Neviem sa zalubit do ziadnej, ktora ma chce

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kutya
Medium Star
Medium Star

Neviem sa zalubit do ziadnej, ktora ma chce

Príspevok od používateľa kutya »

Nadpis strucne vystihuje moj problem, ale popisem ho detailnejsie.
Mal som zatial len jeden fakt vazny vztah, trval takmer 2 roky, a potom z nicoho nic rana pod pas - dievca ma nechalo.
S odstupom casu som si uvedomil, ze sme si az tak dokonale vlastne ani nerozumeli, ale bola fyzicky taka nadherna, ze ja som bol z nej totalne poblazneny.
Hned potom sa mi velmi pacila jedna zenska, s ktorou som si pisal. Bola to ale kamaratka tej prvej, a tak ona sa odmietala so mnou stretavat, ze to nemoze urobit svojej kamoske.

Od tejto doby uplynuli asi dalsie 2 roky. Kedze sa velmi nepohybujem v spolocnosti, kde sa vyskytuju zeny (technicka skola, IT firma), tak som to riesil cez internet. Stretol som sa cca so siestimi-siedmymi zenami za tie 2 roky, s ktorymi som sa zoznamil cez internet. Az na jednu vynimku som si rozumel s kazdou. S niektorymi to preslo aj do takeho stadia, ze bozky a podobne, ale vzdy tam bol a je ten isty problem, a to je ten, ze realita bola trosku ina ako fotky, a pravdupovediac, ani jedna ma nejak velmi fyzicky nepritahovala. A napriek tomu, ze sme si velmi dobre rozumeli, bola sranda, mali sme o com kecat, videl som ze maju o mna zaujem a podobne, nedokazal som sa do nich zalubit, pretoze neboli pre mna az take fyzicky pritazlive ako by som chcel. Jedina taka bola ta prva, ktoru som spominal na zaciatku, a jej kamaratka.

Cize, neviem ako s tym nieco robit, ale fyzicka krasa je pre mna velmi dolezita, viac nez je to normalne. A problem je ten, ze ja nie som ziadny extra krasavec, a teda takym, ktore mna pritahuju sa nepacim. A zas tie, ktorym sa pacim ja, nepritahuju mna. Uplne mam takyto pocit ako som napisal v poslednych dvoch vetach a neviem co s tym. Ja by som aj bral aj tie menej pekne, s ktorymi som si velmi dobre rozumel, ale stale rozmyslam potom nad tym, ze nie je to dievca az take pekne, a ze ja by som chcel krajsiu. Mozno si poviete ze som debil, ale neviem to nijak ovplyvnit. Proste ked nie som z toho dievcata uplne mimo, tak nestaci mi ze je mila, dobrosrdecna a mozme si hocijak najlepsie rozumiet, ked nie je z mojho pohladu fyzicky krasna, tak neviem sa to nej zalubit. Mam 24.

Teraz mam zas jednu taku znamost, ze dievca je mile, zlate super si rozumieme, ale nepritahuje ma natolko. Mam to s nou skusit a dufat, ze sa to casom zmeni, alebo co mam so sebou robit ? :D
qwerty-xyz

Re: Neviem sa zalubim do ziadnej, ktora ma chce

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:twisted: a co keby si v ramci volneho casu siel na miesta s vysokym vyskytom zien? problem ? vysokoskolacky ta netahaju ?

BA - ekonomky (vyzliekaci poker nic ? a podobne? zaviaž si cervenu celenku ako rambo na celo, ber balik kondomov a po menej ako 24 hodinach neze vylezies z izby. tazky masaker vseho druhu ), pedagogicky, chemicky (pane boze, :psssst: sa len hraju na slušné, ked ta vezmu na izbu, ta cisty konec. :psssst: a to clovek myslel ze sa naozaj bude pozerat film. [tak akurat akusticka kulisa ;)]), veterinarky, farmaceutky (ticha voda brehy myje salenizmus, bacha na to co pijes, nymfy budu sexuchtive aj ked budes chcipat a maju tabletky na to aby si chcipol a pisak ti dalej stal . . . . ),zubarky a doktorky ????
BB - Ekonomky, pedagogicky ? (hore V-klub, cisty masaker, trojku neusexujes, ked si trufas tak si daj nejaku pecku tribulus alebo kombinaciu, neze tam pokazis meno chlapom poriadnym, kurnik, ... mnistry je uz o inom tam je vela aj klasika chlapov, na ponorku pozor, zje*at sa zo stola je fakt o hubu, a dole na intraku ekonomiek, tak tam kamo sa drz, tam to musis usexovat aj keby si mal zdochnut, ..... -- to vazne, neze sa vzdas. )
KE - veterinarky (nic moc), farmaceutky (čaje, z kategorie ticha voda brehy myje :psssst: ), ekonomky, verejna sprava, doktorky, a pedagogicky na upjs? :smt007 same IP cka.
PO - pedagogicky, a zenske z telovychovy a sportu ?

:| najdes tam tisice zien a verim tomu ze tam najdes aj baby ktore ta tak budu pritahovat ze sa z toho poseries, ake to budu samice, dracice....

odporucam sa dobre nahodit, a na planovanu disko akciu si vziat dovolenku, (to urcite mozes) a IST, plus nachadzat miesta na balenie a oslovovanie krasnych zien v svojom okoli je toho vela. v podstate vsade okrem ziliny, tam je to cisty buzi-klub. Ked si nahodou v ziline, vezmi nohy na plecia a s krikom utekaj prec. Ludi co sa tam zmagoreli je velmi vela. :|

Nadrzane ako stepne kozy su starsie volejbalistky (25+) nasledne hadzanarky, nasledne vela bab ktore chodia na rozne latino tance, len skus sa prihlasit, to tam chcelo vsetko tr*kat ako besne, dalej si skus najst take od ruky jumpingy a neviem ako sa to vola, ale take fitness cvicenie, co chodia same zenske (30+) nadrzane ako stepne kozy, chlapi sa tam boja ist. To je cisty masaker, moj kamos tam napr bezo mna nepojde, .... :arrow: zosraty je, ... Ja sa priznam ja tam sam tiez nepojdem,..... mas tam 30 zenskych po 30 tke, polka rozvedenych a z tej druhej polky jedna polka nezadana a druhu polku manzel nepicha, vsetko reci o sexe, kazda mokre teplaky este pred cvicenim, a ten pach je tam taky silny ako ked si nahodou zabludil do kina 50 odtienov sivej, v tedy ked bolo plne kino zenskych, ja som tam bol, a to cloveka az stipal nos tolko nadrzanych zenskych pokope sa malokedy vidi, mlaky pod nohami, ....
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa wladas »

Vzdelavacia otazka Qwerty, co su to IPcka? Mam typ ale pre istotu :D
qwerty-xyz

:psssst: Istý Pich :psssst:

pritom aj fakt naozaj riadne dracice su cele dive, lebo maju malo chlapov v okoli a doslova sa o lepsie kusy musia bit, a jedna sa predvadza pred druhou aby sa chlapcovi zapacila, a snazi sa byt co najdivokejsia, a ako pisem, ze fakt kočky, v ziline by to na chlapa ani nepozrelo co by to tak namyslene chodilo po ulici, a v BB alebo BA, alebo PO sa to ide potrhat za chlapom. :)

:| Osobne by som tu niektorych kosicanov rad dostal proti ich voli medzi realne zenske, aj ked si myslim zeby sa tito informatici, co pichali max. jednu dve zenske z kategorie nanajvys (viem tolko vypit) ctili velmi zle, medzi nejymi 12 timi nadrzanymi 25 tkami, ale mozno casom, po prejdeni toho prvotneho strachu by sa stali borci a neboli by taki zakomplexovani a "zamilovani" ako su teraz.

pre vysvetlenie.

Ona musi pit. -- zenska super krasna, ktora by za normalnych okolnosti nesla s chlapom ako ja, lebo ma aj na lepsieho, alebo si to aspon mysli.
Nemusi nikto pit. --- zenska super krasna, ktora sa nechala nabalit, bez vacsich problemov a ktorej som imponoval, a pacil sa jej.
Ja musim pit. -- zenska z kategorie no da sa do toho strcit vtak, ale spokojnejsi budem ked si dam dva tri poldeci.
Viem tolko vypit. --- Kategoria zeny ktora jednoducho je skareda jak noc, ale ked sa opijem po obraz bozi a este postoji, tak do nej dam, a rano vsetci aj znami pochopia ze keby boli opiti na mol tiez jej daju.
Neviem tolko vypit, --- zernska z kategorie tak otrasnych ze aj keby neviem kolko som vypil, proste s nou nechcem nic mat.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

qwertyho mudra zas :D uz som myslel ze bude zas chvilu klud, smola no :D
qwerty-xyz

:D nestihol som ist behat v casovom ramci v ktorom som chcel, tak som skysol za PC na chvilu
kutya
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutya »

dobre, a teraz sa prebudime do reality ...
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

Pozri, pary typu: muz priemerne vyzerajuci a zena krasavica zas nie su az take zriedkave. Resp ta krasa je vzdy relativna vec.. V skratke: skusaj dovtedy, kym nenajdes taku, co ta pritahuje a bude ta chciet. Hlavne je, ked ta baba nepritahuje(dostatocne), tak nestracaj cas, ale ferovo to s nou ukonci.

A snaz sa na sebe vylepsit, co sa da. Plastiku si dat nemusis, ale cvicenim a oblecenim (mozno ucesom) sa da (hlavne u muzov) vela vylepsit. Cim atraktivnejsie sa citis sam, tym atraktivnejsie posobis na inych.

//autoeditácia príspevku (18 Okt 2015, 15:40)
qwerty-xyz napísal::twisted: a co keby si v ramci volneho casu siel na miesta s vysokym vyskytom zien? problem ? vysokoskolacky ta netahaju ?

BA - ekonomky (vyzliekaci poker nic ? a podobne? zaviaž si cervenu celenku ako rambo na celo, ber balik kondomov a po menej ako 24 hodinach neze vylezies z izby. tazky masaker vseho druhu ), pedagogicky, chemicky (pane boze, :psssst: sa len hraju na slušné, ked ta vezmu na izbu, ta cisty konec. :psssst: a to clovek myslel ze sa naozaj bude pozerat film. [tak akurat akusticka kulisa ;)]), veterinarky, farmaceutky (ticha voda brehy myje salenizmus, bacha na to co pijes, nymfy budu sexuchtive aj ked budes chcipat a maju tabletky na to aby si chcipol a pisak ti dalej stal . . . . ),zubarky a doktorky ????
BB - Ekonomky, pedagogicky ? (hore V-klub, cisty masaker, trojku neusexujes, ked si trufas tak si daj nejaku pecku tribulus alebo kombinaciu, neze tam pokazis meno chlapom poriadnym, kurnik, ... mnistry je uz o inom tam je vela aj klasika chlapov, na ponorku pozor, zje*at sa zo stola je fakt o hubu, a dole na intraku ekonomiek, tak tam kamo sa drz, tam to musis usexovat aj keby si mal zdochnut, ..... -- to vazne, neze sa vzdas. )
KE - veterinarky (nic moc), farmaceutky (čaje, z kategorie ticha voda brehy myje :psssst: ), ekonomky, verejna sprava, doktorky, a pedagogicky na upjs? :smt007 same IP cka.
PO - pedagogicky, a zenske z telovychovy a sportu ?

:| najdes tam tisice zien a verim tomu ze tam najdes aj baby ktore ta tak budu pritahovat ze sa z toho poseries, ake to budu samice, dracice....

odporucam sa dobre nahodit, a na planovanu disko akciu si vziat dovolenku, (to urcite mozes) a IST, plus nachadzat miesta na balenie a oslovovanie krasnych zien v svojom okoli je toho vela. v podstate vsade okrem ziliny, tam je to cisty buzi-klub. Ked si nahodou v ziline, vezmi nohy na plecia a s krikom utekaj prec. Ludi co sa tam zmagoreli je velmi vela. :|

Nadrzane ako stepne kozy su starsie volejbalistky (25+) nasledne hadzanarky, nasledne vela bab ktore chodia na rozne latino tance, len skus sa prihlasit, to tam chcelo vsetko tr*kat ako besne, dalej si skus najst take od ruky jumpingy a neviem ako sa to vola, ale take fitness cvicenie, co chodia same zenske (30+) nadrzane ako stepne kozy, chlapi sa tam boja ist. To je cisty masaker, moj kamos tam napr bezo mna nepojde, .... :arrow: zosraty je, ... Ja sa priznam ja tam sam tiez nepojdem,..... mas tam 30 zenskych po 30 tke, polka rozvedenych a z tej druhej polky jedna polka nezadana a druhu polku manzel nepicha, vsetko reci o sexe, kazda mokre teplaky este pred cvicenim, a ten pach je tam taky silny ako ked si nahodou zabludil do kina 50 odtienov sivej, v tedy ked bolo plne kino zenskych, ja som tam bol, a to cloveka az stipal nos tolko nadrzanych zenskych pokope sa malokedy vidi, mlaky pod nohami, ....
qwerty, neuvazujes napisat knihu?
qwerty-xyz

kutya, .... to co som napisal je realita. Viem ze pre teba a mnohych inych nedosiahnutelna. V ziline som bol dlhych 6 rokov, za tento cas som si vsimol vela velmi vela chlapov ktori sa snazili na mieste kde je zalostne malo zien cosi zbalit, stale to bolo o tom ako sa to neda, a podme sa opit, a podme mat homo nalady, lebo zeny nikdy nezbalime. Ja som stale mlel svoje dookola a kazdy to mal na haku, az potom ma to uz prestalo bavit, a zacal som chodit do miest ktore som rozpisal, za zenami proste, a bum, uspech brutalny. Oni nasledne sa spamatali, az ked videli ze aha, ako programator, na intraku medzi samymi chlapmi nic nezbalim, a qwerty siel do ineho mesta zbalil, co keby sme sa vybrali viaceri, a ked sa zacali ludia pohybovat mimo zilinu, o inych miest dostavili sa brutalne uspechy, a bolo.

o je kruta realita, nie si prvy ani posledny co sedi za monitorom z matrixu, a vyplakava sa ze honi po veceroch. Namiesto toho sa poriadne oblec, daj sa dokopy a chod tam kde som ta poslal, disko akcii bude vela, nehanbi sa a tych zien bude tolko ze sa z toho poseres a nebudes vediet ktoru si vybrat. Tak nebud posera a rob co ti pisem. Preco ti to nepisu vo velkom aj ostatni?

Pretoze mensinova cast ludi ktora vie ze mam pravdu mi to posle len do SS, .. a drviva vacsina v zivote uspechy nezaznamenala, nahodil sa raz, dvakrat vonku, aby zbalil podpriemernu babu, ktora mu ju otrci cela happy, lebo je programator = vela penazi, a holka si moze poza jeho chrbat robit co chce, lebo ten hnupik bude aj tak doma za PC, casy kedy sa balil mafian na drahom aute su prec, ten si aspon ciastocne zenu strazil, IT ckarovi je to u prdele, a aj keby ho podviedla, od IT ckara jej nic nehrozi, ten je tak posranej zeby si uz nevrzol, ze jej este aj odpusti.
Namiesto vecnych kecov o tom ako sa to neda, a aky som ko*ot, by bolo fajn aby ste sa ludia prebrali a rozmyslali, chladnou logikou. Ak je na intraku zavrenych 1000 zien, a NULA alebo 10 chlapcov co myslite ? tych 10 chlapov obrobi tak 100 vku, ktoru bude obrabat pravidelne, ... dalsich 900 ma tak vlhke pindy zeby bol z toho potok, cakaju na vas, problemom je ze vam navzdory tomu ze vam to pali za PC ,... nepali vam to logicky v tychto veciach, to je vas vecny problem, a to je problem az tak velky ze vy uz dopredu ratate s tym ze si nevrznete a naco by ste tam sli a bl bla bla, ... pritom su to ciste IP cka, ... a je to tak ako som rozpisal. kto neveri, nech nebavi chu*a, a vyberie sa niekolkokrat na tieto miesta, ked bude dobra disko akcia, studentstka a nech hlavne logicky rozmysla, kedy je tam najlepsie ist. :)

Podme rozmyslat logicky aspon troska. Nebudem to rozpisovat cele lebo by to bolo na vela stran, len chcem nacrtnut smer. Najlepsie je ist na disko akcie, tesne po zacati semestra, vysokoskolacky sa uz zabyvali ale este sa nemaju co poriadne ucit (tie zo slabsich vysokych skol uz vobec nemaju co) tak sa zacnu spoznavat, zacnu pitky, (rozumej izbovice, chodbovice) a kazda je rada ze usla z domu a moze si robit co chce (rozumej doma bola svatica, na vyske nevie dat nohy spolu) to sprevadza aj prvotne disko akcie, kde je fajn prist zoznamit sa a navodit atmosferu, uspech zaruceny. tak isto ako som povedal treba chodit na miesta s brutalne velkym poctom zien. Dalej su dobre disko akcie po zapoctoch, alebo hned po skuskach, kedy sa vsetky tesia, ze to maju za sebou, ale NESLI domov, ale pripravuju sa (uzivaju si ) na dalsi semester. LOGICKY sa da prist na to presne kedy tam mas ist, kde mas ist, a mas to zarucene, vies preco? pretoze mas idealne podmienky na to aby sa to podarilo.

Vela informatikov, a podobnej havede okupujucej tento stat sa nevie proste rozhybat, nema zenam co ponuknut, a ani nechce, vela im je dobre pri svojom pocitaciku, a ked si raz za cas pichnu do zeny z kategorie ktoru som opisal, tak su radi. Ludia rozhybte sa a mate sa super.

kathleen naco by som pisal knihu? knihy uz su napisane davno, napisal ich tomas baranek a su perfektnym sprievodcom pre zacinajuceho balica, ak sa k tomu prirata miesto s velkym vyskytom nadrzanych zenskych je uspech takmer 100% ,... bohuzial nie kazdy& knihu precita a este vacsi problem s ludmi je ze aj ked to precitaju, tak neveria, alebo prehlasia, ja chcem byt dalej sam sebou, ja nechcem nic menit, a potom si ho honi doma sam este rok, dokym proste mu niekto iny nepovie ze mal by so sebou daco robit, a ked sa kus zmeni tak aj zeny sa zacnu viacej zaujimat, :) Kniha je idenym popisom pre zaciatocnika, len ju treba citat s pochopenim a robit to co sa v nej pise.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

No tieto pickup knihy, články a semináre sú návod, ako dostať ženu čím skôr do postele. Nie do vzťahu. (preštudoval som toho dosť, dosť vecí funguje).
Ak chceš ženu na vzťah, tak by si mal byť asi naozaj sám sebou. Či chceš roky hrať pretvárku drsného chlapa, ak takým niesi ?
Jasné, treba mať nejaké záľuby, ktoré zaujmú tvoju potenciálnu partnerku, pretože opisovať jej to, ako celé dni programuješ alebo sedíš za PC...
A teraz k téme:
6-7 žien z netu za dva roky je celkom slabé. Fotky na nete klamú. Hlavne, ak ich má len pár. Hľadáš ženu, ktorá je krásna (ostatné veci idú bokom) alebo skôr takú, ktorá má tú správnu sympatiu ? (nemusí byť vyslovene kočka, stačí, ak sa ti páči jej úsmev - ten jej ostane ešte pekne dlho - , máte si čo povedať a pod.). Lebo krása sa ti okuká, časom stratí a potom čo ? Nájdeš si inú ?
Ak sa chceš zoznamovať cez net a bojíš sa oslovovať priamo, tak si niekde v spoločnosti vyhliadni ženu, ktorá ťa vyslovene priťahuje a "vystopuj" ju na nete. Dá sa to ;-)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

kutya napísal:Cize, neviem ako s tym nieco robit, ale fyzicka krasa je pre mna velmi dolezita, viac nez je to normalne.
Toto ta casom prejde. Ver mi. Posledna ex, s kt. som bol takmer 5 rokov bola naozaj pekne dievca - viaceri z fora priamo ju aj videli. Ale casom zistis, ze plati stare zname, Darmo si krasna, ked mas v hlave nasrate. Teraz nehovorim konkretne o mojej ex, ale plati to vo vseobecnosti. Aj ked sa ti to mozno zda teraz ako klise, je to pravda.

Moja sucasna (nazvime ju priatelka) objektivne nie je ziadna modelka (aj ked podla mna krasna). Ale mna sa paci uz snad viac, ako 10 rokov. No nie som s nou preto, ale pretoze ma milion inych prednosti. V minulosti som tiez chcel vzdy len tie najkrajsie, za ktorymi sa kazdy otoci, ale dnes ma zaujima hlavne to, aby som bol stastny, aby sme si rozumeli, a aby sme cas, ktory sme do seba investovali mal nakoniec zmysel. Mam 31 rokov, a rad by som si zalozil jedneho dna rodinu, preto uz fyzicka krasa ide bokom, aj ked je mi jasne, ze kazdy clovek sa na toho druheho pozrie najprv, ci sa mu paci fyzicky, a az potom nasleduje to vsetko ostatne.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Nj, na to clovek musi prist vlastnou skusenostou. Raz ked ho nejaka baba nepritahuje, zbytocne sa bude racionalne do vztahu nutit. Nech oskusa vztah s nejakou peknou (mozno blbou) a potom mozno zmeni pohlad na zeny, resp. vztah so zenou.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

zial ono to je problem podla mna vacsiny muzov :), mne sa tiez vzdy pacili zenske ktore nechceli prezmenu mna :), posledna byvala bola pre mna krasna fyzicky aj dusevne, zial z tych 5 rokov asi len 3 roky, jednoducho strasna povaha a v podstate je pre mna asi lepsie ked spolu uz niesme rok a pol, stale ma to ale obcas dostane do uzkych, dostanem depku, jednoducho ja som zas zistil ze mam slabost na blondiny, nieje to o rasovej neznasanlivosti ani nicom inom, zeny su krasne aj brunety aj ine, ale mne vnutorne nejakym sposobom vyvolava pocit stastia zaujem blond slecien :), terajsia priatelka je v pohode, sme spolu rok aj nejake mesiace, no pre mna to nieje ono zrejme, sme stastny, teda sme ako sme, ja mavam stale take nutkanie ist dalej a citim ze to nieje celkom ono, je sice bruneta no tomu by som to rozhodne neprikladal, asi budem musiet hladat dalej co uz, po tych par rozchodoch to uz neberiem tak kriticky, co zas tiez nieje dobre
militarol
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa militarol »

qwerty-xyz napísal: Pretoze mensinova cast ludi ktora vie ze mam pravdu mi to posle len do SS, .. a drviva vacsina v zivote uspechy nezaznamenala, nahodil sa raz, dvakrat vonku, aby zbalil podpriemernu babu, ktora mu ju otrci cela happy, lebo je programator = vela penazi, a holka si moze poza jeho chrbat robit co chce, lebo ten hnupik bude aj tak doma za PC, casy kedy sa balil mafian na drahom aute su prec, ten si aspon ciastocne zenu strazil, IT ckarovi je to u prdele, a aj keby ho podviedla, od IT ckara jej nic nehrozi, ten je tak posranej zeby si uz nevrzol, ze jej este aj odpusti.
Qwerty tuto cast potvrdzujem. Je mi jasne, ze to neplati na 100 % vsetkych programatorov, ale aspon z osobnej skusenosti viem, ze nie si mimo. Tito ludia maju mizerny odhad vlastnej hodnoty :roll: akonahle sa objavi nejaka s aspon akym takym zaujmom, tak su jej schopni tolerovat vsetko, nechaju si skakat po hlave a hlavne su schopni vsetky svoje tazko zarobene peniaze minut na zenu :D. Maju neskutocny strach z toho, ze ich ta podpriemerna zena opusti a uz sa ziadna ina neobjavi, tak ich spravanie je ozaj extremne, hranici to az s masochistickymi sklonmi. Nechaju so sebou neskutocne zametat, nechavaju sa viest zenou a jej nazor je sväty.

Ale to len tak na okrej, kedze toto som si sam vsimol a zaujalo ma to, ze si to takto vystihol.

Budem sa opakovat, neplati to samozrejme na vsetkych do jedneho, sam som z IT oblasti :lol:
kathleen
Light Professional
Light Professional

cORP. napísal:zial ono to je problem podla mna vacsiny muzov :), mne sa tiez vzdy pacili zenske ktore nechceli prezmenu mna :), posledna byvala bola pre mna krasna fyzicky aj dusevne, zial z tych 5 rokov asi len 3 roky, jednoducho strasna povaha a v podstate je pre mna asi lepsie ked spolu uz niesme rok a pol, stale ma to ale obcas dostane do uzkych, dostanem depku, jednoducho ja som zas zistil ze mam slabost na blondiny, nieje to o rasovej neznasanlivosti ani nicom inom, zeny su krasne aj brunety aj ine, ale mne vnutorne nejakym sposobom vyvolava pocit stastia zaujem blond slecien :), terajsia priatelka je v pohode, sme spolu rok aj nejake mesiace, no pre mna to nieje ono zrejme, sme stastny, teda sme ako sme, ja mavam stale take nutkanie ist dalej a citim ze to nieje celkom ono, je sice bruneta no tomu by som to rozhodne neprikladal, asi budem musiet hladat dalej co uz, po tych par rozchodoch to uz neberiem tak kriticky, co zas tiez nieje dobre
Co tak navrhnut priatelke, ci si nechce skusit odfarbit vlasy?

Btw., sorry, ale podla mna nevies vobec, co chces. Chces blondinu, ale chodis s brunetou. Nie je to sice ono, ale ste spolu vyse roka? Wtf?

//autoeditácia príspevku (20 Okt 2015, 12:08)
militarol napísal:
Qwerty tuto cast potvrdzujem. Je mi jasne, ze to neplati na 100 % vsetkych programatorov, ale aspon z osobnej skusenosti viem, ze nie si mimo. Tito ludia maju mizerny odhad vlastnej hodnoty :roll: akonahle sa objavi nejaka s aspon akym takym zaujmom, tak su jej schopni tolerovat vsetko, nechaju si skakat po hlave a hlavne su schopni vsetky svoje tazko zarobene peniaze minut na zenu :D. Maju neskutocny strach z toho, ze ich ta podpriemerna zena opusti a uz sa ziadna ina neobjavi, tak ich spravanie je ozaj extremne, hranici to az s masochistickymi sklonmi. Nechaju so sebou neskutocne zametat, nechavaju sa viest zenou a jej nazor je sväty.

Ale to len tak na okrej, kedze toto som si sam vsimol a zaujalo ma to, ze si to takto vystihol.

Budem sa opakovat, neplati to samozrejme na vsetkych do jedneho, sam som z IT oblasti :lol:
Nj, zena je len zena. Mozno IT-kari maju minimalny kontakt so zenami (kolegynami), tak si ich v hlave nejak postupne stavaju na nedosiahnutelny piedestal.. Zena si ma na seba zarabat, ako si zaraba chlap. Ma byt tolerantna a ohladuplna - ked zenska moze chodit po obchodoch cely den, chlap sa moze hrat cely den na PC (bez toho, aby sa povazoval za cudaka). No a zeny maju rovnaku potrebu spat s chlapmi, ako chlapi so zenami. (Zhruba) Takze muzi by to nemali brat ako nejaku velkorysu laskavost, ked sa s nimi zena vyspi a nemali by nechat sebou "mavat".

Btw. robim v IT-firme (v predaji) a IT-kolegovia su fakt hlavy a machri. Lenze na rozdiel od ekonomov a pravnikov nerobia dojem majstrov sveta, pritom bez nich by boli vsetci v pr....i.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Re: Neviem sa zalubit do ziadnej, ktora ma chce

Zena si ma na seba zarabat, ako si zaraba chlap. Ma byt tolerantna a ohladuplna - ked zenska moze chodit po obchodoch cely den, chlap sa moze hrat cely den na PC (bez toho, aby sa povazoval za cudaka). No a zeny maju rovnaku potrebu spat s chlapmi, ako chlapi so zenami.
Ty si asi dlho slobodna neostala. :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

OP:
ty proste chces dokonalu babu, musi byt krasna, inteligentna, mila, musite mat spolocne zaujmy a vediet si dobre pokecat...

to je v poriadku, kazdy ma nejake tuzby a je to iba jeho vec, len si musis uvedomit ze take baby nie su na kazdom rohu a cim menej si ochotny ubrat zo svojich narokov, tym tahsie sa bude hladat.
to ze nie si extra krasavec nie je ziadny problem, baby nie su take narocne na vzhlad, skor ide o charizmu, zmysel pre humor a sebavedomie.

podla mna v tebe problem nie je, problem je len v tom ze mnozina bab ktore ti vyhovuju je strasne mala.
mas dve moznosti, bud tu mnozinu rozsiris alebo budes hladat dovtedy kym na nejaku vhodnu babu nenarazis.
kathleen
Light Professional
Light Professional

p4ra napísal:Ty si asi dlho slobodna neostala. :)
Neviem, ci to bolo myslene ako urazka alebo kompliment. Ale stale som (stastne) slobodna:)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Samozrejme, ze to bolo myslene ako kompliment. :)
qwerty-xyz

Ja som tu mal v jednej teme rozpisany obrovsky prispevok o IT ckaroch, rad za radom priklady ktore poznam, z osobnej skusenosti, ale po hodine som prisiel na forum a cely som ho zmazal, uvedomil som si totiz ze tito ludia tu na forum casto zavitaju, cisto len pozriet sa, a nasli by sa v tomto. Aj ked bolo vsetko bez mien a bez miest, rozvratilo by to mnoho "fungujucich" vztahov. A mozno ani nerozvratilo, len ja by som ostal za kkta, pretoze zeny tymto chlapom zasepkaju do uska ze ja zavidim a ziarlim, a oni celi naradosteni si v tych svojich blbych hlavach nahovaraju ze vo vztahu musi byt vzajomna dovera tak preco by jej nemal verit. Mozno casom mi to uz bude jedno a napisem to tu znova na plnu hubu ako sa veci realne maju so vsetkym vsudy. A mozno ked sa naseriem tak aj v najblizsej dobe. Serie ma dost, ze ludia ktori su hlavou tak chytri a poznam ich, nedokazu (alebo nechcu) vidiet ine veci ohladom zien, su proste tak posrani.
Napísať odpoveď