Dievca

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
miskosro
Light Expert
Light Expert

Dievca

Príspevok od používateľa miskosro »

No dobry den najprv, je to asi zufalstvo pisat o takych veciach ale neviem, neviem ako dalej.

Nikdy som nevedel balit baby, nikdy neviem to, pisal som basnicky, ignorovali ma atd...
vzdy som si hovoril pride dalsia pride neboj sa. No ja som stretol dalsiu ktora sa mi paci vyse roka ale na tuto som netlacil tak ako na ostatne, strasne sa mi paci a ja neviem, mam 16 rokov, ano som primlady a ona ma 17 /baby idu vraj na starsie no/
proste, toto dievca ma okuzlilo jej sarmatnym a atraktivnym pohladom ked bola na zastavke, od zaciatku sme sa na seba pozerali, tak som siel k nej (to mi siblo, dievcat sa hanbim) a strasne sa mi pacila vypytal som si fb, som jej tam pisal, ale nikdy sama od seba nenapisala, a ja sa jej hanbim, takze k nej nechodim aj ked je sama, vzdy sa stretneme pohladmi, pozeram na nu ako na blazna, ale ona sa pozrie vzdy na mna... ale na fb ma ignoruje dokonca neodpisuje, "co to znamena pohlady" strasne sa mi paci ked sa na nu pozeram je to super pocit a hrozne by som ju chcel vedla seba (nie nezalezi mi na sexe) je super krasna, podla mna mravna a inteligentna baba, pre mna najkrajsia na celej skole...
Paci sa mi tak ze som jej pisal... ze si to u nej nechcem posrat... strasne ju chcem, aj ked jej to nedavam velmi na javo lebo ju nechcem odplasit ako hovorim len sa pozerame na seba, ako by sa dalo vydedukovat ci by mala zaujem? :(
Som v tom to zufaly, nedokazem ist k nej, bojim sa jej... raz som bol a to som nechapal triasli sa mi nohy.

Dakujem za odpovede! Prepacte za gramaticke chyby, dakujem.
qwerty-xyz

Re: Dievca

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

1. vies ci jej nehadze spravy do priecinka INE ? ... tym padom nemusi odpisovat lebo ani nevie ze si jej pisal.
2. najkrajsia baba na skole sa NEROVNA mravna baba. :|
skus si to vtlct do hlavy, ked to neide, odporucam si nalepit cierny kruh na papier, ten nalepit na zelezobetonovu stenu a jemnymi udermi hlavy do stredu kruhu si to opakovat.
3. nemas na to, a nemas na to preto lebo uz teraz si totalne mimo z nej, poniektori sme na tom boli podobne. Proste na nu este teraz urcite zabudni, neziskas ju.
4. Daj sa dokopy, zacni na sebe makat, a neber zenu ako top bytost, ideal krasy a nedosiahnutelny ciel, ber ju ako normalneho cloveka, ktorych je na svete velmi vela. --- nepojde to tak lahko. Ale musis proste na nu nateraz zabudnut. Inak sa budes trapit, a budu sa ti triast nohy a nebudes vediet rozpravat pri nej a budes stale docista mimo.

5. poniektorym pomohlo zistit ci tato baba je skutocne taka ako si vysnivali, v mnohych pripadoch sa ukaze ze taka nie je, a tym to cloveka dost posilni. :| Ked sa tvoj ideal krasy, o ktorom si myslis ze je to ta najkrajsia bytost na zemi, ktora este s nikym nespala, vychrape s tvojim kamaratom , a tesne pred tym sedis vedla toho kamarata a obaja jej pisete a tebe napise ze uz ide spat, a jemu napise ze sa uz oblieka nech po nu pride na aute, pochopis odkial vietor fuka. A klesne u teba ta,k ze nielen ze sa ti prestanu nohy triast, ale uz na nu budes tak pozerat, ze ona sama pred tebou sklopi zrak .... :| A tebe dojde ze neni ani prva ani posledna, ani najmravnejsia, ani najkrajsia, otrasies sa a spamatas sa, MOZNO. a mozno nie.

Obdobnymi situaciami, nadobudnes tak silne obranne pole voci zenam, ze ta same zacnu chciet, a ked si to obranne pole udrzis za kazdu cenu, tak ta v zivote ziadna laskou nezrani. na druhej strane nikdy nebudes 100%ntne zamilovany. Nazory na toto sa roznia. Niekto chce stale TOP lasku a ked sa rozide so zenou reve, pije, robi bordel. Zatial co niekto ked sa rozide so zenou, ani to neriesi, na prvej diskoteke si nabali dalsiu frajerku, castokrat krajsiu ako bola byvala, alebo je*e prvu ligu dalsi rok, dva, bez vycitiek svedomia.
miskosro
Light Expert
Light Expert

ignoroval som ju privelmi, raz sa na mna pozrela musel som jej napisat, ja viem ze ju neziskam ale pre mna je najkrajšia... pre mna ano:) tak nezostava mi nic ine, len sa na nu asi pozerat a ona na mna,vsak je to celkom super ked sa na mna pozrie aj ona sama :) aspon nieco co ma posilní

nikdy som ju nebral ako nedosiahnutelny ciel je to clovek ako ja, a mam sebavedomie tak ako ona, ked si hovori ze je krasna ona ja som krajsi, proste doplnam sa kazdy sa doplna, makam na sebe hravam na gitare, som samotar, ona tiez je taka sama vacsinou :)
qwerty-xyz

:|

Ja ti radim vyser sa na to. Cela situacia vyzaduje urcite skills, ktorymi balici zaciatocnici neovplyvaju.

Pokrocily balic by proste na zastavke nahodil usmev :arrow: ironicky zvodca :mafia: , (popripade suverenny frajer, ale to by 17 tku mohlo odplasit) Nasledne by ju oslovil menom a cele by sa to nieslo v tomto duchu.

Pridem ku nej, sibalsky na nu pozriem a poviem. Cau monika, no ako sa mas? Nepises, nevolas, to uz aby si clovek nasiel inu frajerku. A to som ta chcel pozvat piatok vecer do kina. Sla by si ? (ani necakas co povie a pokracujes) Ci to budes s kamoskami? tak to dame na sobotu? Nebud labut, v sobotu davaju film o mne, mozno si videla reklamu na jamesa bonda, (do toho zmurknutie, usmev) tak co ? dohodneme sa ? Ked chces mozes zobrat pukance, kola bude na mna. Noze mi daj telefon, piatoko po skole ti volam, ci to plati, ....

a po tomto rozhovore sa to cele poserie, alebo podari.

Moze ta poslat kade lahsie, co je pravdepodobnejsie, pretoze ked budes neisty, a budu sa ti triast nohy bude to vidno, chlap s paradnym sebavedomim, uhra tuto situaciu tak humorne, ze baba na to pristupi. Ked ta ale posle do kelu, ser na nu. :D uz neries vobec, o mesiac pozvi jej kamosku.

Moze suhlasit, alebo sa bude vykecavat ze piatok ani sobotu nemoze, a ked to sama odsunie o tyzden, tak je to v pohode, ked o dva ser na to.

Ked to naozaj odsuhlasi, piatok jej zavolaj ako hrdina nie ako posera, ze volas ohladom toho kina, :) Ani sa nepytaj ci ide. :D ale ci uz si vybrala co na seba, a kde sa stretnete. 8)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

asi to bude moc crazy, neviem, ale mozes skusit k nej podist ked sa vam pohlady stretnu a navrhnut kino alebo kavu po skole. viem, je to strelene
miskosro
Light Expert
Light Expert

pozrite sa, nemal som este dievca, nie nie som baliaci typ, najradsej by som orezal gule chlapcom ktory sa jej dotykaju :D ale este som take nevidel, ale budem rad ked bude stastna, ked nie somnou aspon s nim... (vyvolený) pozrite sa ,ja som zvyknuty, ze ma dievcata odmietaju :P ja som len chcel radu, ci by mohlo nieco byt, pretoze to ked sa na seba tak pozerame je neskutocne magicke:))))))

mam ju rad, pozval som ju von, neodmietla, aby som prisiel :) ale nemam teraz velmi cas po skole nestihame a daleko byva...
qwerty-xyz

1. vyser sa na to.

2. najdi si cas a chod do toho.

bud chces, alebo nechces.
miskosro
Light Expert
Light Expert

nevyseriem, budem sa na nu pozerat, to mi staci, aj ked viem ked jej nepoviem ze naozaj sa mi paci... tak skor ci neskor ju bude tr*kat niekto iny prepac za vyraz, viem ake su zeny, ale viem ze by ma odmietla ... :) staci mi jej krasny pohlad..., aspon nieco co moze mi dat :P
spawn9999
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa spawn9999 »

Skus si precitat aj nejaku literaturu. Napr badboy lifestile (ja ak v cestine) , je to tak tvrdsie napisane ale ma to nieco do seba.... Mne sa pacila aj tajna rec tela - lewis ... Proste ked ju chces chod si za tym ... A neboj sa ze sa to pokasle. Ja som to pokaslal uz vela krat. Ale z kazdeho si berem ponaucenie.
miskosro
Light Expert
Light Expert

ja som toho pokazil dost,ona sa mi paci, chcel by som ju objat a pobozkat ...ale to je moj sen aj ked sa to zda divne,ale ked ju vidim, niekedy aj samu :)chcem prist ku nej a povedat ze je neskutocne nadherna, divne :)) ak to pokaslem stratim ju uplne
qwerty-xyz

rob toto co sa ti tu napisalo.

:arrow: a bud sa na to vyser uplne alebo chod do toho na plne gule. A neocumuj ju, budes za cudaka.
miskosro
Light Expert
Light Expert

ved ona robi to iste :) obydvaja sa na seba pozerame,myslim ze je to normalne :D hanbime sa obaja :D ale to by na fb pisala... :D
qwerty-xyz

:| tak prevezmi opraty a chod do toho, cim skor tym lepsie, skor nez si ju vsimne niekto iny. Ci co ? budes sa rad na zastavke pozerat ako ju oblizuje a bozkava nejaky curak? a ver mi, ona sa uz na teba nebude pozerat.
spawn9999
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa spawn9999 »

Ona sa nebude na teba pozerat stale. Vzdy ked to vzas tak ju len stracas. A samozrejme ze sa boji, ty musis byt ten dominantny... Ona ti len tym pohladom ukazuje zaujem a zvysok je na tebe. Necakaj ze ona pride za tebou alebo ze sa bude pozerat stale na teba
miskosro
Light Expert
Light Expert

a myslite ze mam sancu, aj ked neodpise sama od seba ? :) na meniny si spomenula... to napisala to som necakal, ale inak ani nie :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Jesus christ.

Bud na nu budes cumiet dalej, a do vianoc budes vo svojej vekovej kategorii za toho divneho uchyla co nic nerobi len cumi, alebo urobis jednu z tych dvoch veci co ti navrhol Qwerty.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

1. Bud nic neurobis a nebudes ju mat vobec
2. Bud sa jej prihovoris a nebudes ju mat, lebo to pokasles
3. Bud sa jej prihovoris a budes ju mat, lebo to nepokasles.

Tak si vyber, nehraj sa na drsnaka, ked taky niesi, aj ked ti to ostatni radia.
miskosro
Light Expert
Light Expert

nikdy som drsný nebol :)

raz som sa jej prihovoril ako som hovoril, takze... :) poradte prosim jednu vec, ako sa nehanbit? preco sa hanbim? keby sa nehanbim frajerku si tak ako tak najdem ale takto to nejde
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Chce to len tréning. Asi každý si tým prešiel. Keď sa začneš zaujímať o baby, berieš ich ako nejaké bohyne, ale pritom sú to len obyčajní ľudia, s ktorými sa dá baviť úplne rovnako ako s chlapmi.

Normálne k nej pristúp, priprav si možno otváraciu otázku a potom už sa musíš rozkecať. Ja som býval posratý len vtedy, keď som mal k nejakej neznámej babe pristúpiť a záujem zbaliť, nie pri normálnom rozhovore. Tréningom to ale opadne a postupom času to už budeš brať ako rutinu.

Pozri, chceš sa na ňu len pozerať alebo s ňou chceš mať aj nejaký reálny kontakt? Ak áno, tak sa s ňou začni baviť ako so svojím kamošom. Keď sa v jej blízkosti už budeš cítiť komfortne, vtedy môžeš začať rozmýšľať nad tým, že by si ju pozval niekam von a pod.
qwerty-xyz

mozno sa len rad pozera, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Napísať odpoveď