Windows 7
Re: Windows 7
Ovladaci panel - Windows update (Automaticke aktualizacie) - treba dat vyhladat, potom medzi volitelnymi aktualizaciami su jaztkove mutacie. Ale ako uz pise kolega vyssie, zalezi od licencie. Ta zakladna Home licencia neponuka moznost stiahnutia jazyku.
ale ak je to PC urceny pre slovensky trh musi tam bit aj slovencina .. ak si to kupil v polsku len sa modlit alebo Linux.. existuju aj programi ktore to poslovencia ale neni to nic moc ...ja osobne preferujem ANG ... lebo tie niektore preklady su des... hlavne ked hladas pomoc pri nejakých hlaskach ked je problem ...
Vistalizator a ideš 
Nie ešte som ho nekupoval. Ďakujem za rady 
(asi) po inštalácií aktualizícií mi zmizla ikona zvuku z tray, reštart nepomohol, neviete čo s tým? 
Skus cez ovladaci panel pozriet zvukove zariadenia, tusim aj tam sa to zapina.
Ma tu niekto Win 7 Home alebo Home Premium? Zaujima ma kolko zabera miesta na disku adresar Windows. Dakujem.
18,6 GB so vsetkymi dolezitymi aktualizaciami
http://www.vyhodny-software.sk/ako-to-funguje/
http://www.vyhodny-software.sk/windows- ... fessional/
neviem ci to tu uz bolo ale co si o tom myslite?
http://www.vyhodny-software.sk/windows- ... fessional/
neviem ci to tu uz bolo ale co si o tom myslite?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
že im to kúpi iba kkt.
Ale pekná reklama. Na g2play majú kľúč na win za 8€.
No dobre ale ako je to vlastne s licenciou? Potrebujem to kupit na firmu kde robim.
tak pre firmu by som toneriskoval... mam vazne pochybnosti ze je to legalne ... 1. predavaju OEM licencie ktore su viazane a neprenosne na HW... 2.pouzivaju stare stitky z masin ...licencia OP systemu ci softveru si clovek nekupuje samotny SW ale pravo pouzivat ho ... podla lic . podmienok... a pripadne dotahovacky a pravne sankcie mozu bit nikolko nasobne drahsie ako samotna licencia...
u mňa to je 35 GBtyler91 napísal:18,6 GB so vsetkymi dolezitymi aktualizaciami
od vcera mi nejde aktivovat, ma niekto podobny problem?
Niekedy to zblbne ked pouzijes starsiu licenciu na novom hw a treba to aktivovat cez telefon. Mne to chlapik z callcentra vysvetlil tak, ze sa z nejakeho dovodu v licencnom centre nevymaze info o hw a pri opatovnej instalacii to musi on zmazat rucne.
-
filip.krajcar
Amateur
A mozes mi prosim ta povedat ako si nasiel nejaky kontakt na nich? Ja som v novembri reinstaloval win, na starom Hw mito islo bez problemov ajnistáacia aj aktivacia a v decembri som menil MB, CPU, RAM a po zadani product keyu ked to odomna pytal win10 po update tiez nebol problem.. Len pred tyzdnom som musel reinstalovat win, este aj cez microsoft stranku ked som chcel stahovat ISO tak som zadaval product key a nebol problem, nainstaloval som win7 znova, product ley dom zadalpo instalacii(alebo pri instalacii, neviem ktora to je faza ked to vypyta) a tiez to preslo.. A az v stredu mi napisaloze windows nie je aktivovany a ked som ho zadal apisalo ze nie je mozne aktualizovat. Pozeral som teraz z mobilu stranku mrkvodoftu ale ani za nic som nevedel najst nejaky kontakt na niekoho komu by som vedel opisat svoj problem.. 
Any help please?
Takisto by som rad potom spat aktualizová na win10, ale nezobrazuje sa mi po reinstale moznost inovacie, asi to je kvoli tomu product keyu, ze?
Any help please?
Takisto by som rad potom spat aktualizová na win10, ale nezobrazuje sa mi po reinstale moznost inovacie, asi to je kvoli tomu product keyu, ze?
Keď Ti vypísalo, že aktivácia cez internet bola neúspešná, malo Ti ponúknuť aktiváciu cez telefón. Tam ti vyskočia dve čísla, na jedno z nich zavoláš a zvolíš aktivovať.. potom asi 5min budeš prepisovať kódy z PC do telefónu a následne rovnaké množstvo z telefónu do PC. Ak ani to nebude úspešné, ponúkne ti spojiť sa priamo s operátorom a tam mu stručne vysvetlíš svoj problém.
-
filip.krajcar
Amateur
brm napísal:Keď Ti vypísalo, že aktivácia cez internet bola neúspešná, malo Ti ponúknuť aktiváciu cez telefón. Tam ti vyskočia dve čísla, na jedno z nich zavoláš a zvolíš aktivovať.. potom asi 5min budeš prepisovať kódy z PC do telefónu a následne rovnaké množstvo z telefónu do PC. Ak ani to nebude úspešné, ponúkne ti spojiť sa priamo s operátorom a tam mu stručne vysvetlíš svoj problém.
Mam sa pripravit na anglicku odozvu, alebo slovensku? v oboch pripadoch myslim
Slovenské číslo, slovenský automat, slovenský operátor..