Re: Facebook
Existuje ešte nastavenie súkromia nejakých príspevkov na "Friends of friends"? Som len slepý, alebo to zrušili?
Používate niekto Messenger for Desktop, ako FB chat klient na PC? V okne FB som si vypol chat, lebo mám len HD rozlíšenie, a ten chat tam zaberá strašne veľa miesta, po novom, keď sa zväčšil doslova pol okna na výšku, a naraz môžem mať otvorené iba tri, je to neskutočne nepraktické. Ten Messenger for Desktop má UI úplne ako Skype, tak si ani nemusím zvykať, ale vadí mi jedna vec, nikde tam nevidím kto je, a kto nie je online. Ani v nastaveniach, dá sa to tam nejako zapnúť? Nech svieti zelená gulička, resp. "Active X minutes ago"?
Teda, to "Active X mins ago", vidím hore, keď rozkliknem profil. Potom tam niektorí majú "Messenger", a niektorí "Facebook", ale neviem čo to znamená, a bolo by ideálne, keby som ich nemusel ani rozkliknúť.
Teda, to "Active X mins ago", vidím hore, keď rozkliknem profil. Potom tam niektorí majú "Messenger", a niektorí "Facebook", ale neviem čo to znamená, a bolo by ideálne, keby som ich nemusel ani rozkliknúť.
Keď myslíš messenger.com tak nie, online ľudí to neukazuje v zozname ako na bežnom FB, ale mohli by to pridať. Musíš si jedine otvoriť chat s osobou o ktorej chceš vedieť kedy tam bola.
Myslím, Messenger for Desktop, čo je vlastne úplne identické ako messenger.com, ale je to stiahnutá a nainštalovaná aplikácia pre PC, aby som to nemusel mať v tabe. Zrejme máš teda pravdu, hádam to pridajú.
Tje nejaký nový klient na PC? Lebo starý už dávno zrušili
http://messengerfordesktop.com/
Teraz pozerám, že to nie je oficiálna appka. Ale je fakt absolútne identická s messenger.com
Teraz pozerám, že to nie je oficiálna appka. Ale je fakt absolútne identická s messenger.com
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Otazka, uklada tento messanger historiu? Resp synchronizuje ju so samotnym FB? Lebo ked som taketo klienty pouzival v minulosti tak sa historia neukladala a taktiez ked som ho zapol, neprisli spravy ktore mi boli poslane kym som bol offline.
A čo tak "súkromie"? Ako netvrdím že by nejakého vývojára zrovna moje správy zaujímali ale či sa mi to oplatí viac ako mať spustený fb normálne.
Históriu ukladá, a aj prepojenie s FB správami je v podstate real time. Príde mi správa tam, už mi svieti aj na FB (keďže mám vypnutý chat, tak len ako ikona hore). Keď správu v messegeri prečítam, tak ikona na FB svietiť prestane. Je to fakt identické, aj čo sa back-endu týka, ako messenger.com, a ten majú oni asi vymakaný. Súkromie, neviem, ja paranoidný nie som, čo som zbežne pozeral, negatívne reakcie na toto som nenašiel, takže som sa nebál prihlásiť.
Či sa to oplatí, podľa mňa určite, FB som používal aj pred tým z 80% iba na správy, ale keď som s niekým písal, tak som tam scrolloval a zabíjal tam čas, teraz niekoľkonásobný pokles, a keby tam nemám školskú skupinu, tak tam ani nemusím chodiť.
Či sa to oplatí, podľa mňa určite, FB som používal aj pred tým z 80% iba na správy, ale keď som s niekým písal, tak som tam scrolloval a zabíjal tam čas, teraz niekoľkonásobný pokles, a keby tam nemám školskú skupinu, tak tam ani nemusím chodiť.
A ako to funguje s notifikáciami?
Ikonka je iba v tray-i ako mi príde notifikácia? Akým spôsobom?
Celkom by som aj prijal keď dostanem upozornenie nech ma to presmeruje normálne na fb stránku ale to chcem asi od "messengeru" vela.
Ikonka je iba v tray-i ako mi príde notifikácia? Akým spôsobom?
Celkom by som aj prijal keď dostanem upozornenie nech ma to presmeruje normálne na fb stránku ale to chcem asi od "messengeru" vela.
Messenger je messenger, ten nemá notifikácie ani na mobiloch. Ikona je normálne na lište alebo v trayi, keď ti príde správa, zasvieti červené číselko s počtom správ, podobne ako na Skype. Ak chceš desktop notifikácie na FB, sú na to určite aplikácie.
viem že nemá notifikácie na mobiloch ale tam je k tomu apka samostatne od seba a keď mi príde niečo tak mi skočí upozornenie hodilo by sa to aj na pc ale až taký rozmaznaný nebudem teda 
MBAM mi označil ten messenger ako Trojan.Agent o.O
MBAM mi označil ten messenger ako Trojan.Agent o.O
zaujimala by ma jedna vec, napisal som jednej kamaratke keď bola online, jak som dopisal, bola už offline, ale teraz je späť online a tu spravu nevidela ako je to možne? pokiaľ dobre viem vždy je na mobile a nejak sa mi nechce veriť že by to nevidela - alebo proste na tu bublinu neklikla?
<= ma messenger
Buď ju medzitým samo odhlásilo a prihlásilo (strata signálu (wifi/dáta)), a ona medzitým na mobil nepozerala, alebo ťa ignoruje tak, že tú správu neotvorila (aj keď jej náhľad vidieť mohla, vtedy sa ešte "Seen" neukáže).
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Neprecitala si spravu, aby mala od teba pokoj. Preto ju mozno sice dorucilo, ked bola online, ale neni precitana. Alebo ju precitala, ked bola offline a potom sa pripojila.
Nebola funkcionalita všetkých Unseen pluginov nedávno zrušená?
U mna sa stale tvari, ze funguje. Musim rucne odklikavat "mark as read".
Mal by som otázku ohľadom messengeru a hovoru.
Stalo sa vám niekdy také niečo ze voláte a po nejakom čase jednoducho vypne ten hovor? Poprípade čo by to mohlo spôsobovať a / alebo ako by som tento "problém" mohol vyhľadať v googli.
Stalo sa vám niekdy také niečo ze voláte a po nejakom čase jednoducho vypne ten hovor? Poprípade čo by to mohlo spôsobovať a / alebo ako by som tento "problém" mohol vyhľadať v googli.