Kvalita obrazu nie je až taká dôležitá, hlavné je aby bola dosť veľká a čo najbližšie k rozpočtu
Tak chod na heureku a vyber najlacnejsi. Ale nie, chcelo by to asi viac informacii.
To ze bude TV smart neznamena ze sa s tym bude trapit. Pouzivat to nemusi.
Mozno by si sa cudoval, stlaci jeden cudlik a nebude vediet ako z toho von, samozrejme staci vypnut a zapnut, ale z osobnych skusenosti viem, ze to vadit moze, nevyhodou smart je tiez vyssia cena a vyssia pravdepodobnost ze sa pokazi.
FHD je starkemu celkom nanic. Asi tazko tam bude pustat nejake FHD ripy.
Mozno by to chcelo vazne viac info, ale niektori seniori dokazu pouzivat internet, FB a pod., aj ked to on nedokaze, tak napr. po pripojeni USB kluca alebo externeho disku nie je az taky problem stlacit jeden cudlik, vybrat "video subory" a nasledne si vybrat nazov filmu sipkami, moze mu tam niekto skopirovat napr. serial bez reklam a on si to spusti a pojde mu niekolko casti za sebou...
K vyberu, ja som nedavno vyberal pre sestru a tiez som vybral Philips, iny model ktory sa uz nepredava, ale myslim ze Philips ma dobry pomer cena/kvalita. Inak si pozri este heureku, nie len kvoli prehlade o cenach, ale aj nejake recenzie, nie len uzivatelske, prip. ak tam nie su, tak na ceskej heureke.
Tu je prehlad 40":
http://televizor.heureka.sk/f:12238:758 ... p:220-340/
Neviem aky model je ten Philips, ale v tomto case netreba vahat, ak ma nejaky model dobry pomer cena/kvalita, moze sa rychlo vypredat, sam som pri kupe uz mal problem, ale este som nasiel eshop kde ho mali, taktiez rozne spotrebice kupovane pred vianocami boli vypredane a predajcovia uz v tomto case neobjednavaju novy tovar, chcu predat to co maju na sklade, takze moze zostat len alternativa za vyssiu cenu, s prakticky rovnakymi parametrami.