Nazory na mbank.sk
Re: Nazory na mbank.sk
Fabo - po takom prispevku si ani nezasluzis odpoved, ale...
...ja som vobec na teba neutocil, mLuks na mna utocil, obvinoval ma ze som OT, pritom zmienka o dinersclub bola viac OT ako moja reakcia a ja som to pisal v suvislosti, ze mLuks utoci len na mna, mne mierny OT nevadi, ale vsade len hlada moje prispevky a utoci, obvinuje.
Okrem toho, o dinersclub si pisal este predtym ako som sa na to ja pytal, mLuks ma obvinil ze lyoness nie je prava kreditna karta, no to nie je ani dinersclub a vtedy to neriesil, o to islo, takze vazne je mi luto, ze uplne bez vysvetlenia ma aj ty teraz urazas.
...ja som vobec na teba neutocil, mLuks na mna utocil, obvinoval ma ze som OT, pritom zmienka o dinersclub bola viac OT ako moja reakcia a ja som to pisal v suvislosti, ze mLuks utoci len na mna, mne mierny OT nevadi, ale vsade len hlada moje prispevky a utoci, obvinuje.
Okrem toho, o dinersclub si pisal este predtym ako som sa na to ja pytal, mLuks ma obvinil ze lyoness nie je prava kreditna karta, no to nie je ani dinersclub a vtedy to neriesil, o to islo, takze vazne je mi luto, ze uplne bez vysvetlenia ma aj ty teraz urazas.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
wtf, a co je podla teba dinerska ked nie kreditna karta?
mLuks
Ty ma ides prirovnavat k ancikristovi, ktory tu pise firemne reklamy, citacie k obchodu? Precitaj si v tejto teme, kolko prispevkov som napisal a v kolkych som pisal o inych kartach ako lyoness, ak by sa do mna nepustil, mal by som tu jediny prispevok s lyoness. V inej teme ak chcu ludia usetrit, taktiez som spomenul ze popri zlave X% na sekoch je mozne ziskat aj dodatocnu zlavu +X% na lyoness - a to len ako dodatok ku reakcii na dany prispevok.
BTW, dobre ze si spomenul ancikrista, na neho si tak neutocil ako na mna, pritom on tam riesil uplne jednoznacnu cielenu reklamu, az spam, tak preco neutocis na neho?
Spomenutie nekreditky dinersclub je teda OK, ale spomenutie nekreditky lyoness je OT a promo, vazne?diners bol spomenutý v téme len kvôli percentám, čo súviselo s príspevkom nad diners
Ty ma ides prirovnavat k ancikristovi, ktory tu pise firemne reklamy, citacie k obchodu? Precitaj si v tejto teme, kolko prispevkov som napisal a v kolkych som pisal o inych kartach ako lyoness, ak by sa do mna nepustil, mal by som tu jediny prispevok s lyoness. V inej teme ak chcu ludia usetrit, taktiez som spomenul ze popri zlave X% na sekoch je mozne ziskat aj dodatocnu zlavu +X% na lyoness - a to len ako dodatok ku reakcii na dany prispevok.
BTW, dobre ze si spomenul ancikrista, na neho si tak neutocil ako na mna, pritom on tam riesil uplne jednoznacnu cielenu reklamu, az spam, tak preco neutocis na neho?
-
Fabo
Hardcore addict
este raz, odpovedal som na otazku (ok, nie tebe, ale jackdawsovi, tak sorry).
a co je teda podla teba dinerska ked nie kreditka?
a co je teda podla teba dinerska ked nie kreditka?
Tak nie je to minimalne standardna kreditka, neplati vsade, zbieraju sa tam body a pod., napr. lyoness nie je kreditka, ale dava peniaze spat, takze je na uhle pohladu co ma ku kreditke blizsie, hlavne ak chce clovek vyuzivat bonusy, ziskat peniaze spat.
Nejde tu teraz len o dinersclub, ale mnoho OT prispevkov inde, aj spamu a nikde mLuks nic nenamieta, len ked najde moj prispevok tak uz sa do mna pusti - a nehnevaj sa, ale ty tiez, bez toho aby si sa zaujimal o suvislosti.
//autoeditácia príspevku (14 Sep 2015, 23:49)
Este k tomu prispevku, na ktory som reagoval, tu je citat:
Nasledne sa pytal na lepsiu (opat nepouzil termin kreditka), bez poplatkov a bez nutnosti mat full plateny ucet, to vlastne pri kreditke asi ani nejde, no islo mu o lepsiu, vyhodnejsiu kartu v zmysle usetrenie viac percent ako tesco kreditka, ta mu usetri 1-2%, ine kreditky nie su zadarmo, takze aj ked usetria viac, tak po prepocte to moze byt aj menej, jedina karta o ktorej viem ze usetri viac, konkredne 1-5%, je prave lyoness a preto som ju spomenul, napisal som aj obmedzenia, ze neplati vsade, aj vyhody, ze niekde je mozne ju pouzit spolu s kreditkou a usetrit tak dvakrat, ak ho to zaujima, zisti si viac, ak nie, zostane pri tesco kreditke.
Z jeho prispevku je jasne, ze chce hlavne nieco zadarmo a ze chce usetrit viac ako 1-2%.
Nejde tu teraz len o dinersclub, ale mnoho OT prispevkov inde, aj spamu a nikde mLuks nic nenamieta, len ked najde moj prispevok tak uz sa do mna pusti - a nehnevaj sa, ale ty tiez, bez toho aby si sa zaujimal o suvislosti.
//autoeditácia príspevku (14 Sep 2015, 23:49)
Este k tomu prispevku, na ktory som reagoval, tu je citat:
Pisal, ze najvyhodnejsia je - nie, ze najvyhodnejsia kreditka je, takze ani kreditku nespomenul, najvyhodnejsia na Slovensku je ... tesco kreditka.jackdaws napísal:preto vravim ze je najvyhodnejsia na SK tesco kreditka, kedy ti vracaju vzdy 1% (resp 2% za nakup v tescu)
je vzdy zadarmo
jedina podmienka je za mesiac aspon 100€ ....
inak ak niekto viete o lepsej bez poplatkov alebo bez nutnosti mat nejaky full plateny ucet dajte vediet...
Nasledne sa pytal na lepsiu (opat nepouzil termin kreditka), bez poplatkov a bez nutnosti mat full plateny ucet, to vlastne pri kreditke asi ani nejde, no islo mu o lepsiu, vyhodnejsiu kartu v zmysle usetrenie viac percent ako tesco kreditka, ta mu usetri 1-2%, ine kreditky nie su zadarmo, takze aj ked usetria viac, tak po prepocte to moze byt aj menej, jedina karta o ktorej viem ze usetri viac, konkredne 1-5%, je prave lyoness a preto som ju spomenul, napisal som aj obmedzenia, ze neplati vsade, aj vyhody, ze niekde je mozne ju pouzit spolu s kreditkou a usetrit tak dvakrat, ak ho to zaujima, zisti si viac, ak nie, zostane pri tesco kreditke.
Z jeho prispevku je jasne, ze chce hlavne nieco zadarmo a ze chce usetrit viac ako 1-2%.
-
Fabo
Hardcore addict
Clovece, ty vies co je to kreditna karta?
tak ešte raz, ako zareagoval fabo na jackdawsa a ako si ty zareagoval na jackdawsaSpomenutie nekreditky dinersclub je teda OK, ale spomenutie nekreditky lyoness je OT a promo, vazne? ...Ty ma ides prirovnavat k ancikristovi, ktory tu pise firemne reklamy, citacie k obchodu? ...
nie je to bezne, kreditky napr na tankovanie co vracaju 3% su, ale za poplatok mesacny , tato je bez poplatku ...
Vies o nejakej co dava 2-3 % ??????????
Stedra karta SLSP automaticky percento, u odmena+ aj viac, Diners Club vo forme rewards aj cez 5%, VUB Nakupna Karta 3% do 100 eur 5% nad 100 eur platby
inak ak niekto viete o lepsej bez poplatkov alebo bez nutnosti mat nejaky full plateny ucet dajte vediet...
Lyoness cashback karta, nie je platobna a neplati vsade, ale je zadarmo a u vybranych partnerov je mozne zaroven platit platobnou kartou, takze okrem 1-2% na kreditke, je mozne ziskat dalsich 1-5%, podla partnera, obchodu, plus dalsich 0.5%, prip. dalsich 0.5%, ak sa niekto zaregistruje na partnera, rodinneho prislusnika, peniaze sa vyplacaju priamo na bankovy ucet ked sa nazbiera 10€.
Ziskat tych 1-5% (+0.5, +0.5%) je mozne aj pri nakupe z e-shopov, co pri platbe kreditkou asi nie je mozne, aspon nie kazdou.
Inak Lyoness tiez planuje kreditku, ale nemam aktualne info.
vidiš tam rozdiel? ja ano, urobil fabo dinersu promo? nie, urobil si ty promo lyoness? podľa mňa áno, načo bolo potrebné spomínať partnerské bonusy, rodiných prislušinokv a neviem čo ešte?
Tak si choď ešte raz prečítať celú tému o kauflande a uvidíš ako som reagoval na neho aj na jemu podobnú osobu predtým...navyše ancikrista nie je schopný normálnej argumentácie a za každú negatívnu odpoveď na neho ľudí karmujeBTW, dobre ze si spomenul ancikrista, na neho si tak neutocil ako na mna, pritom on tam riesil uplne jednoznacnu cielenu reklamu, az spam, tak preco neutocis na neho?
ešte raz, je tu niekto taký, kto s pravidelnosťou robí reklamu nejakému produktu a vypisuje to do každej témy kde len trošku zacíti pach, že by si mohol odprezentovať ten ním a jeho kamarátmi obľúbený produkt? ...vieš kde robím...vidíš, žeby som tu robil nejaký cielený marketing v každej druhej téme?ale mnoho OT prispevkov inde, aj spamu a nikde mLuks nic nenamieta, len ked najde moj prispevok tak uz sa do mna pusti
toto ani nemyslíš vážne, že?Pisal, ze najvyhodnejsia je - nie, ze najvyhodnejsia kreditka je, takze ani kreditku nespomenul, najvyhodnejsia na Slovensku je ... tesco kreditka.
Uz sa mi vazne nechce, len toto este raz...
https://www.slsp.sk/sk/ludia/kreditne-k ... edra-karta
Odmena. 1% za vybrané platby
Diners club dava len body, ci zlavy do kvetinarstva, ci do kina, takze ako odmena v % je to NEZMYSEL, kedze zo 100€ je aj milion bodov presne 0% Eur.
VUB - tych 3-5% vobec nie je na ich strankach, pravdepodobne to uz neplati, su tam nejake karty, odmeny, 10% do knihkupectva, vratenie rocneho poplatku za kartu, len zlata karta ma "1 % z každého nákupu", pochybujem ze by nemali tych 3-5% na stranke ak by to este platilo.
Teraz este dokaz ze Lyoness kreditka existuje, u nas este nie, ale myslim ze v zahranici uz ano, ale nezarucujem to, nemam aktualne informacie, ako som pisal, je to len dokaz na dobru noc...
Štedrá karta - Slovenská sporiteľňaStedra karta SLSP automaticky percento, u odmena+ aj viac, Diners Club vo forme rewards aj cez 5%, VUB Nakupna Karta 3% do 100 eur 5% nad 100 eur platby
Diners club dava len body, ci zlavy do kvetinarstva, ci do kina, takze ako odmena v % je to NEZMYSEL, kedze zo 100€ je aj milion bodov presne 0% Eur.
VUB - tych 3-5% vobec nie je na ich strankach, pravdepodobne to uz neplati, su tam nejake karty, odmeny, 10% do knihkupectva, vratenie rocneho poplatku za kartu, len zlata karta ma "1 % z každého nákupu", pochybujem ze by nemali tych 3-5% na stranke ak by to este platilo.
Teraz este dokaz ze Lyoness kreditka existuje, u nas este nie, ale myslim ze v zahranici uz ano, ale nezarucujem to, nemam aktualne informacie, ako som pisal, je to len dokaz na dobru noc...
- Prílohy
-
- cashback.jpg (9.38 KiB) 1631 zobrazení
-
Fabo
Hardcore addict
Ale samozrejme na moju otazku preco nie je dinerska kreditka mi neodpoviesDreamer napísal:Uz sa mi vazne nechce, len toto este raz...
Štedrá karta - Slovenská sporiteľňa
Takze...
SLSP stedra karta - vybrane platby znamena to, ze neplati na vybery penazi z bankomatu ci u obchodnika a na niektore platby u obchodnika. ako su stornovane platby, platby v zmenarni, stavkovanie, loterie.
Na bezne nakupy plati. Dava 1% z kazdeho normalneho nakupu. Ked mas odmena+ aj viac. A okrem toho je ta karta Sphere. Na co sa daju dostat dalsie zlavy.
Diners: Nakupim za 500 eur. Dostanem 100 bodov. Za 100 bodov si vyberiem nieco za 50 eur. Dostal som spat hodnotu 10%.
Ano, su to body, nie surove peniaze. To som aj napisal. Zalezi komu to ako vyhovuje... Ale niekedy sa tym daju usetrit slusne peniaze, ak to cloveku sadne do nakupneho spravania. Napriklad tu je 100 eurovy kupon na Hackett London alebo Polo Ralph Lauren. Stoji 50 bodov... ktore dostanem za 250 eur. Cize prakticky 40% dostanem nazad vo forme kuponu. Podobne kupony mas napriklad na Optiku a Blazeka (a teraz si nadavam, ze som si to nevsimol ked som nedavno kupoval oblek) (a naviac ten nakup zaplatis zase tou istou kartou na ktoru si dostal kupon, cize sa ti tych 50 bodov hned vrati)
VUB: to som vytiahol priamo z ich stranky, tak bud to stiahli za posledne dva dni, alebo si len lenivy to najst. Skor si myslim ze to druhe...
fabo na to si zvykaj...on sa radšej bude vyhovarať ako nemá chuť, či čas, či sa mu nechce alebo bude upozorňovať, že je to OT ako raz a vecne sa vyjadriť
už fakt nebuď smiešny
a teraz akože čo? chceš si týmto obhájiť svoj OT ohľadom Lyoness?Teraz este dokaz ze Lyoness kreditka existuje, u nas este nie, ale myslim ze v zahranici uz ano, ale nezarucujem to, nemam aktualne informacie, ako som pisal, je to len dokaz na dobru noc...
Dreamer napísal: Lyoness cashback karta, nie je platobna a neplati vsade, ale je zadarmo a u vybranych partnerov je mozne zaroven platit platobnou kartou, takze okrem 1-2% na kreditke, je mozne ziskat dalsich 1-5%, podla partnera, obchodu, plus dalsich 0.5%, prip. dalsich 0.5%, ak sa niekto zaregistruje na partnera, rodinneho prislusnika, peniaze sa vyplacaju priamo na bankovy ucet ked sa nazbiera 10€.
Ziskat tych 1-5% (+0.5, +0.5%) je mozne aj pri nakupe z e-shopov, co pri platbe kreditkou asi nie je mozne, aspon nie kazdou.
Inak Lyoness tiez planuje kreditku, ale nemam aktualne info.
//autoeditácia príspevku (14 Sep 2015, 21:59)
Inak tu je porovnanie kreditiek, aj ked tam nie su prave tie percenta z nakupu, odmena, ale tie uroky su vazne vysoke, takze to chce pravidelne kontrolovat, hlavne ak ju pouziva viac ludi, partner a pod.
http://banky.sk/kreditne-karty/
Lyoness je kravina, to je uz je fakt lespia tesco clubcard aj ona ma do 5% ale iba v drahych obchodoch ... vola sa tusim tesco kreditcard premium kde je aj mes poplatok...
nemusi to byt len kreditka len nieco cim sa da neiuco usetrit, karty typu lyoness alebo dinners vylucujem,
potrebujem taku ktora plati vsade a ma jasne podmienky, vracanie realnej hodnoty , nie bodov ani zliav v urcitych obchodoch ...
1. nemusi to byt kreditka keby bolo bezurocne obdobiue aj iba 10 dni, nevadi ak by vracala tych 5%
ak by taka bola tak by nou kazdy platil ... 5% je dost zlava
Chcem si zrusit ucet v mbank. Treba tam ist osobne?
-
guess.whoo
Redeemer
bud, alebo poslat ziadost o zrusenie s overenym podpisom
V mBANK maju teraz akciu na pozicku s urokom 0percent, iba za poplatok 2perc zo sumy- tak toto je naozaj zaujimava ponuka
-
PhYs0c
King
tiež mi došla sms, 2% poplatok jednorazovo?
-
Fabo
Hardcore addict
huh? to ako funguje, to chcem...
max 1500e no to je vyhra 
Cim to je akoze premotivovane? Bezne mam na noc tichy mod, tak si takuto spravu najdem rano. Podstatne je ze si spravu najdem, nie? Keby ti ju neposlali, bude zas zle ze ti nedali vediet...
vidim, že nie som sám, kto má kombináciu WP a mBank
Čo myslíte, dočkáme sa konečne tej 2 roky sľubovanej appky pre WP? Čo som čítal to mfórum, tak niekedy začiatkom roka tam v téme o appke pre WP pisal niekto s mBanku, že do polovičky tohto roka, v lete tam opäť mBank napísali, že presný termín nevedia povedať, no a teraz na ďalší dotaz klienta o appke sa 5.11. vyjadrila pani z mBank, že "Dobrý deň, aplikácia pre WP bude naozaj do konca tohto roka, teda už veľmi zavčasu."
Čo vy na to? Ja sa len bojím, že aj keď ju vydajú, aby zapchali klientom ústa, tak sa funkcionalitou nebude rovnať tej na droid a iOS (keďže tú už aj updatovali).
Čo myslíte, dočkáme sa konečne tej 2 roky sľubovanej appky pre WP? Čo som čítal to mfórum, tak niekedy začiatkom roka tam v téme o appke pre WP pisal niekto s mBanku, že do polovičky tohto roka, v lete tam opäť mBank napísali, že presný termín nevedia povedať, no a teraz na ďalší dotaz klienta o appke sa 5.11. vyjadrila pani z mBank, že "Dobrý deň, aplikácia pre WP bude naozaj do konca tohto roka, teda už veľmi zavčasu."
Čo vy na to? Ja sa len bojím, že aj keď ju vydajú, aby zapchali klientom ústa, tak sa funkcionalitou nebude rovnať tej na droid a iOS (keďže tú už aj updatovali).