Hypoteka

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Hypoteka

Príspevok od používateľa Fabo »

Napr. ze ta nahovori na nevyhodnu hypo, lebo napr. dostane od banky nejaku motivaciu...
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

moja skusenost.Kolega si vybavoval hypo cez sprostredkovatela ja sam.Cez znamost som si vybavil mierne mensi urok nez konkurencia(vacsia banka).(banky som si obehal) Kolega dostal rovnaky urok cez sprostredkovatela(mensia banka),takze ja by som ich vobec nehadzal do jedneho vreca.Ale zase musis natrafit na dobreho sprostredkovatela.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

Ja som riesil teraz hypo cez "poradcu" a bolo to pre mna omnoho pohodlnejsie 2 krat som si s nim sadol a nasledne uz len do vybranej banky podpisat zmluvy, nestalo ma to nic (proviziu ma z banky) a riesil to priamo s veducimi pobočiek takze lepsie podmienky ako by mi dala tetuska pri okienku v banke...

Oproti tomu ze by som isiel do kazdej banky a dve hodiny tam sedel to usetri kopu casu...

Ak chces kontakt (kancelariu ma v petrzalke) napis spravu :-)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

nerad ti prasknem bublinku, ale poradca takto nefunguje, rozhodne nechodi za veducim pobocky kvoli tvojej hypoteke. od bank ma specialne pripraveny produkt pre svoju zastresujucu organizaciu (OVB/AFG/ina-trojpismenkova-skratka/...)
ak je to poctivy poradca, tak ti poradi produkt dobry pre teba. ak nie, poradi ti ten z ktoreho ma on najvyssiu proviziu.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

jedine ak mas dobreho kamarata, ktory sa tomu venuje. inak by som do toho nesiel ani nahodou
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

mirak2 - nemal som ziadneho zastupcu trojpismenkovej organizacie (tymto sa zo zasady vyhýbam), ale samostatneho cloveka ktory sa tomu venuje x rokov ci uz ako sukromnik alebo predtym riaditel centra uverov v istej banke, vsetko co som nasledne riesil v banke som riesil priamo s veducou pobocky vybranej banky (vyber bol cisto na mne, a do ziadneho produktu ma netlacil)
Na druhu stranu je pravda, ze som mal svojho poradcu dohodeneho cez znamost, kazdopadne mi vybavil lepsie podmienky ako mi ponúkli v banke (predtym ako som to zacal riesit s ním, som bol v jednej banke osobne a porovnal som si ponuku priamo od banky s tou "jeho" za rovnaku banku)
missu7
Novice
Novice

Príspevok od používateľa missu7 »

no neviem, pre istotu by som radsej takto komplikovane veci neriesila. predsalen, dnes je dnes a uz o mesiac mozu byt veci inak, clovek nikdy nevie. za tych 5 rokov neviem ci stoji to riziko takto... podla mna ani ziadna zmluva by to nemusela osetrit, predsalen, sud ju moze vyhlasit za neplatnu, ak bola napr v rozpore s dobrymi mravmi, nevraviac o tom, ze takto na papieri by bola vlastne potvrdena skutkova podstata zrejme mozno aj podvodu alebo nezakonneho obohatenia sa... a dokonca v stadiu dokonania :lol: no neviem, fakt to stoji za tie peniaze? radsej nie :)
Napísať odpoveď