Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
Opel Corsa 1.3CDTi za celkom slušných 4250€ + 400€ prihlásenie. No vo výbave nemá klimatizáciu, takže ak si na nej potrpíš, tento konkrétny kus nebude pre teba. Ale za to je len 3999mm dlhá, zatiaľ čo Felicia Combi je dlhá 4205mm.
Poprípade ešte môžeš pozrieť na Peugeot 207 1.6HDi, kde je cena 4300€. A dĺžka auta je 4045mm.
Nič lepšie ma nenapadá, čo by spĺňalo tvoje podmienky ohľadom dĺžky auta.
Poprípade ešte môžeš pozrieť na Peugeot 207 1.6HDi, kde je cena 4300€. A dĺžka auta je 4045mm.
Nič lepšie ma nenapadá, čo by spĺňalo tvoje podmienky ohľadom dĺžky auta.
ten opel vyzera slusne, klimu som nemal tak si na nej nepotrpim, ale lepsie ak by bola , dohovorim otcovi nech ten stol premiestnime, dakujem za rady aj tak je asi naj ten fiat snad to vyjde
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
dalsia octavia pride v piatok
OII kombi, 2005, 1.9TDI 77 kW, elegance vybava, 240 000km, servisna knizka, dovoz IT, bez prihlasenia 4100€
...ten modry passat b6 combi je uz tiez aktualny...
OII kombi, 2005, 1.9TDI 77 kW, elegance vybava, 240 000km, servisna knizka, dovoz IT, bez prihlasenia 4100€
...ten modry passat b6 combi je uz tiez aktualny...
O ll je super auto len tych 240 000 sa mi nepaci
-
RATZINGER666
Darca
desatrocny naftak s priemernym rocnym najazdom 24 000km je praveze celkom ok
ale kludne si kup nejaky stoceny na 120 
neviem ci ty dovazas zo zahranicia alebo si len prostrednik, ale racej si priplatim napriklad 500€ za menej km ak by si nasiel nieco
samozrejme nestocene
neviem kolko km vydrzi motor aby nebola do neho velka investicia ? nevyznam sa
samozrejme nestocene
neviem kolko km vydrzi motor aby nebola do neho velka investicia ? nevyznam sa
-
vendo
Guru
ja som nedavno kupoval s 224, mam teraz 231, zatial *klop klop* bez problemov alebo naznakov problemu
ono pokial je on dobre starane a neni tam nejaka vyrobna vada tak ma potencial vydrzat "donekonecna"
ono pokial je on dobre starane a neni tam nejaka vyrobna vada tak ma potencial vydrzat "donekonecna"
-
RATZINGER666
Darca
vozim aj ja, resp. vozil som, ale toto som neviezol...
desatrocna nafta s nizsim najazdom je praveze problem, pretoze nikto si nekupi take auto s takym motorom este v kombiku a skoro najvyssej vybave kvoli 10 - 12 000km rocne, lebo nove stoji 25 000e... to len na Slovensku su ludia medzi kadejakymi stocenkami zvyknuti, ze vsetko ma okolo 120 000km...
dalsia vec - da sa zohnat aj novsi rocnik s menej km, ktory bude drahsi a bude mat 170-180 000, ale pri 200 budes menit rozvody, tlmice a co ja viem, co este... s tymto motorom sa nema co stat, 500 000 da...
desatrocna nafta s nizsim najazdom je praveze problem, pretoze nikto si nekupi take auto s takym motorom este v kombiku a skoro najvyssej vybave kvoli 10 - 12 000km rocne, lebo nove stoji 25 000e... to len na Slovensku su ludia medzi kadejakymi stocenkami zvyknuti, ze vsetko ma okolo 120 000km...
dalsia vec - da sa zohnat aj novsi rocnik s menej km, ktory bude drahsi a bude mat 170-180 000, ale pri 200 budes menit rozvody, tlmice a co ja viem, co este... s tymto motorom sa nema co stat, 500 000 da...
je tam aj zdokladovane ze su tam kedy menene rozvody, olej, tlmice, .... stav? mohol by si dat nejake fotky? pripadne link
-
RATZINGER666
Darca
hore pisem, ze pride az v piatok, tak treba pockat... ale nakupna cena bola vysoka, takze by malo byt vsetko ok plus tam mas napisanu aj servisnu knizku 
a kde by sa dala pozriet, vyskusat?
Co tam servisna knizka, daj mi sem VIN cislo k tej Octavii rovno
presne to ma nenapadlo daj vin a tam si pozrieme
A ty si to prosim ta kde ides pozriet? 
nie do talianska to nie
ale ked pise ze pride v piatok tak si myslim ze ma svoje parkovisko niekde na slovensku alebo co
On sa ťa pýtal, kde si ty chceš pozrieť to VIN, keď si sa toho zrazu tak chytil 
aha, ved ak ho vie alebo ak ma fotku alebo co nech postne
Vsak a tebe co pomoze to VIN, mas si ako zistit udaje? Toto neni auto na Slovensku na troch STK a EK, ze to najdes na seka.sk.
to som nevedel tak sorry no a kde bude auto k videniu?
-
Francek
Star
Stevo512: Na co sa vypytujes kopu zbytocnosti? Aj tak to nekupis