Hľadám parťáka na prácu do zahraraničia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
f0rest
Novice
Novice

Hľadám parťáka na prácu do zahraraničia

Príspevok od používateľa f0rest »

Ahojte,

Mám veľký záujem o prácu v zahraničí, hlavne anglicky hovoriace krajiny. Keďže samému je ťažko v cudzej krajine, hľadám niekoho kto by mal rovnako záujem ísť pracovať do zahraničia. Na ostatných veciach by sme sa určite dohodli a našli spoločnú cestu. Môžete sa mi ozvať aj na mail [email protected]
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Hľadám parťáka na prácu do zahraraničia

Príspevok od používateľa Soviet »

Sice niesom tvoj kandidat, ale musis mat aspon predstavu co za praca ta laka a ktore krajiny :)
f0rest
Novice
Novice

Príspevok od používateľa f0rest »

Ide hlavne o anglicky hovoriace krajiny ako som napísal, teda Veľká Británia :) o ďalších veciach by sme sa určite vedeli dohodnúť a som ochotný sa prispôsobiť. Či už od práce v hoteloch alebo v skladoch, ak by bol záujem spoločná cesta by sa našla.
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Nechcem znižovať tvoje nadšenie vyskúšať cudzinu,ale ak plánuješ Britániu tak sa uč poľštinu...
Angličtinu tam budeš potrebovať snáď v nejakom office alebo ak si za niečo vyučený (elektrikár,stolár atď)
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

este sa moze hodit spanielncina. beginners jobs robia hlavne poliaci a spanieli.
zo skusenosti mam pocit, ze ides s krizkem po funusu. kym najdes partaka, vycestujes, najdes pracu tak bude po vianociach a to sa vsade prepusta a nabera sa az pred velkou nocou. ci sklady, restiky alebo hotely.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

by si sa mohol ozvať že ako si postupil

ak niekto videl niečo ineho napisane tak som si pomylil temy na kartach v opere :D
Napísať odpoveď