Counter-Strike: Global Offensive
Re: Counter-Strike: Global Offensive
btw tie Bravo case uz maju peknu hodnotu cca 7 eur za bednu... skoda, ze som si nechal iba dve a to som ich mal hadam 20 
oplati sa otvoriť falchion case ? alebo shadow case?
neoplati sa otvarat nic alebo oplati sa otvarat to co sa ti paci, vsade mas taku istu mizivu sancu 
Ako sa pocas turnajov live stavkuje? Neviem to najst
skus napr csgolounge.com
Aha to cez stranku, ja som bol v tom, ze to da priamo cez hru pocas live sledovanie cez CS GO TV
zalezi na cene na trhu,skus tie prve a porovnajjapaja napísal:oplati sa otvoriť falchion case ? alebo shadow case?
Stava sa vam niekedy, ze sa napojite a nemate radar alebo cross? Sem tam sa mi stalo, ze mi nenahodilo radar, ale v poslednej dobre zmizne vsetko radar, hp, cross... wtf
-
MARTINHARD
Expert
Raz sa mi stalo ze som nemal radar (v competitive dost nastve)
Zalezi ci nemas radar celu hru alebo len vo warmup.
Co sa tyka radaru moze pomoct stlacit esc 2x ale to malokomu zaberie, vacsinou treba reconnect.
A cross - moze pomoct napisat do konzole crosshair 1
Zalezi ci nemas radar celu hru alebo len vo warmup.
Co sa tyka radaru moze pomoct stlacit esc 2x ale to malokomu zaberie, vacsinou treba reconnect.
A cross - moze pomoct napisat do konzole crosshair 1
Mne sa stavalo, ze mizol radar (asi 3x za 150 hodin), ale minuly mesiac mi zmizol komplet hud. Pomohol az reconnect. Integritu suborov kontrolujem pravidelne, ovladace mam nove, takze asi len nieco obcas zblbne v hre.
Stava sa
napriklad ze neide dat tabulku cez TAB ale staci zmenit rozlisenie a uz to ide. Pri radare si nie som uplne isty ale tiez by malo pomoct zmenit rozlisenie a ked nie tak iba rr ten stihas stale aj pocas mm.
-
metrix0007
Expert
Twl ja chytim z tej hry infarkt asi,pred par dnami som mal na eaglovi 4 vyhry v rade vsade aspon 23-25 kill a viac ,piata hra remiza,a potom dalsie 2prehra natrafil som ja polsko ruske deti.. teraz som prehral hru proti cheaterom na cbble,isiel s hrat s kamosom mirage obidvaja sme mali po30fragov prehrali sme16-14 a ja som sherif...hlad schopny tim na urovni eagle-lem ktory vedia co maju robit na mape,a nerobia hluposti,maju skill a brain..ak tak sa mi ozvite SS alebo semok do temy diki..
Ja som rank Legendary Eagle, obcas si zahram. Tiez najradsej hravam s hracmi, ktorych poznam, su na podobnej urovni ako ja, vedia to hrat a vedia komunikovat. Tak ak niekto chce, napiste mi SS.
Tiez som LE ked tak mi napiste aky mate steam a pridam si vas 
Inak tiez som uz chcel rankupnut tak som si povedal ze budem hrat iba jednu mapu tu ktoru viem najlepsie a takto to dopadlo a rankup nikde
potom som si pomyslel ze asi musim ist ine mapy tak som isiel dust 2 kde bol dalsi win hned na to remiza a dalsi win na mirage a stale nic
PS:Kvalita fotky len taka biedna kedze som to len narychlo fotil cez messenger pre kamarata
Inak tiez som uz chcel rankupnut tak som si povedal ze budem hrat iba jednu mapu tu ktoru viem najlepsie a takto to dopadlo a rankup nikde
PS:Kvalita fotky len taka biedna kedze som to len narychlo fotil cez messenger pre kamarata
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja som na LE zaseknutý už asi dva mesiace a nie a nie sa pohnúť
. Keď som bol na pnke s kolenom (asi 4 mesiace) tak som to stále hrával a ten rank sa hýbal celkom rýchlo a teraz to stagnuje, mal by som asi začať viacej hrať.. 
alebo ist na dalsiu PNku 
-
metrix0007
Expert
Ja som mal tiez5 vyhier ked som bol mge. Potom som remizoval a potom som prehral a potom som vyhral a dalo mi to serifa....,ale v poslednych asi 3-4hrach som mal 30kill+
teraz som dohral s jednym idiotom co mal 1100 hodin a bol max gold 4,stale reconnectoval,lebo udajne mu crashoval net.kedze to hrajem asi 3 mesiace,tak viem ze nie som ziadny profik,ale mat 1100 a byt stale gold..
-
metrix0007
Expert
Ja chcem ist dnes na lemko posledne 4hry som mal vyhry a jedna z nich bola minumalne protijednemuLEMku dokonca mal som25kill potom som mal tusim31 potom30 a v poslednej 23 takze celkom vydarene hry,aleiba na mape mirage to hram ,tam si hrozne verim na A site ci uz za Tecka aleno Ctcka mam tam vychytane pozicky ,ale aj Bcko viem za CT ak treba ist
noa? nevies ako tych 1100 hodin stravil, mozno hral surf ...Son-Goku napísal:teraz som dohral s jednym idiotom co mal 1100 hodin a bol max gold 4,stale reconnectoval,lebo udajne mu crashoval net.kedze to hrajem asi 3 mesiace,tak viem ze nie som ziadny profik,ale mat 1100 a byt stale gold..