Chcem kúpiť auto
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
Zdar.
Chcem si kúpiť auto primárne na odvoz do/z práce (30km denne) + dáke to mestské pobehovanie. Ideálne hatchback prípadne sedan (v žiadnom prípade combi), menej kazivé, s lacnými dielmi, lacnejšou poistkou a nech mi nezožerie hlavu. Pozeral som hlavne Octaviu 1. sériu s motorom 1.9TDi 66KW po facelifte, tie sú ale buď drahé alebo v dezolátnom stave. Čo odporúčate? Cena do 2000-2500€. Vďaka
Chcem si kúpiť auto primárne na odvoz do/z práce (30km denne) + dáke to mestské pobehovanie. Ideálne hatchback prípadne sedan (v žiadnom prípade combi), menej kazivé, s lacnými dielmi, lacnejšou poistkou a nech mi nezožerie hlavu. Pozeral som hlavne Octaviu 1. sériu s motorom 1.9TDi 66KW po facelifte, tie sú ale buď drahé alebo v dezolátnom stave. Čo odporúčate? Cena do 2000-2500€. Vďaka
na to take velke auto to mesta na 30km jazdy?
by som bral nejaky hatchback, golf, focus alebo nieco podobne. konkretne auta ti poradi niekto iny, ja len myslim ze zbytocne take velke auto do mesta.
by som bral nejaky hatchback, golf, focus alebo nieco podobne. konkretne auta ti poradi niekto iny, ja len myslim ze zbytocne take velke auto do mesta.
-
Fabo
Hardcore addict
Octavia prvej serie rozhodne nie je velke auto.
S tvojim nabehom sa na diesel vykasli (zozerie ti hlavu na servise), a kup si nejaky hatchback v dobrom stave. ci uz oktavku 1.6, focusa, civic...
S tvojim nabehom sa na diesel vykasli (zozerie ti hlavu na servise), a kup si nejaky hatchback v dobrom stave. ci uz oktavku 1.6, focusa, civic...
-
Runes
Addict
no podla mna prve ten civic, hlavne to aj vyzera slusne
Chlapi, už niektorí asi viete ze mam v plane kúpiť alfu. Už sa k tomu pomaly schyľuje, ale mam ešte otázku. Mate niekto skúsenosti s automatom v tomto aute? Pozerám na ročník 2007 s motorom 2,4 jtd.
Alebo potom pozerám aj po Mite. Momentálne mám Mazdu 2 a v podstate mi ani väčšie auto netreba a také malé hatche sa mi aj páčia. Je pravda ze mam cez 190cm, no v Mazde nemám nejake problémy z mojou výškou. Hlavne hľadám niečo výkonnejšie ako moje terajšie auto. A Mito s tou turbo 1,4-kou ktorá má 135 koní(?) by mohla byt pekne svizna, čo myslíte?
Alebo potom pozerám aj po Mite. Momentálne mám Mazdu 2 a v podstate mi ani väčšie auto netreba a také malé hatche sa mi aj páčia. Je pravda ze mam cez 190cm, no v Mazde nemám nejake problémy z mojou výškou. Hlavne hľadám niečo výkonnejšie ako moje terajšie auto. A Mito s tou turbo 1,4-kou ktorá má 135 koní(?) by mohla byt pekne svizna, čo myslíte?
Hlavne to mito sa mi skor hodi pre dáku cicku než pre 190cm chlapa.
Kamarát mal presne 2.4 automat a nemal s ňou žiaden problém... Ale všetko je to o kuse
A 159 su krasne ...
. Sam som jednu mal... Ale len 1.9 manual
A 159 su krasne ...
To áno, aj ja nad tým premýšľam či to neni skôr babské auto. Ale zase žeby som dal babe do rúk také autíčko zo 135 koňmi/resp. 155 koni?
Ale hej, primárne pozerám na 159 z benzínovým motorom, no našiel som teraz dizlovi automat, tak ma to troška zaujalo.
Ale hej, primárne pozerám na 159 z benzínovým motorom, no našiel som teraz dizlovi automat, tak ma to troška zaujalo.
mas 190cm?
mam 180 a myslim ze to je take maximum pre pohodlie za volantom nevraviac ze za seba si sam nesadnem
mam 180 a myslim ze to je take maximum pre pohodlie za volantom nevraviac ze za seba si sam nesadnem
Jak to mám teraz chápať? Ze ľudia ktorí majú viac ako 180 cm si nesadnu pohodlné do auta?
CheZteR nepoplietol si sa v tých číslach? Lebo sám mam 185 a sedim v aute pohodlne a rovnako pohodlne si sadnem aj za seba, ci uz teraz v 3c passate alebo predtým p306ke, ak sú cisla správne tak treba skúsiť sediet za volantom a nie ležať s hlavou pri zadnom okne 
bavime sa o 159 sedan
-
guess.whoo
Redeemer
do Mita si za teba isto nikto nesadne. ma ho kamos, ktory ma 175 a za nim je miesto tak pre 160cm dievca a nie pre chlapa
a ano je to take zenske auto
ale proti gustu ziadny...
a ano je to take zenske auto
Rodinu zatiaľ nemám, takže mi nevadí že do zadu si nik nesadne
ale tak uvidím no. Keby bola nejaká po blízku na vyskúšanie, tak vyskúšam a rozhodnem sa.
mito je male mestske auto ktore sa mi paci maximalne zozadu, spredu ani zvnutra nie, tam je 159 ina liga
lukas, sám si vyskúšaj, ako sa ti v tom aute bude sedieť. Ja mám síce až cez 2 metre, ale v malých autách typu Mito, Fiesta, Mazda 2 a pod. sa mi veľmi pohodlne nesedí.
Na tvojom mieste by som si však vyskúšal aj o niečo väčšie autá, nech vieš, či ti nebudú vyhovovať viac tie aj na úkor možno trochu vyššej ceny...
Na tvojom mieste by som si však vyskúšal aj o niečo väčšie autá, nech vieš, či ti nebudú vyhovovať viac tie aj na úkor možno trochu vyššej ceny...
-
guess.whoo
Redeemer
nooo len mazda 2 je na tom trosku inak. tiez sa mi nepaci, ale sedi sa tam dobre, je tam vela miesta hlavne hore..ale to len na okraj
-
RATZINGER666
Darca
-
p4ra
Redeemer
Jazdil si niekedy Octaviu 1. generacie alebo nakladal kufor? Lebo ak ano, tak toto by si podla mna urcite nepovedal. Ved v roku uvedenia to bolo vychvalovane za najvacsi plus - velky kufor a priestor vseobecne.Fabo napísal:Octavia prvej serie rozhodne nie je velke auto.
Sice to bolo takmer 20 rokov, co ma v nej otec vozieval, ale pamatam sa na to, ze to bolo velke, priestranne auto.
Ked si porovnas dnesne a hlavne prvu Octaviu, tak vies, ze zadne sedadla maju malo miesta. Ale inak v pohode.
-
p4ra
Redeemer
S tym suhlasim, lebo sa upravovali predne sedadla trosku kvoli kolenam. Ale vo vseobecnosti to bolo naozaj velke auto s velkym kufrom.