Moja výška

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Jurkycurky
Amateur
Amateur

Moja výška

Príspevok od používateľa Jurkycurky »

Ahoj , mám 16 a 173cm a 83 kg. Chodím na strednú a v triede som druhý najnižší. Mám pocit menejcennosti , toho že si myslia , že som slabý , menejcenný. Další problém je ten , že dievčata chcú aspon o hlavu vyššieho chalana pre pocit "bezpečia a istoty" :nono:
Kamarát , ktorý ma prerástol tak sa mi teraz smeje , že som krpatý. A chcel by som sa venovať MMA/thaibox ale s mojou výškou ak by som šiel proti 180+ tak by som asi dostal :/ akú výšku máte vy ? Aký je podľa vás optimal ? :)
Pekný zvyšok dna prajem :) :smt033
LukasqoO
King
King

Re: Moja výška

Príspevok od používateľa LukasqoO »

zbytocne sa trapis pi*ov***
Arkaz
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Netras sa. Zacni cvicit (ak necvicis, ale asi nie lebo inak by si mal viac sebavedomia) a ver ze mensi to maju pri cviceni lahsie naberies a je to dobre vidiet. ;)
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

1,95m :smt006
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Jurkycurky.. všetko zlé je na niečo dobré. Si predstav, že by si mal výšku ako yoggy, by si trieskal hlavu o každý luster a zárubňu, posteľ by Ti bola krátka, nemohol by si sa voziť s frajerkou a jej lesbickou kamarátkou na zadných sedadlách jej miniauta.. ;)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

v prvom rade by som riesil hmotnost a nie vysku, sak musis byt tlsty jak hroch. mam vysku o 14 cm viac a vazim menej
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja som rovnako vysoky ako Jurky no najviac co som mal bolo o 13 kil menej ako mas teraz. a to brucho uz vyzeralo dost zle. takze radsej tie kila navyse ako setrit na predlzenie kosti v juhovychodnej Azii
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ja mám asi 184cm a ten top som dosiahol asi v 17. Ak máš v 16 173 tak absolútne nechápem, kde je problém. Veď to má kopa chalanov po 20-ke, a teraz nehovorím o pár prípadoch, ale o fakt veľkom počte. Ty by si ešte pár centimetrov mohol nabrať, v priebehu 1-2 rokov (aj keď sú ľudia, čo rastú až do 20-ky). A ak aj nevyrastieš, tak nič, lebo 173 je úplne v pohode. Pri 160 by som chápal mať nejaké "komplexy", ale toto nie.

Začni cvičiť a budeš mať sebavedomie aj rešpekt. :)
Jurkycurky
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Jurkycurky »

mirak2 napísal:v prvom rade by som riesil hmotnost a nie vysku, sak musis byt tlsty jak hroch. mam vysku o 14 cm viac a vazim menej
Nie niesom , postavu mám po dedovi , a každý mi vraví , že mám 70kg , takže neviem prečo mám toľko
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Ja mam 175cm ale v zivote som neriesil daky komplex z toho ze by som bol nizky preboha :D (ci uz na zakladnej, strednej,vysokej skole). Keby je vyska moj najvecsi problem v zivote...joj to by sa mi zilo :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

na pubertalne mindraky z vysky moze pomoct precitat si cisto Tyrionove kapitoly :)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Na cele vsetko co je spojene s vyzorom sa okamzite vyser. A hlavne co s takou vyskou mozes urobit. No nic.

Mam plno znamych co koncom strednej prechadzali podobnym komplexom. Sikovni ludia co mali perspektivnu buducnost pred sebou, no zacali nejako intenzivnejsie riesit svoj vzhlad. Ich nestastne pribehy sem netreba pisat, no podstata je jasna, posralo im to zivot.

Je jedno ako vyzeras, prezentuj sa kym si...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

vseobecne pravidlo:

netrap sa niecim co nemozes ovplivnit.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Zacni posilovat a mas vyriesene. Deti si najdu vzdy nieco bud si zirafa, krpec, tucny, chudy atd., byt vysoky ma aj svoje nevyhody, v autobuse narazas do tych tyciek, sedadla maju malo miesta, oblecenie ma kratke rukavy atd.
Retne
Darca
Darca

Pascalwb napísal:Zacni posilovat a mas vyriesene.
Toto je odpoved asi na vsetky komplexy dnesnych Slovakov. Preto tam mame tolko hrubokrkov....
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ja svoju výšku ani hmotnosť presne nepoznám, u doktora vždy nadiktujem nejaké číslo zo známeho intervalu a hmotnosť sa vždy odmeria na mieste.
Gabo10
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Gabo10 »

Retne napísal: Toto je odpoved asi na vsetky komplexy dnesnych Slovakov. Preto tam mame tolko hrubokrkov....
Aký komplex prosím ťa?
Ja mám tiež 173cm a cvičím teraz 5ty rok :) V živote to využívam robím na píle a tam kde ostatný fučia a doslova ich láme strom ja to posúvam akoby sa nechumelilo jednou rukou,ked sme sa stahovali a nosili veci ako chladnička,sedačka do schodov ostatný potrebujú prestávku každé poschodie ja v pohode dám 4-5 poschodí lebo mám silný chrbát a úchop...Hrávam aj futbal vyhrávam 90% súbojov kedže niesom ako pierko aj napriek mojej výške kľudne sa do mna môže zaprieť aj 1,9m chlap so mnou ani nepohne

Posilovanie nemá žiadnu nevýhodu okrem toho že strava je trošku drahšia a navyše to prospieva psychike a zdraviu :)

Inak odporúčam taktiež posilovnu lebo s výškou nič neurobíš ale naberieš do ramien či celkovo šírky a tvoje telo bude opticky vyzerať lepšie čím sa ti zlepší sebavedomie
Retne
Darca
Darca

Gabo10 napísal:Inak odporúčam taktiež posilovnu lebo s výškou nič neurobíš ale naberieš do ramien či celkovo šírky a tvoje telo bude opticky vyzerať lepšie čím sa ti zlepší sebavedomie
Si to krasne zhrnul...
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Retne, takže ak má teraz určité komplexy kvôli nízkemu sebavedomiu z detstva, tak ak je možnosť zvýšiť si ho, tak je to podľa teba zlý nápad? Navyše, je to aj zdravé, a áno, vyzerať bude určite lepšie. Samozrejme, treba zachovať rozum, a netreba začať byť narcistický agresor, keď "získaš" vysnívané telo. Ale určite aj ja odporúčam začať cvičiť.
Retne
Darca
Darca

Hensym napísal:Retne, takže ak má teraz určité komplexy kvôli nízkemu sebavedomiu z detstva, tak ak je možnosť zvýšiť si ho, tak je to podľa teba zlý nápad? Navyše, je to aj zdravé, a áno, vyzerať bude určite lepšie. Samozrejme, treba zachovať rozum, a netreba začať byť narcistický agresor, keď "získaš" vysnívané telo. Ale určite aj ja odporúčam začať cvičiť.
Ja len hovorim, ze ludi co som poznal a snazili sa dostat zo svojich komplexov cez posilnovnu, mohli byt daleko niekde inde. Nemyslim ze kazdy komplex s vyzorom je riesitelny cez svaly, moj nazor. A ako spravne hovoris na Slovensku je dost hrubokrkov, co ked uz maju tie svaly tak ich aj sem tam radi pouziju. Ci sa mylim?

Mal som spoluziaka na gymply ktori medzi nami vynikal studijne, ciste jednotky nonstop, SOCka neviem az kam to dotiahol. Jednoducho hlava jak sa patri. Ten clovek mohol byt co len chcel. ALE bol jak palicka, ani na telesnu nechodil. V triede sa mu nikto nesmial ze vyzera jak vyzera, No ten zlom musel prist niekde na Vyske, nedokoncil ani prvy rocnik, zacal chodit do posilnovne, zacal zit spolocensky zivot, lebo sak uz opticky nejako vyzeral. Dnes nema ziadnu VS, zije stale u rodicov, ziadna poriadna praca a minule iny spoluziak zachranar bol u neho doma, lebo neviem ci sa nechcel zavrazdit.

Na druhej strane poznam aj iny priklad kde chalan bol jak palica, zacal cvicit, no popri vyske daval aj pracu aj cvicenie. Dnes vyzera jak kulturista, ma slusnu inziniersku robotu. Medzi znamymi je to ale jediny priklad, ostatok nema daleko k tomu prvemu...
Napísať odpoveď