Rozchod - čo robiť?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Rozchod - čo robiť?

Príspevok od používateľa Hegy »

jaj ups no uz v case kedy sme sa zoznamili som zil samostatne a bol som po skole to je fakt :) skor som chcel narazat na qwerty-ho :D
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

qwerty tu neustale keca o novej dobe a podobne.. ale nedokaze pochopit, ze dnesni ITckari nie su to iste ako pred 10timi rokmi..
tiez som ITckar..
Nikdy som nechodil na ziadne diskoteky ani na party ani sa k*rvit na internaty, presedel som vacsinu volneho casu za pocitacom, par rokov sme sa poznali len ako kamarati kedze mala vztah.. nakoniec sa s nim kvoli alkoholu rozisla, spraval som sa normalne a chodili sme viaceri do kina, na vylety a podobne.. a par mesiacov dozadu sme si proste padli do oka a teraz spolu chodime.

qwerty si proste smiesny
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Blur vies co je zle pri vztahu na dialku? Ze ked zensku nastves, tak si ju nemozes hned udobrit a v horsom pripade to urobi niekto za teba. Fungovat na dialku sa da len docasne a len v pripade, ze sa ludia predtym spoznaju a su casto spolu, vybuduju si k sebe vztah, ale budovat vztah na dialku to tazko. Zenske maju svoje "cykly" a obcas jej proste napisat nestaci, obcas potrebuje objat, obcas po zadku...
A najlepsie, co mozes urobit, je prestat sa tymto nevztaho-vztahom zaoberat. Mozno je to aj tym, ze mas zidealizovanu predstavu o vztahoch, ale pravdu ti poviem, na byvalu neprestanes myslievat skor nez neprenesies svoju pozornost na inu babu. Hovor tomu laska, alebo ako chces, ale toto su ciste hormony a jedine preco to tak citis, je ze ti tie hormony tlacia na miechu a preto ich potrebujes vyventilovat. Zivot nastastie nie je rozpravka o jednej princeznej, lebo v reale mozes byt stastny aj s inou. Ale to nezistis, pokial neskusis tie ine...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

kayko napísal:...obcas potrebuje objat, obcas po zadku...
som cital "obcas do zadku" :D :D
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

niektore aj to :mrgreen: :mrgreen:
Napísať odpoveď