Kamarát , ktorý ma prerástol tak sa mi teraz smeje , že som krpatý. A chcel by som sa venovať MMA/thaibox ale s mojou výškou ak by som šiel proti 180+ tak by som asi dostal
Pekný zvyšok dna prajem
Nie niesom , postavu mám po dedovi , a každý mi vraví , že mám 70kg , takže neviem prečo mám toľkomirak2 napísal:v prvom rade by som riesil hmotnost a nie vysku, sak musis byt tlsty jak hroch. mam vysku o 14 cm viac a vazim menej
Toto je odpoved asi na vsetky komplexy dnesnych Slovakov. Preto tam mame tolko hrubokrkov....Pascalwb napísal:Zacni posilovat a mas vyriesene.
Aký komplex prosím ťa?Retne napísal: Toto je odpoved asi na vsetky komplexy dnesnych Slovakov. Preto tam mame tolko hrubokrkov....
Si to krasne zhrnul...Gabo10 napísal:Inak odporúčam taktiež posilovnu lebo s výškou nič neurobíš ale naberieš do ramien či celkovo šírky a tvoje telo bude opticky vyzerať lepšie čím sa ti zlepší sebavedomie
Ja len hovorim, ze ludi co som poznal a snazili sa dostat zo svojich komplexov cez posilnovnu, mohli byt daleko niekde inde. Nemyslim ze kazdy komplex s vyzorom je riesitelny cez svaly, moj nazor. A ako spravne hovoris na Slovensku je dost hrubokrkov, co ked uz maju tie svaly tak ich aj sem tam radi pouziju. Ci sa mylim?Hensym napísal:Retne, takže ak má teraz určité komplexy kvôli nízkemu sebavedomiu z detstva, tak ak je možnosť zvýšiť si ho, tak je to podľa teba zlý nápad? Navyše, je to aj zdravé, a áno, vyzerať bude určite lepšie. Samozrejme, treba zachovať rozum, a netreba začať byť narcistický agresor, keď "získaš" vysnívané telo. Ale určite aj ja odporúčam začať cvičiť.