Chcem kúpiť auto
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
Odhliadnuc od toho, ze najma v zime je ta spotreba na prvych par kilometroch omnho vyssia, ked je studeny motor, co sa na benzine az tak neprejavi. Ked na insignii v zime po tankovani resetnem a poskakujem typom obchod-domov-urad-domov-mesto-domov tak nie je problem tak 8-9 litrov. Plus zvysene namahanie motorovych sucasti.
Na benzine sa to tak neprejavi. A nie si svetu na smiech so svojou dymovou clonou.
Na benzine sa to tak neprejavi. A nie si svetu na smiech so svojou dymovou clonou.
Existuju aj ine diezle ako koncernove...Fabo napísal:A nie si svetu na smiech so svojou dymovou clonou.
-
Fabo
Hardcore addict
ani koncernovy diesel nedymi by default. ale 15 rocny ocipovanypycovole s vyrezanym katom....
-
RATZINGER666
Darca
billy: za 2000e? noze porad nam nejaky schopnejsi...
eddy: ...no ak si pevne rozhodnuty, mam tu naftovu audi A3 s chipom za 2450e
eddy: ...no ak si pevne rozhodnuty, mam tu naftovu audi A3 s chipom za 2450e
RATZINGER666 Daj foto a potrebne info k tomu a môžme sa dohodnúť je to tvoja A3 ?
1. ja to mam naopak, na benzinaku v zime ked skacem hore dole zere to ako ferrari no stale je to hluchy dvojliter, naopak na naftaku necitim zmenu spotreby ci je vonku mordor alebo doba ladova, ci to zerie nic alebo nic aj daco sa fakt neda postrehnutFabo napísal:Odhliadnuc od toho, ze najma v zime je ta spotreba na prvych par kilometroch omnho vyssia, ked je studeny motor, co sa na benzine az tak neprejavi. Ked na insignii v zime po tankovani resetnem a poskakujem typom obchod-domov-urad-domov-mesto-domov tak nie je problem tak 8-9 litrov. Plus zvysene namahanie motorovych sucasti.
2. ty musis mat dobre vymakane brucho od smiechu tym padom
-
Fabo
Hardcore addict
1. Dvojliter v STcku bude asi nejaka vynimka, neviem
ani na 1.6ke ani na 2.4ke s tym problem nemam 
@2. No, obcas mavam, hlavne bud na vyjazde z obce alebo na zaciatku kopca... ide nejaky stary passat a naraz sa vyvali kudol dymu ale pohyb ziaden... vacsinou radsej podradim a posuniem sa dopredu nech to nemusim dychat.
@2. No, obcas mavam, hlavne bud na vyjazde z obce alebo na zaciatku kopca... ide nejaky stary passat a naraz sa vyvali kudol dymu ale pohyb ziaden... vacsinou radsej podradim a posuniem sa dopredu nech to nemusim dychat.
-
RATZINGER666
Darca
eddy: Audi A3, 1999, 1,9TDI, 220kkm, strieborna farba, nova STK, EK, nie je moja, prisla na vykup a bola v slusnom stave, tak sme ju zobrali... kvalita fotiek je slaba, v skutocnosti je krajsia 
//autoeditácia príspevku (20 Okt 2015, 18:10)
pridam aj to bmw rovno...
//autoeditácia príspevku (20 Okt 2015, 18:10)
pridam aj to bmw rovno...
Ked by som uz mal kupovat jadene, tak by som nedal az 12 tisic, ale skor by som kupil nieco lacnejsie. A dost sa bojim jazdenky, ze dam kopu penazi a bude v zlom stave. Preto by som radsej bral nove.melonSVK napísal:Co je na papieri je sumak. Maly turbomotor bude mat taku spotrebu, ako s nim jazdis. Ked budes jazdit "dochodcovsky styl", zajazdis s oboma okolo 5 litrov. Ked motor trochu prezenies do otacok, tak budes mat 9 litrov len taky fukot. Mozno by som preferoval Fabiu, nakolko Ibiza je 8 rokov stary model. Ale urcite chces fungel nove? Za 12 litrov kupis 2-3 roky stare auto o triedu vyssie.
-
daniel.daniel
Medium Star
ratzinger666 kde sa da pozriet kompletna ponuka vozidiel?
-
RATZINGER666
Darca
pozriet sa neda nikde, vzhladom na ceny tie auta miznu v priebehu par dni ci dokonca hodin, takze sa neoplati zaoberat sa inzeratmi... ak je nahodou nejaky leziak, hodi sa iba na bazos...
-
Arkaz
Addict
K tej X5. trosku mi to nejde do hlavy kto by menil motor s prevodovkou v autorizaku a potom to rpedaval za 5800€? ved tne motor s prevodovkou musel vyjst tak na 5000€ v autorizaku.
-
RATZINGER666
Darca
motor bol meneny davnejsie, ako som pisal, najazdilo sa na nom odvtedy par desiatok tisic...
-
Arkaz
Addict
Ved jasne auto moze byt teraz uplne v poriadku to je OK. len mi to nedava zmysel kto by robil takuto investiciu pred predajom. to je ako v inzeratoch pisu nove rozvody,brzdy,olej,tlmice a predava to 
-
RATZINGER666
Darca
pred par rokmi asi este nevedel, ze bude predavat, prip. sa chcel este dalej vozit...
na svojej Mazde som menil pred 15 000km komplet brzdy, komplet tlmice, komplet spojku, homokinetaky, loziska a bohvie, co este, a aj tak by som ju najradsej predal
na svojej Mazde som menil pred 15 000km komplet brzdy, komplet tlmice, komplet spojku, homokinetaky, loziska a bohvie, co este, a aj tak by som ju najradsej predal
Kedy budeš predávať tu x5ku?
-
RATZINGER666
Darca
ked sa niekto najde... ale pocitam, ze to bude trvat trochu dlhsie, ako predat nejaku oktaviu alebo passata 
Po zime na mňa teda mysli 
-
RATZINGER666
Darca
joj, no to zase neverim, ze este bude
keby som sa zbavil Mazdy, comu neverim, tak si ho necham ja, lebo Range sa predal, a po zime sa mozeme dohodnut 
http://allegro.pl/show_item.php?item=5720254777#
hm, toto asi nebude najlepsi napad kupovat na zasnezene cesty
http://allegro.pl/show_item.php?item=5720254777#
hm, toto asi nebude najlepsi napad kupovat na zasnezene cesty
-
Fabo
Hardcore addict
pfff a na mna nemyslis, a este som ti aj PM pisal... to si kamarat? S tebou mam vymenu homokinetaku za vybratie kamienkov z pneumatik uctovat?
No ked nic ine, budes mi musiet upgradenut sluzobne auto z E34 na E39 osemvalec
No ked nic ine, budes mi musiet upgradenut sluzobne auto z E34 na E39 osemvalec