Nikdy som nevedel balit baby, nikdy neviem to, pisal som basnicky, ignorovali ma atd...
vzdy som si hovoril pride dalsia pride neboj sa. No ja som stretol dalsiu ktora sa mi paci vyse roka ale na tuto som netlacil tak ako na ostatne, strasne sa mi paci a ja neviem, mam 16 rokov, ano som primlady a ona ma 17 /baby idu vraj na starsie no/
proste, toto dievca ma okuzlilo jej sarmatnym a atraktivnym pohladom ked bola na zastavke, od zaciatku sme sa na seba pozerali, tak som siel k nej (to mi siblo, dievcat sa hanbim) a strasne sa mi pacila vypytal som si fb, som jej tam pisal, ale nikdy sama od seba nenapisala, a ja sa jej hanbim, takze k nej nechodim aj ked je sama, vzdy sa stretneme pohladmi, pozeram na nu ako na blazna, ale ona sa pozrie vzdy na mna... ale na fb ma ignoruje dokonca neodpisuje, "co to znamena pohlady" strasne sa mi paci ked sa na nu pozeram je to super pocit a hrozne by som ju chcel vedla seba (nie nezalezi mi na sexe) je super krasna, podla mna mravna a inteligentna baba, pre mna najkrajsia na celej skole...
Paci sa mi tak ze som jej pisal... ze si to u nej nechcem posrat... strasne ju chcem, aj ked jej to nedavam velmi na javo lebo ju nechcem odplasit ako hovorim len sa pozerame na seba, ako by sa dalo vydedukovat ci by mala zaujem?
Som v tom to zufaly, nedokazem ist k nej, bojim sa jej... raz som bol a to som nechapal triasli sa mi nohy.
Dakujem za odpovede! Prepacte za gramaticke chyby, dakujem.