Parlamentné voľby 2016

Diskusie na politické témy...

Koho by ste volili vo voľbách do parlamentu 2016?

Smer-SD
8
4%
SDKÚ
1
0%
KDH
2
1%
Most
3
1%
SaS
126
61%
OĽaNO-NOVA
14
7%
SMK
0
Žiadne hlasovania
SNS
3
1%
Sieť
5
2%
Iná strana
29
14%
Nezúčastním sa
16
8%

Celkom hlasov: 207

Andi_Cibula
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Voľby 2016

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Kam sa zaradí ten, ktorému je smerovanie krajiny ukradnuté a naozaj je mu to jedno ? :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ty si emigrant, ty volit nemusis :)
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

co robit ak chcem volit zo zahranicia, idem na Slovensko o dva tyzdne, len na 4 dni...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

http://slovenskamigracia.sk/sk/6/ako-vo ... zahranicia
// tu aj oficialne, podla §27. viem ze sa nieco novelizovalo, ale toto je indeticke
http://www.zbierka.sk/sk/predpisy/333-2 ... p-7933.pdf

mna to caka tiez.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

hugito: Veru, v diskusii o tomto sa v tejto téme niekedy ako Don Quixote cítim - bojujem s veternými mlynmi, ktoré stále točia to svoje :) Ale v pohode, feel free nevoliť, potom by si mal ale čušať a v tejto sekcii politika by si vôbec nemal pôsobiť. Prečo, to vieš a môj názor poznáš.

Retne: Ja som už zo zahraničia volil a budem aj teraz. Normálne zašleš oficiálnu žiadosť na svoj volebný okrsok, oní sú ti povinní zaslať v dostatočnom predstihu (ak sa dobre pamätám, tak to bolo 3-4 týždne pred voľbami) obálku so všetkými fasciklami, ty si vyberieš tú stranu, ktorú chceš, v obálke je ďalšia, tuším predplatená obálka a v nej zašleš papier s tebou vybranou stranou, prípadne aj so zakrúžkovanými menami. A to je všetko, o čo sa staráš.

Keď som bol v Anglicku, tak to šlo relatívne rýchlo, či mi to pošlú sem do Japonska, to som teda bohovsky zvedavý (a hlavne na to, či to vôbec stihnú/stihnem vrátiť).
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

beardie:
su znechuteni preto, lebo si sami v minulosti zvolili za politikov predajne kur*y a zlodejov
maju volit lepsich, budu spokojnejsi...
Ocením, ak sem uvedieš, koho všetkého si volil. Určite bude všetkých zaujímať, akotreba voliť "tých lepších." :)

seth: :lol: No môžeš mi skúsiť vybaviť ban u hojka do tejto témy. ;)
beardie
Redeemer
Redeemer

V 2006 SDKÚ, v 2010 a 2012 SaS
Retne
Darca
Darca

seth82 napísal:Retne: Ja som už zo zahraničia volil a budem aj teraz. Normálne zašleš oficiálnu žiadosť na svoj volebný okrsok, oní sú ti povinní zaslať v dostatočnom predstihu (ak sa dobre pamätám, tak to bolo 3-4 týždne pred voľbami) obálku so všetkými fasciklami, ty si vyberieš tú stranu, ktorú chceš, v obálke je ďalšia, tuším predplatená obálka a v nej zašleš papier s tebou vybranou stranou, prípadne aj so zakrúžkovanými menami. A to je všetko, o čo sa staráš.

Keď som bol v Anglicku, tak to šlo relatívne rýchlo, či mi to pošlú sem do Japonska, to som teda bohovsky zvedavý (a hlavne na to, či to vôbec stihnú/stihnem vrátiť).
Co by som dal zato kebyze sa da volit cez internet... no dufam ze to aj mne dojde v pohode do US...
beardie
Redeemer
Redeemer

pride to asi 3 tyzdne pred volbami, dost casu na to, aby sa to vratilo spat, tiez tak budem tieto volby volit
pocas minulych volieb mala SaS na svojej stranke manual ako na to, predpokladam, ze bude k dispozicii aj teraz

@Andi:
vcera som nad tym este rozmyslal
beardie napísal:ty si emigrant, ty volit nemusis :)
svojim volenim, resp nevolenim Fica zlepsujes zivot tej casti rodiny, ktora este v SR zostala, nie som si ale isty, ci je to pre vacsinu ludi relevantny dovod
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

To predtým nebola úplne odpoveď na moju otázku, čím dokonca ani nechcem povedať že je to môj prípad, mňa to len hypoteticky zaujímalo, keby je to naozaj niekomu jedno. :)

Apropo, moja rodina je voličom súčasnej vládnej koalície. :D

//Ad. neznamená to že voliť nepôjdem.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Malo na nich pracujes, Cibula :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Andi_Cibula napísal:Apropo, moja rodina je voličom súčasnej vládnej koalície. :D
to sa nevylucuje s volenim ich oponentov
v podstate klasicky priklad zraneneho zvierata
hughito
Redeemer
Redeemer

beardie napísal:V 2006 SDKÚ, v 2010 a 2012 SaS
Ok, SaS asi ťažko označíme ako nejakých ultra zlodejov - ešte nemali taký priestor a možnosti, ale s tými SDKÚ si si moc nepomohol. Takto voliť zlodejov typu Mikloš, Dzurinda a celá tá garnitúra? :D To je to lepšie?

A furt dookola to spásonosné - voľte proti Ficovi a zlepšíte život ľudí na Slovensku. Veď to je už na úrovni Aštara Šerana, to už ani nie je subjektívny postoj. Úplne aštarovské mesiášstvo založené na negácii jednej osoby, resp. strany. Pritom, keď sa to reálne stalo - tak udialo veľké hovno. :)
beardie
Redeemer
Redeemer

no v 2006 skladal vladu SMER s SNS a HZDS a videli sme ten hnus v priamom prenose, porovnanie s II. Dzurindovou vladou 2002-2006 jasne napovie, aki velki to boli zlodeji...

aktualne treba volit proti Ficovi, treba ho odstavit od koryta, kedze to bezbrehe kradnutie je tak ocividne, ze trpi cela krajina a to poriadne, ak to nevidis, tak si slepy
po prvom kroku sa mozeme bavit o tom, co bude potom, najskor ale treba spravit ten prvy

vlada 2010-2012 bola celkom fpoho, jedine, co bolo proti vsetkym v koalicii, bolo KDH
co ale cakat od fundamentalnej krestanskej strany bez vizie v 21. storoci...
Retne
Darca
Darca

hughito: pre mna jednoducha rovnica... nemal by som moznost dosiahnut v zivote tolko, kebyze nie som z EU... mozno ti co vysli za hranice len na dovolenku, ma nebudu vediet pochopit ale pre mna bolo velke privilegium sa v praci popri skole prezentovat len s obcianskym, dostavat pocas celej vysky v FR socielne stipko ako Francuzi, dostat taky isty fund ako Talian na vycestovanie do zahranicie... jednoducho som mal take iste prava a moznosti ako vsetci ostatni z EU...

mozno si stihli uliat nieco do vrecka, no spravili aj nieco co pomohlo Slovensku, lebo netreba zabudnut ze je to len a len SDKU ktore nas dotiahlo do EU a NATO...
Fico za 8 rokov pre mna nespravil nic, jedine tak hanbu...
hughito
Redeemer
Redeemer

Ako neviem, kto je tu fanaticky zaujatý, ale ja to nebudem..
kedze to bezbrehe kradnutie je tak ocividne, ze trpi cela krajina a to poriadne
Fico za 8 rokov pre mna nespravil nic, jedine tak hanbu...
Jasné, že Ficovci kradnú, čo to dá a majú na to prostriedky. Každopádne alternatíva, že zvolím iných zlodejov, ktorí "možno" ukradnú menej, pre mňa skutočnou alternatívou nie je.

Ale to sa už opakujem.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

co tak si zalozit anarchisticku stranu a pokusit sa o vnutropoliticky rozklad ? pretoze takto ste len v patovej situacii a nic ine nezostava len sa niekde odstahovat na ostrov.
hughito
Redeemer
Redeemer

butthead napísal:co tak si zalozit anarchisticku stranu a pokusit sa o vnutropoliticky rozklad ? pretoze takto ste len v patovej situacii a nic ine nezostava len sa niekde odstahovat na ostrov.
:lol:

Ani si nevedel ako, ale opísal si taktiku komunistických strán.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

a to odkial vies, ze som nevedel ? :) viaceri mozu mat podobnu taktiku, nielen TER (ako spomenul karmickar), komunisti a pod... proste inej cesty niet, len to rozkopat z vnutra :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Tak v podstate áno, pokiaľ je strana revolučná, ale zároveň hierarchická. Anarchisti takéto čosi urobiť nemôžu. :)

Inak beardie, pekne si odvolil.

http://spravy.pravda.sk/ekonomika/clano ... siu-osobu/
Napísať odpoveď