Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
DaniKK
Amateur
Amateur

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa DaniKK »

guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

no takze ako som aj cakal poistovna ocenila moj ford dost slabo a vyplatia mi necele 3k. teraz je to uz definitivne a mam vnutornu dilemu co za cca 4k (+- 300) zobrat
celkom sa mi zapacili 3xx BMW-cka 110 alebo 135kw len tam je to dost na hrane rozpoctu ako napr.:
http://bmw-rad-3-touring.autobazar.eu/3 ... 18480.html

alebo potom hondu:
http://honda-accord-combi.autobazar.eu/ ... 18298.html

pozeral som aj klasicke 1.9ny no tam mam pocit, ze kazdy kus je vylietana herka..uz fakt neviem :D potrebujem nazor dalsej strany, idealne aj s inzeratom

ako vidite, podmienka je velky priestor cize kombi alebo liftback a aspon tych 85kw

zaroven by som sa chcel opytat ci by niekto z BA nebol ochotny ist so mnou pozriet tu hondu keby na to prislo..niekto kto sa vyzna, kludne aj za odmenu
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

para: ved my ani netvrdime, ze sa to prejavi u kazdeho kusu, iba ze s danymi vecami boli problemy najcastejsie...

dani: ak Ti nevadi cena, auto vyzera zaujimavo, pozor na prevodovku... kazdopadne za tie peniaze mozes mat uz ten novsi model, resp. tento model za menej...

guess: oba vyzeraju slusne a za rozumne peniaze, dal by som im sancu...

eddy: benzinovy citroen C3 2006 nechces? 2350e :wink:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ratzi: Novsi model za 13? Daj nejaky priklad, co som pozeral, tak isli blizsie k 20...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ratzi ty by si so mnou nevybehol pozriet jeden accord do Cadce cez vikend? :D samozrejme nie gratis ;) mam nejaku palenku na sklade :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

fabo: pozri ich na .eu, par som ich tam pred tyzdnom videl okolo 13-15k, iked socialky s tymi malymi dizlakmi, prip. dovozy...

guess: kamarat, nemam cas ani na svoje veci teraz, nie to este behat hore-dole, prepac :( ...hm, a do CA k cestnym akrobatom sa mi tym duplom uz nechce :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ratzi: jaj, no tak nejaka E200 v zaklade pripadne stoceny taxal by sa nasiel. To mozem rovno kupit cierny taxik s 450 000 priamo v Rajchu za 8 :D nejaka rozumna 250 ci 350 to bude na tych 20k
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tiez nerozumiem, kto si kupi hentake auto ako fungel nove s latkovymi potahmi a 130-konovym motorom...

ale napr. tento kusok za 15k nevyzera zle: http://mercedes-e-trieda.autobazar.eu/3 ... 21004.html
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

hmm, ten vyzera rozumne, aj som sa cudoval ze co tak malo, farba pekna stav rozumny, sice bez ventilacie sedacky ale svetle takze OK... akurat, hmm, 300 tisic nabehane. To uz rozmyslam ci by fakt nebol lepsi ten taxal, zalezi akym stylom to nabehal tento.
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

RATZINGER666 napísal:tiez nerozumiem, kto si kupi hentake auto ako fungel nove s latkovymi potahmi a 130-konovym motorom...

ale napr. tento kusok za 15k nevyzera zle: http://mercedes-e-trieda.autobazar.eu/3 ... 21004.html
Pri tomto kúsku sa zase núka do úst otázka, či dať 15 tisíc za auto ktoré ma 300 tísic km a zachvilu si bude vyžadovať slušné investície
Neviem si osobne predstaviť, že to kúpim s tým, že chcem na tom najazdiť ešte ďalších 200 tisíc...to by som nechcel trpnuť či mi každú chvilu neodide prevodovka alebo mechy alebo hoc čo iné drahé
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

pozri si ten interier a porovnaj si to s inymi jazdenkami, hlavne dovezenymi, vacsina tych aut ma daleko viac... takisto ked si pozries nemecke bazare, su to uplne nornalne hodnoty... taketo auto si zvacsa nekupi niekto, kto jazdi menej ako 30-40 000 rocne, ale niekto, komu sa oplati to auto zivit pretoze cestovat autom potrebuje velmi casto / vela / dlho...

co sa tyka dielov, samozrejme, je tam riziko... najma prevodovka byva drahy spas a okolo 300kkm uz to je poznat...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Na prevodovku by som si asi odlozil bokom. Mechy vraj boli menene, ak k tomu je hodnoverny doklad, tak to beriem ako +.

Ak to mal niekto kto sa o to staral stylom "Motor-car? Svieti mi kontrolka, pridte si po auto", tak este bude sluzit.

(btw. tych 300 tis je hadam aj plus. S takym vizualnym stavom by si IMHO mohol dovolit stocit to na 114 tisic a predat ho o 5+ tisic drahsie.)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

este pootravujem - ked ide tazsie zaradit 1kvalt (pre niekoho ano pre niekoho nie, v servise pri kontrole povedali, ze spojka je ok na jar), je to znakom odchadzajucej spojky?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

moze to byt napriklad aj spojka, konkretne jej hydraulika... ale aj ine veci, prevodovka, synchron, vidlica, olej, nizka hladina kvapaliny... to je ale nizka pravdepodobnost... ak je s tym ale naozaj problem, bude to ta spojka... tym, ze je spojka v poriadku, bolo myslene asi to, ze mechanik pozrel, ci su ok lamely, resp. odhadol podla pedala... ale takto to este moze nalietat tisice kilometrov...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Fabo: Ved to mozno uz stocil na tych 289 tisic :D
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

hojko napísal:Fabo: Ved to mozno uz stocil na tych 289 tisic :D
akurat som hladal znameho post na fb kde dal za necele 2 roky 450t s takym medom, vyzeral taketiez velmi zachovalo :D tak na 114 teda 289 tisic :D tak snad to neni on :P
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

hojko, no neviem, ci by sa nejaky pretacac zastavil s dvojkou na zaciatku :D
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

ak toci z patky na zaciatku, preco nie :D
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

OT: dnes som mal uvahu, čo by všetko stalo prihlasenie starej klasiky ako je Dodge charger 69 - prešlo by to cez STK a EK a iné veci tomu podobné? rezerva v aute zimné pneu malý techničak etc? - len zo zaujimavosti, nejdem trollovať že idem kupiť..
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

japaja: za penize v Praze dum :wink:

v podstate to nie je problem, len je to narocnejsie na cas a peniaze, ak to dovazas z USA, riesi sa tam vela papierov a aj dielov podla EU predpisov, ak nechces zelene znacky... ak by si sa niekedy rozhodol, napis, vybavim Ti kontajner, dlhorocny kamarat tam ma velky autobazar na Floride :)

ak kupujes uz tu, resp. v EU prihlasene, je to to iste, ako by si kupoval Fabiu...
Napísať odpoveď