Rozchod - čo robiť?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Blur
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Rozchod - čo robiť?

Príspevok od používateľa Blur »

Zdravím,
pokúsim sa skrátiť to, takže ak si to prečíta niekto celé, budem vďačný.
Ja mám 17, o 2 mesiace 18, priateľka má 17. Boli sme spolu takmer rok a 9 mesiacov. Mali sme menšie nezhody, ale vždy sme našli cestu ako to vyriešiť.
Asi 2 týždne dozadu som ju jeden večer svojím správaním dosť vyprovokoval, pár hodín sme si nepísali no vydiskutovali sme si to potom a bolo to znova okej. Týždeň na to sa niečo podobné stalo znova, vyprokoval som ju ja a po veľkej hádke som si ju blokol na facebooku pretože to tak chcela, ja nie(v piatok). Na druhý deň som si ju večer odblokoval(sobota večer) a napísal jej, ospravedlňoval sa jej a navrhoval nech tomu dáme ešte šancu, po tom všetkom čo sme spolu prežili to zahodiť nechcem. Zmenil som sa k lepšiemu. V nedeľu sme mali menšie nezhody kde mi neverila, že som sa zmenil, pretože som jej ubližoval, ja som jej vravel nech na to zabudneme a začnime vo vzťahu odznova.
Začala písať, že za to, čo spravila včera by som ju nenávidel. Priznala sa mi, že bola von s jedným jej kamarátom a tak nejak spolu niečo mali(sex nie, neviem či mam konkretizovať, no proste nezasunul, ale spravil jej to..ak chápete).
Písala niekoľkokrát že ju to veľmi mrzí, a ako jej mám prepáčiť. Tak sme si teda dlho písali a povedali si, že začneme odznova. Ona sa nebude dívať na to ako som sa správal ja, ja sa pokúsim nedívať sa na to, čo sa stalo. Veľmi zle som to znášal niekoľko hodín po tom, noc som nespal, lebo som to mal stále pred očami, ale chcel som jej odpustiť. Chápete, že ak niekoho ľúbite tak mu aj také niečo odpustiť dokážete. To bola nedeľa večer. V pondelok som prišiel zo školy tak som jej spomenul, že ma to trápi ale snažím sa nemyslieť na to, prosila ma, aby jej to odpustím a nevyčítam. Utorok, streda ubehli celkom v pohoda, s tým, že ona písala, že cíti, že niečo nie je v poriadku a necíti sa šťastná, snažil som sa ju podporiť a pomáhať jej, za to aj ďakovala.
No a dnes prišlo na to, že šťastná nie je v tomto vzťahu so mnou, že už ma nevníma tak ako ma vnímala. Napísal som jej, že ja som jej to odpustiť dokázal, tak prečo nemôže ona mne? Odpustiť niečo také nie je ľahké. S tým chlapcom bola v deň, keď sme "oficiálne" spolu nebolí, no keďže ju ľúbim tak ma čítať a vedieť o niečom takom bolí. Najprv si ma vymazala z priateľov a neskôr blokla na facebooku, s tým, že jej mám dať pokoj, ako jej už stačilo a ako so mnou nie je šťastná a necíti sa dobre.
Pred tým týždňom som sa jej ozval, aj keď mi písala, že jej písať viac nemám, pretože som to proste nechcel vzdať. Aj keď si ma blokla, cez facebook som zistil, že si ASI znova pridala toho kamaráta a myslím, že je práve teraz s ním von. Posledné sms od nej boli, ako jej odľahlo a ako jej nemám písať,
a že ona odísť chcela, len ja som ju nenechal.
Dodávam, že počas terajšieho týždňa mi písala ako ma ľúbi a ďakuje, že sme spolu. Pokiaľ som mal triezvu myseľ, čo bolo pár minút, vnímam to tak, že ona nevie presne čo chce, aj sama niekoľko krát písala, že je zmätená.
Možno to znie, že ju až otravujem. Nemajte ma za blázna alebo za bláznivú tínedžerku..Jedna časť mňa mi vraví, aby idem von a ako klasická mládež dnešná, opijem sa niekde v piatok a stretnem s inou babou, druhá časť mňa, teda tá, ktorá stále vyhráva mi vraví,
aby sa nevzdám a zároveň aby sa s tým nejak zmierim. Nepijem a nefajčím, a nemám ani tendenciu to robiť keď je zlá situácia/nedarí sa.
Boli sme vo vzťahu na diaľku rok a 9 mesiacov, vzdialenosť okolo 400km vlakom. Za ten čas sme boli spolu cez každé prázdniny a párkrát cez víkend, s jej rodičmi som vychádzal dobre.
Mohli by ste mi poradiť čo robiť?
Myslím, že je prirodzené, že sa takto cítim - že už nič nemá zmysel a neviem čo ďalej.

Vďaka za prečítanie a poprosím iba seriózne rady.
Aiden
Darca
Darca

Re: Rozchod - čo robiť?

Príspevok od používateľa Aiden »

Vykasli sa na nu, nema to buducnost. Je mozne, ze ti dala este par dni, kym sa uistila, ze ten druhy ma este zaujem. /thread
Blur
Light Star
Light Star

A ako sa na nu proste vykaslat? Bol to moj prvy vztah, to som zabudol dodat. A prestat mysliet na to coilen na sekundu je neskutocne tazke..
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

sa proste spamataj, nebola prva ani posledna, aj ked si si to myslel. Zien je vela, povacsine robia podobne kiksy ako ta tvoja, tak sa s tym proste zmier. cvic, behavaj pravidelne, hraj hry, kukaj filmy, chod vonku s kamosmi, a vehementne zacni balit ine zeny rad za radom .... :|
Blur
Light Star
Light Star

qwerty-xyz napísal:sa proste spamataj, nebola prva ani posledna, aj ked si si to myslel. Zien je vela, povacsine robia podobne kiksy ako ta tvoja, tak sa s tym proste zmier. cvic, behavaj pravidelne, hraj hry, kukaj filmy, chod vonku s kamosmi, a vehementne zacni balit ine zeny rad za radom .... :|
až na ten koniec to môže byť tak, ja taký typ chlapca nie som, preto skôr hľadám radu ako sa s tým vyrovnať iným spôsobom..
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Dva tyzdne si poplaces, polezis v posteli, bude ti nanic, v kuse na nu budes mysliet a bude ta to zozierat. Potom si uvedomis, ze za to nestala alebo aj stala, ale je prec. Tak to chodi. Okolo je kopa mladych nezadanych zien. Zacnes chodit von, robit si co chces s kym chces a kedy chces. Teraz sa ti "otvorili dvere". Spoznas novych ludi, nove zeny. Ona ma ineho, ty si sa poucil. Na druhej strane - keby si mal moznost ist do vztahu so zenou, s ktorou sa citis lepsie, tak by si nevahal. Ste mladi a takto tie vztahy koncia.
Blur
Light Star
Light Star

Neviem či má iného, popravde s ním bola von vtedy a stalo sa to čo sa stalo a píše si s ním. Ja mám proste pocit, že nemá zmysel už absolútne nič...a bolí to.
Ďakujem za radu energy00
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

sa proste spamataj, nebola prva ani posledna, aj ked si si to myslel. Zien je vela, povacsine robia podobne kiksy ako ta tvoja, tak sa s tym proste zmier. cvic, behavaj pravidelne, hraj hry, kukaj filmy, chod vonku s kamosmi, a vehementne zacni balit ine zeny rad za radom .... :|
až na ten koniec to môže byť tak, ja taký typ chlapca nie som, preto skôr hľadám radu ako sa s tým vyrovnať iným spôsobom..
Bud sa k tomu postavis podobne, ako ti poradil qwerty, alebo budes stracat cas v nezmyselnych vztahoch. 90% bab v tvojom veku sa chce zabavat a vztah beru taktiez ako zabavu. No a kedze tvoja fesanda sa uz nezabava, tak sa rozhodla, ze je cas z divadla odist... Najlepsie, ako sa s tym vyrovnat, je pracovat na sebe. Zivot mas pred sebou tak si ho nedoj3b hned s dakou cuzou...
Blur
Light Star
Light Star

dakujem vam..ach :/
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Ake ach? Co za rady si cakal? Precitas si to o pol roka a uvedomis si, ze z teba urobila debila a dopadlo to takto lepsie pre teba.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

najprv som nechapal tu obsesiu s facebookom, ale ked si na konci zabil, ze ste od seba 400km tak to bolo jasne. ten vztah nemal sancu uz od zaciatku (ak sa to da nazvat vztahom). vy ste aj tak viac spolu neboli ako boli. pisat si sladke recicky je lahke, tazsie je vychadzat s tym clovekom v reale ked na to pride.
snaz sa najst nabuduce niekoho z tvojho okolia a na tuto zabudni.
Blur
Light Star
Light Star

vztahy na dialku by som tak neodsudzoval, kazdy ma na to svoj nazor. navyse nam to klapalo pefektne bez problemov...az do teraz no
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ved prave ze pisat si lahke osobne to byva tazsie a vy ste nedali ani to pisanie si. ja ked som zacal chodit s terajsou manzelkou tak sme tiez byvalli 250km od seba, ale boli sme spolu cely tyzden a 1-2 vikendy a bolo to obcas o drzku.
aku buducnost si v tom vztahu videl? ze pojdete na vysku do jedneho mesta?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Aby si neskoncil takto.... chlamydie-t193992.html
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ste mladi, nesamostatni (financne) a vztah na dialku to cele len komplikuje. Okrem toho jej teda moc dlho netrvalo sa s niekym zapliest par hodin po rozchode. Najlepsie bude, ak sa na to vykasles. Par dni ti bude horsie, ako pisali vyssie, ale casom ta to prejde. Najdes si nejaku inu, lokalnu priatelku a zabudnes, ze henta vobec existovala. A ten Facebook prosim ta neber tak vazne.

Na svoj vek inak pises celkom pekne, aj gramaticky. To bol dovod, preco som sa vobec unuval reagovat do tejto temy.
Blur
Light Star
Light Star

ďakujem za rady
qwerty-xyz

boze a to si z kosic, ... slecny z verejnej spravy, UPJS, farmacie a veteriny nic ? .... :smt006 to mas tutovku ked si v KE, .... a do PO to nemas naozaj daleko, ... pedagogicky presovske a mas vystarane :smt006
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ty uz zacinas byt fakt dost otravny tymito tvojimi kecami. nepotrebuje tipy na miesta kde by nasiel ine zeny ak si si nevsimol
qwerty-xyz

potrebuje, klin sa klinom vybija..... :|

to je univerzalna rada a nesmierne ucinna, ci co ? ty po rozchode si si inu nenasiel? ci este stale mas tu svoju prvu a poslednu? (to ta potom lutujem) Kazdy kto sa rozide je mu lepsie na svoju byvalu zabudnut pri novej zene. rsp viacerych zenach. :wink:

lebo taketo debilne reci ako ty maju povacsine co sledujem len IT ckari, ktori si nezapichali celu vysoku a hned po vysokej sa na nich nalepila priemerna zlatokopka s ktorou su par rokov, a vykrikuju do sveta aki su happy hoci inu pi*u v zivote nevideli. :| :| :| nasledne im vysvetlovat ze ta ich laska nie je asi to NAJ nema vobec zmysel, ....
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

qwerty ty si proste chory jedinec, daj sa liecit a to myslim uplne vazne a uprimne, pomoze ti to. (alebo nie)

A taktiez suhlasim, vztahy ktore spocivaju vo vypisovani si nemaju zmysel, vinimocne sa ludia ktori si takto vypisuju znasaju aj v reale kazdy den..
Napísať odpoveď