EURO 2016 + Kvalifikácia na EURO 2016 vo futbale
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kvalifikácia na EURO 2016 vo futbale
zatial chodia vacsinou do holandska co je asi najlepsie riesenie. David Ivan hra v Sampdorii, Bero pojde asi tiez do Holandska..ktovie kde skoncia Zilincania, snad nie v Polsku odkial by sa mal aj Duda pobrat co najrychlejsie
Tak Spanieli dali gol a my hned po nich, len tak dalej!
//autoeditácia príspevku (12 Okt 2015, 21:14)
2:0 a je to tam!!!
//autoeditácia príspevku (12 Okt 2015, 21:15)
3:0!!!!!
//autoeditácia príspevku (12 Okt 2015, 22:05)
Fuu, tak polo-vlastny gol a penalta!?
//autoeditácia príspevku (12 Okt 2015, 22:07)
3:2
//autoeditácia príspevku (12 Okt 2015, 21:14)
2:0 a je to tam!!!
//autoeditácia príspevku (12 Okt 2015, 21:15)
3:0!!!!!
//autoeditácia príspevku (12 Okt 2015, 22:05)
Fuu, tak polo-vlastny gol a penalta!?
//autoeditácia príspevku (12 Okt 2015, 22:07)
3:2
Sestak by si zasluzil cervenu a Mak to vacsieho sebca som nevidel, zasluzili sme si dostat tie dva goly!
Tak 4:2, my to vzdy musime az do konca natahovat, ale nakoniec sme postupili!
v skupine mame lewandowskeho a ronalda? hm snad im nepojde 
Co, to mas odkial??
Trussardi asi sleduje iny sport. 
-
guess.whoo
Redeemer
12.12. bude zrebovanie sa mi zda..trussardi daj cisla na sportku.
vcera skvely prvy polcas a potom prislo uspokojenie, vsetci sa uz videli ako robia selfies pod Eifelovkou a bolo vidno ako nezvladali psychicky ten zapas ku koncu. Hlave od Skrtela a Kucku by som cakal, ze to trosku ukludnia a nie, ze to budu hrotit
vcera skvely prvy polcas a potom prislo uspokojenie, vsetci sa uz videli ako robia selfies pod Eifelovkou a bolo vidno ako nezvladali psychicky ten zapas ku koncu. Hlave od Skrtela a Kucku by som cakal, ze to trosku ukludnia a nie, ze to budu hrotit
Sledujte „Slovakia on the way to France EURO 2016“ v službe YouTube -
lol
lol
Tak dnes bol stastny den slovenskeho futbalu...
Po tom co v spravach bol stav 21-ky s Holandskom 0:2, som vobec neveril ze by sme to otocili, no nakoniec sme vyhrali 4:2 a sme v tabulke na prvom mieste!
Priatelsky zapas s Islandom sme taktiez otocili z 0:1 na 3:1, snad dostaneme dobry zreb a bude sa nam na ME darit a snad postupi aj 21-ka.
Po tom co v spravach bol stav 21-ky s Holandskom 0:2, som vobec neveril ze by sme to otocili, no nakoniec sme vyhrali 4:2 a sme v tabulke na prvom mieste!
Priatelsky zapas s Islandom sme taktiez otocili z 0:1 na 3:1, snad dostaneme dobry zreb a bude sa nam na ME darit a snad postupi aj 21-ka.
-
guess.whoo
Redeemer
uz minuly rok som tvrdil, ze takato 21tka aku mame teraz sme nemali uz daaavno. chalani maju velku kvalitu, ved ked je iba na lavicke hrac, ktory hrava v Serii A pomerne pravidelne tak to o niecom svedci. Uz len nezbabrat zapasy s Bielorusmi a Cyprom a malo by to byt v poriadku
-
jason007x
Light Professional
Strašne by som si prial skupinu: Nemecko, Taliansko, Slovensko, Turecko.
Je dozrebovane, dostali sme Anglicko, ktore nestratilo v kvalifikacii ani bod, skore malo 31:3, Rusko a Wales. Co si myslite?
Kód: Vybrať všetko
Zloženie skupín EURO 2016:
Skupina A: Francúzsko, Rumunsko, Albánsko, Švajčiarsko.
Skupina B: Anglicko, Rusko, Wales, SLOVENSKO.
Skupina C: Nemecko, Ukrajina, Poľsko, Severné Írsko.
Skupina D: Španielsko, Česko, Turecko, Chorvátsko.
Skupina E: Belgicko, Taliansko, Írsko, Švédsko.
Skupina F: Portugalsko, Island, Rakúsko, Maďarsko.Re: Kvalifikácia na EURO 2016 vo futbale
Anglicko ako vzdy, kvalifikacia ako z velkej futbalovej knihy, ich narodny tim je all-stars tim ich "najlepsej" ligy" sveta...
... a vypadnu v skupine.
... a vypadnu v skupine.
To hovori kazdy, no snad nebude tentokrat vynimka, hrame s nimi 3. zapas, takze maju sancu sa rozohrat, ak nie, budu pod tlakom, ktovie ci to bude nasa vyhoda ci nevyhoda, ak by museli vyhrat.
Celkom fajn skupina. Wales a Rusko sú zdolateľní.
-
jason007x
Light Professional
Angličanov som nechcel, už len pre to, že s nimi hráme v ďalšej kvalifikácii na MS 2018. z 1.koša som si prial Francúzsko, Nemecko alebo Portugalsko. Celkovo je skupina hrateľná na postup, minimálne z toho 3.miesta ako jeden z lepších teamov z 3.miest. Rusi pokiaľ budú hrať tak mizerne, ako hrali na posledných MS 2014, tak sú v pohode zdolateľní, k tomu aspoň bod s Walesom, a tieto 4 body by mali stačiť na postup.
-
guess.whoo
Redeemer
no ja by som to videl tak, ze s Wales-om prehrame. ich styl hry nam absolutne nesedi, su tvrdi, behavi..Rusko mozno bude remizka, posledne zapasy v kvalifikacii jasne dominovali ako zmenili trenera a hraju pekny utocny futbal no a s anglickom by som si realne nadeje na turnaji nerobil, skor doma v kvalifikacii
zelal som si radsej portugalsko z prveho kosa a z posledneho nejakeho trpaslika
zelal som si radsej portugalsko z prveho kosa a z posledneho nejakeho trpaslika
-
jason007x
Light Professional
Ja myslím, že štýl ostrovných mužstiev mimo Anglicka (čiže: Škótsko, Írsko, Severné Írsko, Wales) nám naopak vyhovuje, a aj z minulosti proti ním máme dobré výsledky. Hlavne teda proti posledným dvom menovaným. Mám inak pocit, že od Severného Írska a Walesu majú ľudia až príliš veľké očakávania na ME, len kvôli tejto kvalifikácii. Takisto od Islandu. Ale za to, že niekomu vyjde jedna kvalifikácia, ešte neznamená, že teraz bude patriť dlhodobo k lepším teamom teraz v budúcnosti. A na ME podľa mňa ani jedno z týchto mužstiev nič zázračné nepredvedie, a možno ani jedno z nich nepostúpi ani len zo skupiny. Ale nechajme sa prekvapiť.
-
guess.whoo
Redeemer
je uplne scestne porovnavat vysledky z pred x rokov s terajsim muzstvom. naposledy ked sme hrali s Walesom tak Bale este len debutoval, Allen a Ramsey tusim ani nehrali za narodak atd atd.