Inych asi nehcu vsak? Ja som napr. uspesny, zabezpeceny, vela aut,staram sa o seba aj do fitka chodim, aj na vylety a hlavne lubim uprimne a hladam dlhodoby vztah.nechodim do barov, nepijem ale staram sa o svoju firmu(radsej tam budem liat peniaze ako to sprosteho chlastu ) Kde najst poriadnu v dnesnej dobe? Za porozumenie dakujem. PS: moj status nerozoberajme, nie som tu preto. Som tu preto aby som uz konecne pochopil co zeny chcu... hadam sa budeme chapat. Vdaka. PS : mam 23r.
Co vlastne zeny chcu?
Co vlastne zeny chcu?
Hello, uz dlhu dobu mi vrta v hlave isty problem a to Co vlastne chcu tie dnesne pokazene zeny? Uspesneho? zabezpeceneho? ktory ich nebude podvadzat... pekneho, pozorneho? Asi nie, vsak? Chcu chudobneho, 5 az 10centoveho chlapa s 1.5e siltovkou na hlave s flasou lacnej borovicky v ruke pri jazde v maximalne 500e B M and the W prehnitom aute? 
Inych asi nehcu vsak? Ja som napr. uspesny, zabezpeceny, vela aut,staram sa o seba aj do fitka chodim, aj na vylety a hlavne lubim uprimne a hladam dlhodoby vztah.nechodim do barov, nepijem ale staram sa o svoju firmu(radsej tam budem liat peniaze ako to sprosteho chlastu ) Kde najst poriadnu v dnesnej dobe? Za porozumenie dakujem. PS: moj status nerozoberajme, nie som tu preto. Som tu preto aby som uz konecne pochopil co zeny chcu... hadam sa budeme chapat. Vdaka. PS : mam 23r.
Re: Co vlastne zeny chcu?
Kolko vela aut ?
...ok, to nechajme tak. nechcem sa ktomu vyjadrovat. Nemal som to takto pisat, priznam si chybu.nechcem aby sme mali odklon od temy
mal som to takto nejak pisat : Som uspesny, chudobu pri mne driet nebude, budem ju mat naozaj rad ak aj ona mna a nebudem ju podvadzat ked bude verna. Mozeme si uzivat zivot plnymi duskami a nebudem vysedavat v krcme a pisat lacnu borovicku ani ju mlatit doma. Preco zeny takychto nechcu? Ale chcu namyslenych 5 az 10centovych chlapcov so siltovkami na prehnitych BMW? co ich budu na kazdom rohu podvadzat a mlatit a nadavat na nich a nevazit si ich. Fuj 10cent chlapci...
ruskí vedci raz zistili čo žena chce, potom si to však rozmyslela
To je všetko pekné ale sú tu aj iné vlastnosti, čo ak si tichý a nudný alebo ked aj prehovoríš trepeš sprostosti ? Podla mna dosť závažné kritérium ked si žena hladá chlapa je aby sa pri nom cítila príjemne až potom pozerá čo je zač či je to nejaký povalač alebo niekto kto dokaze uzivit rodinu. Teda aspon tie normalne to maju nastavene takto, zlatokopky opačneMnA napísal:Som uspesny, chudobu pri mne driet nebude, budem ju mat naozaj rad ak aj ona mna a nebudem ju podvadzat ked bude verna. Mozeme si uzivat zivot plnymi duskami a nebudem vysedavat v krcme a pisat lacnu borovicku ani ju mlatit doma. Preco zeny takychto nechcu?
Vdaka za odpoved. jasne chapem, ale inak tak ukecany som dost, nuda so nou nie je stale nieco robim alebo niekam idem. Mam VS a sprostosti urcite netrepem, mam siroky rozhlad od tecniky, cez hudbu az po medicinu... takze sa viem vyjadrit a podiskutovat o hocicom.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Zeny nevedia co chcu, vedia len co nechcu. Teba.
ano, je to vtip, ale je to v podstate pravda. Tieto veci ako ze si zabezpeceny a tak, su skor take druhotne veci, ktore mozu zabezpecit to, ze s tebou zena zostane, ale zbalit ju musis na ine. Tam do toho vstupuje vzhlad, vratane tvare, postavy, obliekania... a akysi tazko definovatelny sarm. Pricom sarm urcite nespociva v tom, ze sa vies rozpravat o X veciach, to su zas skor druhotne zalezitosti, ale akym sposobom sa vyjadrujes, ci ju pocuvas a pod. (pricom pre niektore, vacsinou nevyzrete, je tym pravym sarmom castokrat prave to, ze je to nejaky namysleny trtko).
Kazdopadne vzdy plati, ze sa nemozes s niekym zoznamit, ked sedis doma, idealne je socializovat sa, spoznavat zeny skor cez spolocnych znamych nez nejake nahodne balenie na ulici ci v bare.
Kazdopadne vzdy plati, ze sa nemozes s niekym zoznamit, ked sedis doma, idealne je socializovat sa, spoznavat zeny skor cez spolocnych znamych nez nejake nahodne balenie na ulici ci v bare.
vdaka za prispevok, pekne, spravne napisane.
tak ano obliekam sa obycajne, nerad budim pozornost okolia.
Vyraz tvare... no niektorym sa pacim, niektorym nie. Mal som viac rocny vztah ale okrem toho nic extra len par tyzdnov, mesiacov. Bud mi neverili ze ich chcem naozaj lubit a mysleli ze chcem ich na chvilkovu zabavu co nebola pravda(ja som im vravel ze nech tomu daju cas a zistia ze to nie je pravda, ale tak radsej s tym sekli.. wtf), alebo sa odlubili a nasli si 5 az 10c chlapcov.
tak prosim poradte ako zbalit, resp. naco zbalit? Viem ze takto generalizovat sa neda,ale nieco vseobecne musi existovat. nemozem na zenu tak ze : ja ju neopustim a nepodvediem, ze jej zabezpecim pekny zivot... to nie, takze radsej poradte. Aj ja by som radsej zablil zenu ktora by ma mala rada preto aky som a nie pre peniaze.
Vdaka
Tak ja som skor na nahodne balenie, cez znamych to je tazsie, bud su to zlatokopky, alebo uz zadane...
tak ano obliekam sa obycajne, nerad budim pozornost okolia.
Vyraz tvare... no niektorym sa pacim, niektorym nie. Mal som viac rocny vztah ale okrem toho nic extra len par tyzdnov, mesiacov. Bud mi neverili ze ich chcem naozaj lubit a mysleli ze chcem ich na chvilkovu zabavu co nebola pravda(ja som im vravel ze nech tomu daju cas a zistia ze to nie je pravda, ale tak radsej s tym sekli.. wtf), alebo sa odlubili a nasli si 5 az 10c chlapcov.
tak prosim poradte ako zbalit, resp. naco zbalit? Viem ze takto generalizovat sa neda,ale nieco vseobecne musi existovat. nemozem na zenu tak ze : ja ju neopustim a nepodvediem, ze jej zabezpecim pekny zivot... to nie, takze radsej poradte. Aj ja by som radsej zablil zenu ktora by ma mala rada preto aky som a nie pre peniaze.
Tak ja som skor na nahodne balenie, cez znamych to je tazsie, bud su to zlatokopky, alebo uz zadane...
Kámo,hlavne to nerob nasilu,to že si zabezpečený je u teba len plus,takže ži si svoj život,venuj sa práci,koníčkom,kamarátom a pri debate s ženami hned nemysli na ne ako na buduce matky tvojich detí
Ber ich ako normálne bytosti,bav sa s nimi,zisťuj aké su a čo ti môžu ponúknuť,potom rieš viac,musíš to ovládať ty a nie ženy 
oukey, ved ja to nedavam najavo velmi. Sice tlacit na pilu asi tlacim, to je zle.
No proste tie dnesne zeny, to sa ani opiat slusnymi slovami neda...
No proste tie dnesne zeny, to sa ani opiat slusnymi slovami neda...
-
R1k1nko
Darca
ja pijem borovicku mam prehnitu octaviuMnA napísal:...ok, to nechajme tak. nechcem sa ktomu vyjadrovat. Nemal som to takto pisat, priznam si chybu.nechcem aby sme mali odklon od temymal som to takto nejak pisat : Som uspesny, chudobu pri mne driet nebude, budem ju mat naozaj rad ak aj ona mna a nebudem ju podvadzat ked bude verna. Mozeme si uzivat zivot plnymi duskami a nebudem vysedavat v krcme a pisat lacnu borovicku ani ju mlatit doma. Preco zeny takychto nechcu? Ale chcu namyslenych 5 az 10centovych chlapcov so siltovkami na prehnitych BMW? co ich budu na kazdom rohu podvadzat a mlatit a nadavat na nich a nevazit si ich. Fuj 10cent chlapci...
super
som rad
Inak uprimne ti poviem : Rozmyslal som aj ja hodit svoju minulost a dobrost za hlavu, vybavit si trvaly pobyt v Michalovciach
dat prihlasiku na dalsiu VS nejaky pseudo obor ako socialna praca kde sa nemusim ucit (este jedna mi pripada gratis zakonom
lebo ja mam skoncene VS v zahranici), prihlasit sa na intrak, a byt to najväcsie hovado a kazdy den vyklatit aspon 3 zeny. takze vidis boli by sme podobni
Mozno to naozaj spravim o par rokov, ked uz budem velmi nasraty na zeny. Ved ked to takto chcu, tak ja im doprajem.
-
R1k1nko
Darca
nebudem ta citovat..... ale u mna fitnes je moj život zmenilo cely život !! doslova a do pismena !! ko*ot ktory najebaval .. mal 6 rokov najkrasiu zenu na svete !! a je*al som nato .. kurv**** som sa atd... potom mi to karma vratila .. bol som podje*any ... zacal som este viac makat .. a vyplatilo sa .. SOM AKO GRECKY BOH !!! hefajstos .... mal sice Afroditu ktora bola tip top najkrasia medzi bohmi ale aj tak ho podje*a..... ( moj story !! ) moja rada cvic makaj !! a nebud fas bud kok o . ot . )..... pozor nejde o svaly !! ziadne hovado nasypane !! tu ide to tu pózu ! a sebavedomie a sam som tomu neveril !!!!! ale zeny idu po mne !! sebavedomie na maxime !! a funguje to
... ...
-
hojko
Site Admin
R1k1nko: V tvojom pripade ti fitnes nic nezmenilo, skor ti to zmenil alkohol 
-
Bezfrajerky
Light Expert
MnA: to aku skolu v akom state si vystudoval
(fakt ma to zaujima, mozno to pomoze). V com podnikas a aku mas firmu?
Kazdopadne, good luck s hladanim dievcat, je to jeden z poslednych brutalne neefektivnych oborov (spolu napr s velkymi bankami a zdravotnictvom) ktory nebol upgradnuty technologiou (zvysena efektivita hladania partnera, znizenie casovych a financnych nakladov, etc.) a v principe sme v tom rovnako primitivni ako 2000 rokov dozadu. Akurat zeny dostali viac vplyvu v hre (vzdelanie, ekonomicka sila, bezpecie, rovnopravnost, pilulka) takze chlapa na rozdiel od minulosti NEpotrebuju (v minulosti by dovoli si povedat >90% zien bez neho nedozilo dochodku alebo by mali velmi nekvalitny zivot) tym sa straca muzsky ideal, kedze to na co potrebovali v minulosti chlapa maju dnes zadara od spolocnosti.
edit: ak sa nejedna o vztah ale o je*a*ku, tak 3 dievcata ako "rikinko" v triede 8-9/10 (vyzorovo) ta vyjdu na asi 3x80 Eur (a spravia co si zmyslis na rozdiel od disco sluts), efekt to bude mat podobny a ak mas dost rezervneho cashu tak preco nie? Potom mu to mozes natriet a za 2400 Eur ich mozes pretiahnut kludne 30 za tyzden (OK, to moze byt fyzicky narocne
tak zreformulujem na 15 trojek). Proste hodnota NEvztahoveho sexu je cisto ca$h, podobne ako mlieko alebo banany.
Kazdopadne, good luck s hladanim dievcat, je to jeden z poslednych brutalne neefektivnych oborov (spolu napr s velkymi bankami a zdravotnictvom) ktory nebol upgradnuty technologiou (zvysena efektivita hladania partnera, znizenie casovych a financnych nakladov, etc.) a v principe sme v tom rovnako primitivni ako 2000 rokov dozadu. Akurat zeny dostali viac vplyvu v hre (vzdelanie, ekonomicka sila, bezpecie, rovnopravnost, pilulka) takze chlapa na rozdiel od minulosti NEpotrebuju (v minulosti by dovoli si povedat >90% zien bez neho nedozilo dochodku alebo by mali velmi nekvalitny zivot) tym sa straca muzsky ideal, kedze to na co potrebovali v minulosti chlapa maju dnes zadara od spolocnosti.
No jasne R1k1nko, nezabudaj ze grecki bohovia neboli len modelovia ale mali aj vplyv = rozumej v dnesnej dobe vplyv a CASH, 680 v hrubom, hmmm, to si fakt boh.SOM AKO GRECKY BOH !!!
edit: ak sa nejedna o vztah ale o je*a*ku, tak 3 dievcata ako "rikinko" v triede 8-9/10 (vyzorovo) ta vyjdu na asi 3x80 Eur (a spravia co si zmyslis na rozdiel od disco sluts), efekt to bude mat podobny a ak mas dost rezervneho cashu tak preco nie? Potom mu to mozes natriet a za 2400 Eur ich mozes pretiahnut kludne 30 za tyzden (OK, to moze byt fyzicky narocne
-
DarkNation
Expert
V prvom rade sa zbav toho negativneho pohladu na zeny, nie su vsetky rovnake takze sa ich nesnaz generalizovat.
V rade druhom, ak hladas naozaj relevantne odpovede na svoje otazky, tak si zozen mikrofon/diktafon/cokolvek na co dokazes zaznamenat vasu konverzaciu, chod s kamaratom do klubu/baru a popros ho nech ta nakruti priamo v akcii, lebo radit ti bez toho aby sme vedeli ako sa spravas pri zene je skutocne tazke, ba priam nemozne.
V rade druhom, ak hladas naozaj relevantne odpovede na svoje otazky, tak si zozen mikrofon/diktafon/cokolvek na co dokazes zaznamenat vasu konverzaciu, chod s kamaratom do klubu/baru a popros ho nech ta nakruti priamo v akcii, lebo radit ti bez toho aby sme vedeli ako sa spravas pri zene je skutocne tazke, ba priam nemozne.
rikinko
placem. jeden je namysleny trtko co si mysli ze ked ma statky tak ho kazda bude lubit a ked mu to nefunguje tak je totalne frustrovany, druhy maka v posilke aby kazda sliepocka, jaka pekna taka duta, skocila na jeho muznu hrud... ach boze
chlapci, ine veci su podstatne. Ja sa snazim kazdu zensku ktora podla mna stoji za to (rozumej neni duta jak poleno, alebo namyslena sliepka) snazim brat ako kamaratku, v prvom rade. Chovam sa k nej tak jak aj k hociktoremu kamosovi. ked treba pomozem, ked ma daco na srdci vypocujem ju, ale bavim sa s nou o normalnych veciach skratka bez hanby cokolvek, zrobim si z nej srandu, a hlavne nebeham za nou jak psik... jednoducho v prvom rade kamaratka, a ked da tak to beriem ako bonus! toto leto som zriesil takym sposobom 3 holky, resp. nezriesil, prislo to spontanne, s dvomi to bolo len kratke, s jednou som to tahal cca mesiac ako sprijemnenie letnych dni... ja som od toho ani nic viac nechcel pretoze plany boli take ze odchadzam na dlho do zahranicia kde momentalne makam,a nepotrebujem si na krk zavesit holku na dialku.. a ani s jednou mi to nenarusilo vstahy, mozem spokojne povedat ze o vsetky 3 zobrali uplne normalne, normalne sa bavime, skratka normalni kamosi
a to podotykam nesom ziadny krason, mam 60 kilo aj s topankami, a chodim peso alebo busom (aj ked auto by som si spokojne mohol dovolit, nemam ho preto lebo ho nepotrebujem skratka, aj tak si myslim ze vecsina sopliakov ma auta len ako kundolap) kamo a tebe s tymi autami mozem jedno poradit, odloz auta, daj dole hodziny z ruky, zenska nemusi vediet hned ze si lovaty, a skus to aj bez toho. ver mi ked to zisti casom ze si pri penazoch, bez toho aby si sa vytahoval, bude to len + pre teba.
-
PhYs0c
King
kolíkMnA napísal:Hello, uz dlhu dobu mi vrta v hlave isty problem a to Co vlastne chcu tie dnesne pokazene zeny? Uspesneho? zabezpeceneho? ktory ich nebude podvadzat... pekneho, pozorneho? Asi nie, vsak? Chcu chudobneho, 5 az 10centoveho chlapa s 1.5e siltovkou na hlave s flasou lacnej borovicky v ruke pri jazde v maximalne 500e B M and the W prehnitom aute?
MnA - už z tvojho prvého príspevku na mňa "vyžaruje" nazvime to skromná hrdosť. Tvoje zoznámenie som si po jeho prečítaní predstavil asi takto:
Ahoj, ja som ... mám auto (niekoľko), vysokú školu (niekoľko) vlastnú firmu (tú zatiaľ len jenu), chodím bla bla bla
Hneď si zhodil 5 až 10c chlapa na prehnitom BMW... To sú fakt tvoje životné hodnoty ? Ja sa vám chlapci ani nečudujem, že neviete nájsť ženy na vzťah. Každý tu riešite len kariéru, zabezpečenie, PENIAZE (MnA, LeibnitzX, Bezfrajerky). Tak potom môžte čakať len zlatokopku, v horšom prípade fórum, na ktorom sa vyplačete, ako sa máte skvelo, len tie ženy sú v nedohľadne.
Pritom na zbalenie ženy a na nejaké bližšie spoznávanie ti stačí TAK MÁLO. Ok, po čase zistíte, že sa k tebe možno nehodíte, to je normálne. Pri prvom pohľade ani po hodine prirodzenej konverzácie sa to nedá povedať.
Zhrniem to: žena potrebuje emócie. "Hojdačku" - (prehnaný príklad) - ráno sa ideme plaziť do jaskyne s čelovkou a večer pôjdeme do pery.
DID YOU KNOW WHAT I MEAN.
Možno som to napísal trošku ostrejšie. Cieľom nebolo nijako ťa zhodiť, ani prejaviť závisť. Vypracoval si sa, za čo ti patrí uznanie. Z vlastných skúseností môžem povedať, že toto sú veci, ktoré zaujímajú len zlatokopky a kariéristky. Už nežiejeme v minulom storočí, kedy bol živiteľom rodiny LEN chlap. Keď normálna žena vidí, že sa o teba môže oprieť a zažije s tebou emôciu (či už z rýchlej jazdy autom alebo v posteli) tak máš vyhraté.
Ahoj, ja som ... mám auto (niekoľko), vysokú školu (niekoľko) vlastnú firmu (tú zatiaľ len jenu), chodím bla bla bla
Hneď si zhodil 5 až 10c chlapa na prehnitom BMW... To sú fakt tvoje životné hodnoty ? Ja sa vám chlapci ani nečudujem, že neviete nájsť ženy na vzťah. Každý tu riešite len kariéru, zabezpečenie, PENIAZE (MnA, LeibnitzX, Bezfrajerky). Tak potom môžte čakať len zlatokopku, v horšom prípade fórum, na ktorom sa vyplačete, ako sa máte skvelo, len tie ženy sú v nedohľadne.
Pritom na zbalenie ženy a na nejaké bližšie spoznávanie ti stačí TAK MÁLO. Ok, po čase zistíte, že sa k tebe možno nehodíte, to je normálne. Pri prvom pohľade ani po hodine prirodzenej konverzácie sa to nedá povedať.
Zhrniem to: žena potrebuje emócie. "Hojdačku" - (prehnaný príklad) - ráno sa ideme plaziť do jaskyne s čelovkou a večer pôjdeme do pery.
DID YOU KNOW WHAT I MEAN.
Možno som to napísal trošku ostrejšie. Cieľom nebolo nijako ťa zhodiť, ani prejaviť závisť. Vypracoval si sa, za čo ti patrí uznanie. Z vlastných skúseností môžem povedať, že toto sú veci, ktoré zaujímajú len zlatokopky a kariéristky. Už nežiejeme v minulom storočí, kedy bol živiteľom rodiny LEN chlap. Keď normálna žena vidí, že sa o teba môže oprieť a zažije s tebou emôciu (či už z rýchlej jazdy autom alebo v posteli) tak máš vyhraté.
-
Bezfrajerky
Light Expert
Je to o cislach (aj emocie su len cisla) takze nesuhlasim. Ale samozrejme ze mi nemusi nikto doverovat.
Tu je post od CEO J.P. Morgan Chase (top 3 najvplyvnejsia banka na svete s aktivami cez 2 600 miliard US$) ohladne "zlatokopiek"
https://inspirationalstories.quora.com/ ... ch-husband
story je pravdepodobne fake, ale uplne kludne by mohla byt realna, samozrejme ze by sa k tomu oficialne neprizinal
TL;DR: kazdy chlap ktory je dostatocne zbehly na to aby zarobil seriozne peniaze (nie ze zdedi od tatinka) je dostatocne zbehly aby sa vyhol (alebo len lukrativne vyuzil) zlatokopky.
Tu je post od CEO J.P. Morgan Chase (top 3 najvplyvnejsia banka na svete s aktivami cez 2 600 miliard US$) ohladne "zlatokopiek"
https://inspirationalstories.quora.com/ ... ch-husband
story je pravdepodobne fake, ale uplne kludne by mohla byt realna, samozrejme ze by sa k tomu oficialne neprizinal
TL;DR: kazdy chlap ktory je dostatocne zbehly na to aby zarobil seriozne peniaze (nie ze zdedi od tatinka) je dostatocne zbehly aby sa vyhol (alebo len lukrativne vyuzil) zlatokopky.
uplna blbost. Na neefektivne (idem do parku a strielam na slepo) ano, hocico efektivnejsie vyzaduje adekvatny vyzkum a pripravu, proste vyzkum trhu (ano, muzi a zeny su trh. Specificky, ale trh)nejaké bližšie spoznávanie ti stačí TAK MÁLO
Niektore viac, niektore menej. Ak budes optimalzovat na hojdacku tak cez selection/confirmation bias dostanes len tie hojdackove. To musi byt uzasny vztah taky s emocionalne hojdackovymi, tymi ktore hladaju vykyvy. Mozes sa pripravit na denno dennu dramu. Stabilita jak hovado.žena potrebuje emócie (hojdacku)
Ty si cely vyskum trh. Zrejme si chcel napisat prieskum trhu. Ale. Mam znameho, byval v meste v rodinnom dome s rodicmi a starymi rodicmi, dom postaveny okolo roku 1975, jeho oco mal stary favorit. Chalan vyzeral tmavsi ako keby bol cigan, uces nosil na hribika, asi taky ako Jim Carrey vo filme Blby a blbsi ked sa zaciatku filmu vystrcil hlavu cez okno auta na zastavke. Chodil na uciliste, medze jeho hobby patrilo rybarcenie. Nikdy nenosil znackove veci, ale normalne z obchodu. Do skoly a trebars aj na diskoteku chodil v sustiakoch, teplakoch, v maskacoch. Clovek by povedal pri pohlade na neho, ze je to daky blbecek z dediny, ktory zije v socialne slabsich pomeroch.
Co bolo najstrasnejsie na nom, vzdy mal najkrajsie baby, ktore sa nasli. Ked bolo na diskotene 150 bab a zien, on dokazal zbalit tu najkrajsiu. Ked sme sa pocas strednej skolu nahanali za futbalovou loptou na ulici, on sa s nou prechadzal za rucicku, bozkaval. Nam z tych zenskych stalo brko, take boli pekne. Dokonca kamarat nemohol chytat v brane (dva kamene na ceste), aby neprepichol brkom loptu. Chalan si to uzival, jedna krasna baba, druha krasna baba, tretia krasna baba. Aj pocas dlhodobych vztahov mal baby, ktore boli uzasne. Nakonie aj zenu, ktoru si vzal a ma s nou dve deti, tak vyzera perfektne.
Tym som chcel len napisat, ze to nie je o tom mat postavu ako trener z posilky, ani sa podobat na Christiana Ronalda. Nie je to ani o peniazoch, ani o obleceni, ani o aute. Je to o tom, ze to clovek musi vediet, musi byt pozorny, vtipny, komunikativny. Zena sa musi v jeho spolocnosti citit prijemne a bezpecne. Mozno mate namakane postavy, mozno mate krasne auta, uspesne firmy, ale ako citam vase prispevky, tak v hlave mate dobre nasrate. Zufalci, skoda k vam nieco viac pisat.
Co bolo najstrasnejsie na nom, vzdy mal najkrajsie baby, ktore sa nasli. Ked bolo na diskotene 150 bab a zien, on dokazal zbalit tu najkrajsiu. Ked sme sa pocas strednej skolu nahanali za futbalovou loptou na ulici, on sa s nou prechadzal za rucicku, bozkaval. Nam z tych zenskych stalo brko, take boli pekne. Dokonca kamarat nemohol chytat v brane (dva kamene na ceste), aby neprepichol brkom loptu. Chalan si to uzival, jedna krasna baba, druha krasna baba, tretia krasna baba. Aj pocas dlhodobych vztahov mal baby, ktore boli uzasne. Nakonie aj zenu, ktoru si vzal a ma s nou dve deti, tak vyzera perfektne.
Tym som chcel len napisat, ze to nie je o tom mat postavu ako trener z posilky, ani sa podobat na Christiana Ronalda. Nie je to ani o peniazoch, ani o obleceni, ani o aute. Je to o tom, ze to clovek musi vediet, musi byt pozorny, vtipny, komunikativny. Zena sa musi v jeho spolocnosti citit prijemne a bezpecne. Mozno mate namakane postavy, mozno mate krasne auta, uspesne firmy, ale ako citam vase prispevky, tak v hlave mate dobre nasrate. Zufalci, skoda k vam nieco viac pisat.