Warcraft (film)
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Warcraft (film)
budú sa držať príbehu úplne prvých Warcraft hier preto tam nebudú žiadny Undead. A trailer je super, pre mňa ako hráča a človeka ktorý vie o príbehu dosť je radosť sa pozerať na tie zábery 
Ja som hraval len warcraft III, dlhe roky, tam uz boli
. Warcraft II som nehraval. No tak isto sa tesim, dufam ze to bude mat hlavu a patu.
-
twardykamen
Medium Professional
paneboze.nevydrzal som dopozerat ani trailer.tam snad nie je ani 1 scena bez zeleneho pozadia.
-
p4ra
Redeemer
Tam ma to vobec ani neprekvapuje.
presne tak tiez nechapem preco nesli tocit do draenoru a nedali tam pravych orkov ale cgi postavy -_-
-
Wishmaster
Medium Professional
asi nemaju dokonceny quest chain na vstup do draenoru..
-
twardykamen
Medium Professional
ano aj na tie stromy hory kopce lesy ludi treba najprv dokoncit quest.ved to vyzera ako intro z hry.len si to porovnajte z LOTR-om to. nie je tam rozdiel?
nie som hrac, wowko som skusil, ale ten svet mi vobec nesadol. Ani ten trailer sa mi nepacil, strasne umelo to posobilo na mna.
-
Wishmaster
Medium Professional
par zaujimavosti a postrehov z 2K verzie traileru..
počas traileru boli zimomriavky jak .. ked si predstavím že na tento film sa čaká už tak dlho a nabuduci rok to konečne vinde 
zaujimavy pocin to bude to rozhodne, avsak zazraky od toho necakam. bude to primarne urcene fanusikom serie a od nich sa aj ocakavaju najvacsie zisky takze nemyslim ze sa tvorcovia zrovna prethnu
No čo, videli ste?
Videné na novej obrazovke v Auparku. Pre mňa osobne taká oddychovka, nie som fanúšik Warcraftu. Dej a niektoré scény prvoplánové, ale nemôžem povedať, že by sa mi to nepáčilo.
Videné na novej obrazovke v Auparku. Pre mňa osobne taká oddychovka, nie som fanúšik Warcraftu. Dej a niektoré scény prvoplánové, ale nemôžem povedať, že by sa mi to nepáčilo.
-
Croven
Star
Ja som bol na tom tiez a mne sa to pacilo, taky oddych. Hlavne ma potesilo, ze som po dlhej dobe videl fantasy kde mág je ozaj mág a rozdava dobre supy 
Ale inac co som cital na nete komenty od ludi, co sa vyznaju vo warcraft lore, tak ze vela veci tam nie je vysvetlenych co ako preco, napr: zeleni vs oranzovi orkovia, preco Medivh sa stal nepriatelom, a podobne.
Inac v US to vypada na riadny fail, nebudu asi ani pokracovania
Ale inac co som cital na nete komenty od ludi, co sa vyznaju vo warcraft lore, tak ze vela veci tam nie je vysvetlenych co ako preco, napr: zeleni vs oranzovi orkovia, preco Medivh sa stal nepriatelom, a podobne.
Inac v US to vypada na riadny fail, nebudu asi ani pokracovania
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Ale v cine to je velky hit
snad budu pokracovania ,mne sa film pacil a po pozreti som dostal chut hrat wowko
no mne to az tak nesadlo, samozrejme take veci ako ironforge alebo goldshire potesili, tak isto zname postavy, ale na mna ten pribeh moc jednoduchy. take genericke fantasy, niekedy som sa prichytil, ze ani nevnimam co hovoria, lebo to boli aj tak take klasicke dobro/zlo, musis ist tam a zachranit blabla plky. ale ako celok to nevnimam zle, keby to vyslo 10 rokov dozadu, tak som ten najstastnejsi teeneger na svete
a tiez dufam v pokracovanie, ked sa do toho zapletu nemrtvi, tak to moze nabrat na obratkach.