Mal som zatial len jeden fakt vazny vztah, trval takmer 2 roky, a potom z nicoho nic rana pod pas - dievca ma nechalo.
S odstupom casu som si uvedomil, ze sme si az tak dokonale vlastne ani nerozumeli, ale bola fyzicky taka nadherna, ze ja som bol z nej totalne poblazneny.
Hned potom sa mi velmi pacila jedna zenska, s ktorou som si pisal. Bola to ale kamaratka tej prvej, a tak ona sa odmietala so mnou stretavat, ze to nemoze urobit svojej kamoske.
Od tejto doby uplynuli asi dalsie 2 roky. Kedze sa velmi nepohybujem v spolocnosti, kde sa vyskytuju zeny (technicka skola, IT firma), tak som to riesil cez internet. Stretol som sa cca so siestimi-siedmymi zenami za tie 2 roky, s ktorymi som sa zoznamil cez internet. Az na jednu vynimku som si rozumel s kazdou. S niektorymi to preslo aj do takeho stadia, ze bozky a podobne, ale vzdy tam bol a je ten isty problem, a to je ten, ze realita bola trosku ina ako fotky, a pravdupovediac, ani jedna ma nejak velmi fyzicky nepritahovala. A napriek tomu, ze sme si velmi dobre rozumeli, bola sranda, mali sme o com kecat, videl som ze maju o mna zaujem a podobne, nedokazal som sa do nich zalubit, pretoze neboli pre mna az take fyzicky pritazlive ako by som chcel. Jedina taka bola ta prva, ktoru som spominal na zaciatku, a jej kamaratka.
Cize, neviem ako s tym nieco robit, ale fyzicka krasa je pre mna velmi dolezita, viac nez je to normalne. A problem je ten, ze ja nie som ziadny extra krasavec, a teda takym, ktore mna pritahuju sa nepacim. A zas tie, ktorym sa pacim ja, nepritahuju mna. Uplne mam takyto pocit ako som napisal v poslednych dvoch vetach a neviem co s tym. Ja by som aj bral aj tie menej pekne, s ktorymi som si velmi dobre rozumel, ale stale rozmyslam potom nad tym, ze nie je to dievca az take pekne, a ze ja by som chcel krajsiu. Mozno si poviete ze som debil, ale neviem to nijak ovplyvnit. Proste ked nie som z toho dievcata uplne mimo, tak nestaci mi ze je mila, dobrosrdecna a mozme si hocijak najlepsie rozumiet, ked nie je z mojho pohladu fyzicky krasna, tak neviem sa to nej zalubit. Mam 24.
Teraz mam zas jednu taku znamost, ze dievca je mile, zlate super si rozumieme, ale nepritahuje ma natolko. Mam to s nou skusit a dufat, ze sa to casom zmeni, alebo co mam so sebou robit ?