EURO 2016 + Kvalifikácia na EURO 2016 vo futbale
Re: Kvalifikácia na EURO 2016 vo futbale
Mnoho hráčov končí repre kariéru ešte predtým než sú úplne nepoužiteľný.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
lenze Vittek ma 33 rokov. tak skoro koncia repre karieru hraci ako Lahm, ktori uz vyhrali nejaky ten turnaj
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
33 ale posledne roky je stale zraneny. To sa do formu uz len tazko dostane a na repre uz vobec nema
-
guess.whoo
Redeemer
omfg cital si aj predchadzajuce prispevky???
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Ano cital ze v el proti druholigovemu irskemu timu dal gol a v nasej lige dal par golov. v SLOVENSKEJ lige
-
guess.whoo
Redeemer
daj jedneho slovenskeho utocnika, ktory dal kdekolvek viac golov
Co hovorite na dnesny zapas? Mohli sme hrat o postup z prveho miesta, teraz budeme mozno zachranovat priamy postup z tretieho, skoda tych sanci, ked Ukrajina v pondelok vyhra, tak je druhe miesto asi len vo hviezdach, bude vlastne rozdiel, ak postupime z druheho ci tretieho miesta?
To ze by sme nepostupili, reps. hrali baraz, radsej ani nespominam.
To ze by sme nepostupili, reps. hrali baraz, radsej ani nespominam.
-
hojko
Site Admin
Nechapem ten zaver zapasu. Tlacili sme a tlacili, ale vsetky lopty isli na center, lahke centre, ktore golman pochytal, boxoval alebo to obranca hlavickoval. Vobec som nechapal, ze preco to tam stale tlacia vzduchom, ked to tak neslo. A ta posledna minuta nastaveneho casu a zbytocne klucky, zasekavacky..., dobre im tak.
-
t0m4s3
Admin
Raz za cas zapnem reprezentaciu a tak tragicky vykon som uz dlho nevidel. Mame o hraca viac a oni 20 min centruju do sestnastky.
-
DanielDevil
Addict
Videl som posledných 20 minút keď som prišiel z tréningu a áno, nebolo to ideálne, hrali sme zápas, ktorý v prípade výhry mohol znamenať veľký úspech a takéto zápasy sa nám hrajú ťažko (ak sa pozrieme do minulosti zistíme). Ale nevidím to vôbec tak tragicky, stále máme veľmi veľkú šancu postúpiť, dokonca ak nám Španieli pomôžu, tak nám k tomu nebude treba už ani bod. Pred kvalifikáciou by sme toľkoto bodov brali všetkými desiatimi. A samozrejme to máme vo vlastných rukách, stačí ďalší zápas vyhrať. Španielsko keď prehralo s nami, tak pre ich fanúšikov to bolo ešte väčšie prekvapenie ako naša prehra s Bielorusmi a len málokto aj z prvotriednych tímov prepláva kvalifikáciou bez zakopnutia. Prehrali Nemci s Írmi, Holanďanom reálne hrozí, že sa na šampionát nedostanú a podobne. Takže hlavu hore, vyhráme ďalší zápas a sme tam 
Mna najviac zarazilo, ze sme vobec nevyuzili tu presilovku, verim ze zajtra to zvladneme, ale kludne to moze skoncit barazou, aj ked si to nikto nechce priznat, Ukrajinci hraju dobre a maju dokonalu motivaciu, navyse hraju doma.
-
t0m4s3
Admin
Ak nevyhrame v Luxembursku, tak co chceme robit na ME?
Skoda, ze sa rozsirili ME zo 16 na 24 druzstiev. Takto tam je kopa tych co ani poriadne kopnut do loBDy nevedia. Ani Slovaci na ME nepatria podla mna.
-
DanielDevil
Addict
Skôr je to o tom, že sa futbal vyrovnáva. Island pôjde pravdepodobne z prvého miesta, takému Holandsku nebude stačiť ani to 3. z ktorého sa dá postúpiť a to boli bronzoví na MS. Nemci ako Majstri sveta sú len o bod pred Poľskom a Írskom. Rakúsko suverénne na čele a aj Severní Íri vyhrali svoju skupinu. To nie sú náhody 
Co je to, ak nie nahody? Koncepcia a dlhodoba praca od samotnej mladeze az po muzov?
-
DanielDevil
Addict
Pozri sa ako pracujú v Holandsku a aj tak to nestačí. Jednoducho sa tento šport stáva vyrovnanejším. Tieto mužstvá si postup vybojovali v cca 10 zápasoch a nie jednom, takže o náhode sa hovoriť nedá.
Hej, vyrovnáva. Som to hovoril už pred zápasom, že Bielorusi môžu. Naši sa už videli na oslavách v neďalekom kasíne asi...
My sme uhrali Ukrajinu a Španielsko a máme šťastie, že zvyšok hral podľa papierových predpokladov, ktoré kazíme akurát na záver
My sme uhrali Ukrajinu a Španielsko a máme šťastie, že zvyšok hral podľa papierových predpokladov, ktoré kazíme akurát na záver
-
guess.whoo
Redeemer
chill dnes to pride a mozeme sa tesit na Euro.
Pozeral som vcera aj zapas 21ky. To muzstvo ma obrovsky potencial. Obrancovia urcite buduce A-cko, Bero so Zreľákom v predu ako osi sprintovali cely zapas. Lobotka ma velku perspektivu, vidim ho ako upgradnuteho Pecovskeho. Rusnaka nebolo velmi vidiet, ale na konci zahrat paradne. Vyrastaju nam aj dobre kridla v podobe Mihalika a Cmelika. Ine typy ako Stoch a Weiss, ale velmi nebezpcne.
Pozeral som vcera aj zapas 21ky. To muzstvo ma obrovsky potencial. Obrancovia urcite buduce A-cko, Bero so Zreľákom v predu ako osi sprintovali cely zapas. Lobotka ma velku perspektivu, vidim ho ako upgradnuteho Pecovskeho. Rusnaka nebolo velmi vidiet, ale na konci zahrat paradne. Vyrastaju nam aj dobre kridla v podobe Mihalika a Cmelika. Ine typy ako Stoch a Weiss, ale velmi nebezpcne.
A ešte niečo som chcel...
Slováci v zápasoch umierajú na 3 veci:
1. dlhodobá stratégia je, že hráme na krídelníkov a násladné centre, čo sa dá ľahko eliminovať
navyše je to kontradikcia so zložením mužstva:
2. zúfalo nám chýba útočník európskych kvalít a tým myslím skutočne zúfalo
3. nízky hráči
Slováci v zápasoch umierajú na 3 veci:
1. dlhodobá stratégia je, že hráme na krídelníkov a násladné centre, čo sa dá ľahko eliminovať
navyše je to kontradikcia so zložením mužstva:
2. zúfalo nám chýba útočník európskych kvalít a tým myslím skutočne zúfalo
3. nízky hráči
-
DanielDevil
Addict
S tým útočníkom absolútne súhlasím, až nechápem ako sme dali toľko gólov
A 21tku som včera proti Holanďanom sledoval tiež, vyzerá to nádejne, snáď si to nepokazia nezmyselnými prestupmi.