Ako sa voli zo zahranicia?seth82 napísal:Vzhľadom na totálne zdecimovanú "pravicu" vyhrá o rok aj tak Fico. Tu už možno diskutovať akurát tak o tom, či vyhrá opäť tak, ako naposledy, alebo si bude vyberať koaličného partnera. Neverím prieskumom, ktoré noviny chrlia úplne pravidelne, ale v to, že SMER bude mať obrovský náskok, verím. Voliť budem zo zahraničia, ale už iba z princípu - nevoliči sú nepoučiteľná svoloč, ktorá si myslí, že neúčasťou niečo vyrieši a aj vďaka ich pasivite to tu vyzerá tak, ako to vyzerá.
//autoeditácia príspevku (19 Okt 2015, 20:28)
Nj, to byvala aj moja prvotna reakcia. Ale cisto racionalne - nech sa ta strana vola, ako chce, podstatne je, ci su ti politici citatelni a ci im aspon trochu verim. Co z toho, ze ma strana v nazve "socialna demokracia", ked je to len zasterka? Co z toho, ze ma strana v nazve "solidarita", ked si to vykladaju zase po svojom? Alebo "krestanska" strana, ktora je neschopna, ale ma stalych volicov len pre svoj nazov? No a Siet si dali pre istotu nazov, ktory nehovori o nicom. Ale to je jedno, lebo skoncili skor, ako zacali.heker napísal:Skoda, ze prave menovany Bugar a vlastne aj Zitnanska su za Most.
Cize, s cistym svedomim by som volila Bugara, nech je Madar, Rom alebo moslim. A nech sa jeho strana vola ako chce.