Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
som videl na ebay za 25 000€ aj za 50 000€ ale aj za 10 900€ take drobnosti ako su svetla aby boli spravne naklonene etc dezen pneu
Ak prídeš na stanicu kde robia kontrolu originality tak ti povedia presne čo treba zmeniť na konkrétnom type automobilu taktiež povedia čo všetko vybaviť aby si ho mohol legálne prihlásiť
hm zaujimave čakal som že to najdem na internete
Na internete toho veľa nenájdeš záleží od konkrétneho typu je tam veľa háčikov o ktorých sa nepíše jeden s najzaujímavejších u nových áut je že americké auto s xenonmi nemusí mať ostrek svetiel
Hoci v EU je to tvrdé pravidlo xenon=ostrek ak máš ameriku tak ho môžeš legálne registrovať a ostrek nemusí byť
Taktiež zadné svetlá nového Mustanu ked dávaš smerovku tak blikajú na červeno čo podľa EU byť nemôže ale aj tam je jeden háčik ktorý ti umožnuje ich používať a legálne zapísať na slovenské EVČ
Dokonca som počul že pri starších autách ťa môžu vyzvať na urobenie certifikácie kde parametre otestujú a zapíšu..je toho veľa
Taktiež zadné svetlá nového Mustanu ked dávaš smerovku tak blikajú na červeno čo podľa EU byť nemôže ale aj tam je jeden háčik ktorý ti umožnuje ich používať a legálne zapísať na slovenské EVČ
Dokonca som počul že pri starších autách ťa môžu vyzvať na urobenie certifikácie kde parametre otestujú a zapíšu..je toho veľa
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tychto uprav je kopec a na kazde auto existuje presny zoznam, co treba upravit... ja som to riesil niekolko rokov dozadu, viem napisat aj presny postup a orientacne ceny, akurat uz to nebude aktualne... najvacsie problemy su samozrejme s homologizaciou, co sa u nas spravit nikdy nedalo, a tam, kde sa dalo, to bolo drahe, najblizsie v Prahe, Viedni alebo v Budapesti, a potom COC certifikat konformity...
-
Fabo
Hardcore addict
konkretne na toho Chargera, nebola by moznost dat to na veteranske?
-
Runes
Addict
Hegy napísal: akurat som hladal znameho post na fb kde dal za necele 2 roky 450t s takym medom, vyzeral taketiez velmi zachovalotak na 114 teda 289 tisic
tak snad to neni on
2 roky = 365*2 = 730dni
450 000 / 730 = 616km/ den pri priemernej 90kmh jest 7hod denne za volantom
Dost na ... zivot ked este aj na vanoce musi tocit stvrt dna volantom, hlavne kazdych 6 tyzdnov chodit na vymenu oleja ak bol interval 30 000
-
RATZINGER666
Darca
Fabo: samozrejme, ze by s tym nebol problem, je Ti ale jasne, co to vsetko obnasa 
-
Fabo
Hardcore addict
otazka je ci to obnasa viac alebo menej ako dat to na zelene alebo na riadne znacky.
-
RATZINGER666
Darca
zelene - absolutny top stav, comu predchadza renovacia alebo niekolkonasobne drahsi nakup, bez novodobych uprav, bez moznosti kazdodenneho vyuzivania...
riadne - homologizacia, certifikaty, vela papierovaciek, registracna dan...
...ja by som siel do riadnych ecv...
riadne - homologizacia, certifikaty, vela papierovaciek, registracna dan...
...ja by som siel do riadnych ecv...
-
Fabo
Hardcore addict
pocitam ze pod tym co pises zelene myslis cervenooranzove 
-
RATZINGER666
Darca
samozrejme, ked napisem zelenu, myslim tym zltocervenu
sorry, zvyk z dob davno minulych 
o zivote o tom po tom.... neraz tahali aj 24h v kuse ked bolo vela prace... a vianoce? klasika o to viac roboty, kto sa nestihol vykrutit ze je na jamajke zrovna na stedry vecer, povinne za volantom...Runes napísal:
2 roky = 365*2 = 730dni
450 000 / 730 = 616km/ den pri priemernej 90kmh jest 7hod denne za volantom
Dost na ... zivot ked este aj na vanoce musi tocit stvrt dna volantom, hlavne kazdych 6 tyzdnov chodit na vymenu oleja ak bol interval 30 000
-
RATZINGER666
Darca
passat 2006, kombi, 2,0tdi, vybava highline, koza, modra farba, 4900e 
-
Fabo
Hardcore addict
Posli pls PM blizsie info, mozno by som mal zaujemcu
Napodobne, Ratzi pošli info.
-
vendo
Guru
daaaamn tak toto keby si napisal 5 mesiacov dozadu tak beriem hned 
-
guess.whoo
Redeemer
tak aj moja odysea sa blizi pomaly ku koncu. dnes cestujem domov - otcov kamarat predava A4 96kw quattro rv2004 za bezkonkurencnu sumu
Zdravim poradite mi komfortny sedan do 10 000 € ? Prevazne na dlhe trasy 1000 km do rakuska a aj mesto. Chcel by som vyssiu vybavu kozeny interier. Neviem ci diesel alebo benzin. Rozmyslam nad Mercedes E w211.
Zdravím, chcem sa spýtať existuje stránka na prezretie si stavu vozidla v Rakúsku podľa VIN? Niečo ako na SR http://www.ko.sk ? Ďakujem