nie, tak v tejto fáze ti už nedá za takéto gesto facku, maximálne ťa upozorní, že chce ísť na to pomalšie, ale to je podľa mňa dosť nepravdepodobné :D
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

najskor kozy, urcite najskor kozy
a rit!
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Tam si treba davat pozor. Pokial ma par dni pred kramami tak ju budu kozy boliet, tak moc nemackaj.

@Pilifo: moja mi to obcas povie, mozno mam len silny stisk :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

melonSVK, tak s týmto som sa nikdy nestretol. Buď málo mačkám alebo sa to tie baby boja povedať :D
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Milan265 napísal:Ako mohla chciet viac ked po nasom stretku este sla von s kamoskou ! Take ufo problemy to sa len mne moze stat, ja si myslim, ze ona este nie z predosleho vztahu vonku. A ja nieco k zene fyzicke prejavim vtedy ked to vycitim a u nej raz hej raz nie...otrass :D
no a co ze sla vonku s kamaratkou potom? sla jej povedat ake si drevo...
nechapem preco sa ty staras o to, ci je zo vztahu vonku alebo nie, ked s tebou chcela byt :D to ries potom ked sa budes s nou rozchadzat ty, ale to sa asi ani nestihne stat s tvojim pristupom... :roll: keby si ju prehol ako si mal, nemusel by si riesit podobne problemy teraz tu na fore
Milan265
Novice
Novice

Chlapi vy to uplne inak vnimate ako ja...proste my sa bozkavame ja vsetko robim ako sa ma, a musim podptknut ked sa so mnou bozkava, tak vzdy je kus pripita, ale aj mi raz pisala, ze to nic nemeni ked je pripita..proate na druhy den pridem k nej a akoby chcela ist odomna prec alebo nieco take...ja viem vycitit ked zena chce byt pri mne, to citis vzdy sa kolo chalpca obsmieta atd. A my sme sa bavili, ze co dalej a ona mi povedala, ze oba niekedy nevie co chce ale ze urcite nechce vztah, kedze este len teraz jeden ukoncila..to iste som vymyslel vylet u kamosa v nitre boli sme tam cela partia. Vecer sa bozkavame vsetko super ja aktivny ona rano ako vymenena, uhyba mojmu pohladu schvalne som chodil k nej zeby sme boli pri sebe a ona vzdy ako by sa odomna vyparila prec. Proste som nevedel z nej vycitat o co jej ide...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

proste sa chcu len zabavit, lovis v zlych vodach..btw vek?

/myslel som dievcata
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

24, spomina to v prvom prispevku
Milan265
Novice
Novice

Dievca ma 21, noo ja som nelovil, to ja som bol obet :D ale fajn, nezmenim to kaslem na to :)
jax90
Expert
Expert

Príspevok od používateľa jax90 »

Kašli na ňu,ked sa rano sprava ako vymenená,isto to nebude alkoholom,kdeže :-P Takej sa už ani neozvi,hľadaj normálnu a nie takéto hlupe pipky.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Presne tak, ako píše guess, chce sa len zabaviť. Ty to možno začneš tlačiť smerom do vzťahu, alebo aspoň ona to tak cíti, ale ona si chce len užívať. To znamená, keď má náladu sa zabávať, k tomu ak má vypité a ty si nablízku, tak ťa využije. Keď náladu nemá, tak sa tvári, že medzi vami nič nie je. Mal som takú kamarátku a malo to výhody. Boli sme len kamaráti, normálne som sa jej nemohol skoro ani dotknúť, ale akonáhle sme boli na nejakej akcii, tak sme vždy skončili spolu v posteli. Nemusel som riešiť vzťah a mal som aj sex. Dokonalé.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

najjednoduchsie sa je vzdy spytat tej baby co je za problem... bud ti povie a mozes to riesit alebo nepovie a je jasne ze nema zaujem :)
Napísať odpoveď