Kúpil som FAKE. Hľadám kreatívne riešenia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

Re: Kúpil som FAKE. Hľadám kreatívne riešenia

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:| tak nech jej napise niekto na FB nie ? ked teba blokla tak inych nie, ...

//autoeditácia príspevku (17 Nov 2015, 20:32)
Dreamer napísal:POZOR, tu vec s klucikom neodporucam, ak jej vznikne vyssia skoda, moze zazalovat ona jeho a kedze su teraz kamery vsade, este chyti on podmienku, rovnako ak by ju obtazoval, moze sa to este otocit...

Mozno by som sa zameral na rodicov, zamestnavatelov, este som nasiel:

Previous
BARČAK Holding s.r.o., Televízia TA3

Mozno by to bola zaujimava reportaz pre FicoTelku, sorry, Tea-trojku, podobne sa tam obcas vysielaju a ak by tam bola ich byvala zamestnankyna - a myslim ze taka reportaz by jej mohla dost poskodit moznost sa zamestnat, kazdy si totiz ludi preveruje kade tade...
myslim ze fotky vibratora strceneho kade tade len napomahaju sexi bratislavcankam pracu najst, ako nenajst. to ze niekoho odrbala na mobile by nikoho netrapilo, este by bola hviezda za tie fotky. ved cely soubiznis je o tom, kto si kde vyfoti strceneho vtaka, alebo kto kde ide bez nohaviciek, alebo kto si sfoti kozy a ukaze online ....
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dreamer »

Michaelo napísal:Ps.: Este si mozes tie fotky a videa zalohovat a potom prebehnut ten fon cez ohnovenie zmazanych suborov, mozes najst este viac foteciek a videi.
To som tiez chcel navrhnut.
brm napísal:môže byť aj to, že už ona naletela nejakému podvodníkovi a možno celú dobu ani netušila, že mala fejk
Toto som tiez pisal vyssie.
kutya
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutya »

Kde su tie fotky, uz davno mali byt tu :D

Povedal si jej, ze su v tom mobile jej pikantne fotky, a ze ich budes zdielat ak ti nevrati peniaze ? Ak ano, ako zareagovala ?

Podla mna najhorsie co jej mozes spravit je to, ze tie fotky budes zdielat na internete. Ved nech si to vyzerie ked odzubava. A co moze byt horsie ako tolka hanba, ked uvidi svoje nahe fotky niekde na internete ? Pripadne ked ich rozposles jej priatelom na FB ...

Podla mna toto je na nu dost dobra paka, keby jej nevadilo ze budes tie fotky zdielat tak by som sa dost cudoval.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Daj foto :D upni to na mega a link ked tak sz :D
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

Dildogripak, mam FB s tou buchtou mam 4 spolocnych priatelov, mozem zistit co je to za pi*ka (ak chces), urcite budu radi jej fotkam, alebo co..:D

resp. ma napadla krasna vec.. spravim obrazok s jej fotkou, kde bude napisane ze co pekne spravila, a ze ak do 2 dni nevrati prachy, na poziadanie rozposlem jej fotky, ti moji kamosi ju samozrejme oznacia..
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Aky je svet, resp. Slovensko male. Ak uz, dal by som cenzurovane fotky na net a odkaz, ze za X Eur posles original.

Stale si ale myslim, ze vyhrazky ze oznamis podvod, resp. fotky rodicom, rodine, zamestnavatelovi by zabral najviac.

Este ma napadlo, ako sa siri ten hoax, tak mozes spravit cenzurovanu, ci necenzurovanu fotku s textom ze ako podvadza a pod., cenzurovanu by asi hned zablokovali, ale vhodne cenzurovana by sa pekne mohla sirit.

A co ta Teatrojka? Oni tam umoznuju aj cenzurovane reportaze, to ze tam pracovala...
Dildogripak
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Dildogripak »

Dakujem za napady

Kym to neohlasim na policii nechcel by som konat inym sposobom. Pockam kusocek. A teba, tipek co mas s ňou spoločnych friendov budem čoskoro kontaktovať. ☺
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ako bolo povedane vyssie viac krat: Policia nic nespravi. Ta cena nie je dost na to, aby to bol trestny cin. Kludne to nahlas, ale necakaj ze sa ti vobec niekedy ozvu, alebo ze spravia cokolvek ine ako ze spisete papier ktory zalozia a zabudnu nan este pred tym, ako vyjdes zo stanice.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak policia asi nic nespravi, ale ak ma jej mobilne cislo a meno, nemohlo by to pomoct? Nemaju za vyrieseny pripad nejake bonusy?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Mozno aj hej, ale co spravia ked pridu za nou a ona povie ze nie, ze ti povedala ze to je fejk?

Je to priestupok, povedia ti, ze mozes riesit spor obcianskopravnou cestou, a to je tak vsetko.

Teoreticky ti mozem odporucit ak mas poruke pravnika aby si sa s nim poradil, jednak je mozne, ze ked ju nebudes kontaktovat priamo ty, ale pride jej od pravnika pekne formulovany list, tak mozno zmeni pristup, mozno ti poradi co dalej... jedna vec je 250 eur cena, mozno ked k tomu priratas napr. cestovne naklady, naraz z toho bude 270 eur a uz to nebude mala suma...

PS: vyzera byt nie skareda... takze... vies co mas urobit :P
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Predpokladam ze ma nejaky mail, mal by tam byt aj original inzeratu, tam by mal byt aj nazov produktu, no stale moze tvrdit ze o tom nevedela, ale na druhej strane, neznalost zakona neospravedlnuje, aj ked teda by to mozno chcelo pravnika.

K tej cene, vazne 250€ za rozbity mobil by som nedal, kolko zaplatis za vymenu a ako bude vyzerat po vymene, kamosovi vymienali displej, vlastne len sklo a ma tam stopu, neviem po tom vsetkom to nepride ako dobra kupa aj ak by to nebol fejk, aj za menej sa dal kupit cinsky high-end a nerozbity.

Este ma napadlo, napisat jej, ze mas kamosov na velkom fore a oni budu na svojom fb zdielat tie je fotky s textom ako podvadza a ich priatelia to budu sirit dalej, no stale opakujem, rodina, praca, to zaberie najskor, spravila chybu ze nepouzila vyhradne anonymny email a treba to vyuzit, aj tie fotky.

Mozno nejaky koncept hoaxu, jej xxx fotky s textom podvodnicka a pod. jej poslat na email, ak to uvidi nazivo a predstavi si ze to posles jej rodine, zamestnavatelovi, znamym, tak si to mozno rozmysli, pamatas, raz vidiet, stokrat pocut, poznas to, nie.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Však tá ženská nie je z BA, ale z LM. Tiež poznám niektorých jej priateľov. S jej bratom som chodil chlastať, ale už dávnejšie som ho nevidel.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Popredavaj tie fotky, zarobis a kupis si za to novy mobil. Easy money :D
Dildogripak
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Dildogripak »

pinco napísal:Však tá ženská nie je z BA, ale z LM. Tiež poznám niektorých jej priateľov. S jej bratom som chodil chlastať, ale už dávnejšie som ho nevidel.
trvalý pobyt má v LM, adresu mám, ale ona býva teraz v BA (aj pracuje) - je v podnájme
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

kolko nadrzancov :D fakt posli jej par priatelom stiplave fotky (samozrejme zacenzurovane na spravnych miestach), nech jej ich posunu a nech vrati peniaz.
inak sa na povrch dostanu necenzurovane originaly

budes to mat rychlejsie ako cez policiu
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ale pozor aj na to zverejnenie jej chúlostivých fotiek.. aby sa to nezvrtlo do vyhrážania a vydierania.... aby sa to potom celé neotočilo proti Tebe. Prekonzultuj svoj ďalší postup s niekým znalým - najlepšie s právnikom. Nikdy nevieš, koho má ona za sebou.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

telefon mu predala aj s jej fotkami, cize su jeho majetkom nie?

//autoeditácia príspevku (18 Nov 2015, 9:31)
a navyse jej cez kamaratov navrhne odpredaj jej fotiek za tych 250e...ak nebude suhlasit posunie obsah !svojho! telefonu znamym

nevidim v tom ziadne vydieranie, iba normalny obchod
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

tiez si nemyslim ze by to mal byt nejaky problem, nemala predavat mobil na ktorom ma fotky.

ale pre istotu by som to napisal v style, pipka mi predala fejk, predavam ho dalej, je na nom hromada zaujimavych fotiek. (fotky predavam aj samostatne)

ja by som v pohode par eur zaplatil za pikantne fotky kamaratky :D
len ci to nahodou nie je pipka toto typu ze ju nahu videl uz kazdy, mozno aj preto az tak moc neriesila ked si ju konfrontoval osobne.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Dufam ,ze uz zipko s fotkami koluje v sukromych spravach...takze ma nevynechajte :D
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Všetci úpenlivo čakáme na link s heslom :)
Zamknuté