Parlamentné voľby 2016
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Voľby 2016
Kam sa zaradí ten, ktorému je smerovanie krajiny ukradnuté a naozaj je mu to jedno ? 
ty si emigrant, ty volit nemusis 
co robit ak chcem volit zo zahranicia, idem na Slovensko o dva tyzdne, len na 4 dni...
http://slovenskamigracia.sk/sk/6/ako-vo ... zahranicia
// tu aj oficialne, podla §27. viem ze sa nieco novelizovalo, ale toto je indeticke
http://www.zbierka.sk/sk/predpisy/333-2 ... p-7933.pdf
mna to caka tiez.
// tu aj oficialne, podla §27. viem ze sa nieco novelizovalo, ale toto je indeticke
http://www.zbierka.sk/sk/predpisy/333-2 ... p-7933.pdf
mna to caka tiez.
-
seth82
Darca
hugito: Veru, v diskusii o tomto sa v tejto téme niekedy ako Don Quixote cítim - bojujem s veternými mlynmi, ktoré stále točia to svoje
Ale v pohode, feel free nevoliť, potom by si mal ale čušať a v tejto sekcii politika by si vôbec nemal pôsobiť. Prečo, to vieš a môj názor poznáš.
Retne: Ja som už zo zahraničia volil a budem aj teraz. Normálne zašleš oficiálnu žiadosť na svoj volebný okrsok, oní sú ti povinní zaslať v dostatočnom predstihu (ak sa dobre pamätám, tak to bolo 3-4 týždne pred voľbami) obálku so všetkými fasciklami, ty si vyberieš tú stranu, ktorú chceš, v obálke je ďalšia, tuším predplatená obálka a v nej zašleš papier s tebou vybranou stranou, prípadne aj so zakrúžkovanými menami. A to je všetko, o čo sa staráš.
Keď som bol v Anglicku, tak to šlo relatívne rýchlo, či mi to pošlú sem do Japonska, to som teda bohovsky zvedavý (a hlavne na to, či to vôbec stihnú/stihnem vrátiť).
Retne: Ja som už zo zahraničia volil a budem aj teraz. Normálne zašleš oficiálnu žiadosť na svoj volebný okrsok, oní sú ti povinní zaslať v dostatočnom predstihu (ak sa dobre pamätám, tak to bolo 3-4 týždne pred voľbami) obálku so všetkými fasciklami, ty si vyberieš tú stranu, ktorú chceš, v obálke je ďalšia, tuším predplatená obálka a v nej zašleš papier s tebou vybranou stranou, prípadne aj so zakrúžkovanými menami. A to je všetko, o čo sa staráš.
Keď som bol v Anglicku, tak to šlo relatívne rýchlo, či mi to pošlú sem do Japonska, to som teda bohovsky zvedavý (a hlavne na to, či to vôbec stihnú/stihnem vrátiť).
beardie: 
seth:
No môžeš mi skúsiť vybaviť ban u hojka do tejto témy. 
Ocením, ak sem uvedieš, koho všetkého si volil. Určite bude všetkých zaujímať, akotreba voliť "tých lepších."su znechuteni preto, lebo si sami v minulosti zvolili za politikov predajne kur*y a zlodejov
maju volit lepsich, budu spokojnejsi...
seth:
V 2006 SDKÚ, v 2010 a 2012 SaS
Co by som dal zato kebyze sa da volit cez internet... no dufam ze to aj mne dojde v pohode do US...seth82 napísal:Retne: Ja som už zo zahraničia volil a budem aj teraz. Normálne zašleš oficiálnu žiadosť na svoj volebný okrsok, oní sú ti povinní zaslať v dostatočnom predstihu (ak sa dobre pamätám, tak to bolo 3-4 týždne pred voľbami) obálku so všetkými fasciklami, ty si vyberieš tú stranu, ktorú chceš, v obálke je ďalšia, tuším predplatená obálka a v nej zašleš papier s tebou vybranou stranou, prípadne aj so zakrúžkovanými menami. A to je všetko, o čo sa staráš.
pride to asi 3 tyzdne pred volbami, dost casu na to, aby sa to vratilo spat, tiez tak budem tieto volby volit
pocas minulych volieb mala SaS na svojej stranke manual ako na to, predpokladam, ze bude k dispozicii aj teraz
@Andi:
vcera som nad tym este rozmyslal
pocas minulych volieb mala SaS na svojej stranke manual ako na to, predpokladam, ze bude k dispozicii aj teraz
@Andi:
vcera som nad tym este rozmyslal
svojim volenim, resp nevolenim Fica zlepsujes zivot tej casti rodiny, ktora este v SR zostala, nie som si ale isty, ci je to pre vacsinu ludi relevantny dovodbeardie napísal:ty si emigrant, ty volit nemusis
-
Andi_Cibula
Addict
To predtým nebola úplne odpoveď na moju otázku, čím dokonca ani nechcem povedať že je to môj prípad, mňa to len hypoteticky zaujímalo, keby je to naozaj niekomu jedno.
Apropo, moja rodina je voličom súčasnej vládnej koalície.
//Ad. neznamená to že voliť nepôjdem.
Apropo, moja rodina je voličom súčasnej vládnej koalície.
//Ad. neznamená to že voliť nepôjdem.
-
Makovnik
Medium Professional
Malo na nich pracujes, Cibula 
to sa nevylucuje s volenim ich oponentovAndi_Cibula napísal:Apropo, moja rodina je voličom súčasnej vládnej koalície.
v podstate klasicky priklad zraneneho zvierata
Ok, SaS asi ťažko označíme ako nejakých ultra zlodejov - ešte nemali taký priestor a možnosti, ale s tými SDKÚ si si moc nepomohol. Takto voliť zlodejov typu Mikloš, Dzurinda a celá tá garnitúra?beardie napísal:V 2006 SDKÚ, v 2010 a 2012 SaS
A furt dookola to spásonosné - voľte proti Ficovi a zlepšíte život ľudí na Slovensku. Veď to je už na úrovni Aštara Šerana, to už ani nie je subjektívny postoj. Úplne aštarovské mesiášstvo založené na negácii jednej osoby, resp. strany. Pritom, keď sa to reálne stalo - tak udialo veľké hovno.
no v 2006 skladal vladu SMER s SNS a HZDS a videli sme ten hnus v priamom prenose, porovnanie s II. Dzurindovou vladou 2002-2006 jasne napovie, aki velki to boli zlodeji...
aktualne treba volit proti Ficovi, treba ho odstavit od koryta, kedze to bezbrehe kradnutie je tak ocividne, ze trpi cela krajina a to poriadne, ak to nevidis, tak si slepy
po prvom kroku sa mozeme bavit o tom, co bude potom, najskor ale treba spravit ten prvy
vlada 2010-2012 bola celkom fpoho, jedine, co bolo proti vsetkym v koalicii, bolo KDH
co ale cakat od fundamentalnej krestanskej strany bez vizie v 21. storoci...
aktualne treba volit proti Ficovi, treba ho odstavit od koryta, kedze to bezbrehe kradnutie je tak ocividne, ze trpi cela krajina a to poriadne, ak to nevidis, tak si slepy
po prvom kroku sa mozeme bavit o tom, co bude potom, najskor ale treba spravit ten prvy
vlada 2010-2012 bola celkom fpoho, jedine, co bolo proti vsetkym v koalicii, bolo KDH
co ale cakat od fundamentalnej krestanskej strany bez vizie v 21. storoci...
hughito: pre mna jednoducha rovnica... nemal by som moznost dosiahnut v zivote tolko, kebyze nie som z EU... mozno ti co vysli za hranice len na dovolenku, ma nebudu vediet pochopit ale pre mna bolo velke privilegium sa v praci popri skole prezentovat len s obcianskym, dostavat pocas celej vysky v FR socielne stipko ako Francuzi, dostat taky isty fund ako Talian na vycestovanie do zahranicie... jednoducho som mal take iste prava a moznosti ako vsetci ostatni z EU...
mozno si stihli uliat nieco do vrecka, no spravili aj nieco co pomohlo Slovensku, lebo netreba zabudnut ze je to len a len SDKU ktore nas dotiahlo do EU a NATO...
Fico za 8 rokov pre mna nespravil nic, jedine tak hanbu...
mozno si stihli uliat nieco do vrecka, no spravili aj nieco co pomohlo Slovensku, lebo netreba zabudnut ze je to len a len SDKU ktore nas dotiahlo do EU a NATO...
Fico za 8 rokov pre mna nespravil nic, jedine tak hanbu...
Ako neviem, kto je tu fanaticky zaujatý, ale ja to nebudem..
Ale to sa už opakujem.
kedze to bezbrehe kradnutie je tak ocividne, ze trpi cela krajina a to poriadne
Jasné, že Ficovci kradnú, čo to dá a majú na to prostriedky. Každopádne alternatíva, že zvolím iných zlodejov, ktorí "možno" ukradnú menej, pre mňa skutočnou alternatívou nie je.Fico za 8 rokov pre mna nespravil nic, jedine tak hanbu...
Ale to sa už opakujem.
co tak si zalozit anarchisticku stranu a pokusit sa o vnutropoliticky rozklad ? pretoze takto ste len v patovej situacii a nic ine nezostava len sa niekde odstahovat na ostrov.
butthead napísal:co tak si zalozit anarchisticku stranu a pokusit sa o vnutropoliticky rozklad ? pretoze takto ste len v patovej situacii a nic ine nezostava len sa niekde odstahovat na ostrov.
Ani si nevedel ako, ale opísal si taktiku komunistických strán.
a to odkial vies, ze som nevedel ?
viaceri mozu mat podobnu taktiku, nielen TER (ako spomenul karmickar), komunisti a pod... proste inej cesty niet, len to rozkopat z vnutra 
Tak v podstate áno, pokiaľ je strana revolučná, ale zároveň hierarchická. Anarchisti takéto čosi urobiť nemôžu. 
Inak beardie, pekne si odvolil.
http://spravy.pravda.sk/ekonomika/clano ... siu-osobu/
Inak beardie, pekne si odvolil.
http://spravy.pravda.sk/ekonomika/clano ... siu-osobu/