Čo ja viem, okrem Remember the Name tam boli také "mainstreamové" veci ešte Where'd you go , Believe Me a High Road, ....potom Petrified alebo Kenji, ostatok už poznajú iba fanúšikovia. Je pravda, že Remember tha Name bol kvôli ľuďom neskutočne ohraný (podobne ako SAIL od Awolnation), ale inak sa mi ten album páčil. Na to, že sa neradím medzi fanúšikov hip-hopu je celkom úctyhodné, že ho počúvam aj po 10 rokoch. Ale určite to nie je pre každého. Naopak, Hip Hop fanbase to asi skôr obíde.guess.whoo napísal:ja som ich registroval len skrz Mika Shinodu, inak ani prvy album ma neoslovil a nebyt Remember the name, ktora sa objavovala snad v kazdom motivacnom a skillovom videu tak o nich nikto ani nezakopne..uvidime co Mike pomota
Tak už je to vonku aj s klipom:
Klip je 360° panoráma, takže sa môžete pozerať dookola. 1080p tu je trošku klamlivé, keďže je to akoby priblížené, a teda je ideálne pozerať to v 4K (aj tak to nebude úplne ostré), a tam mi to už nezvláda PC.
Tip: Je super to pozerať na mobile, tablete, tam nemusíte kŕčovito chodiť myškou, ale iba sa pozeráte kam chcete s tabletom.
Tip2: Ak mate Cardboard alebo akykolvek iny VR headset, Youtube appka podporuje aj 360° 3D VR video. Je to pecka, avsak chce to mobil s vysokym rozlisenim, idealne quadHD.
Sry za sloh.