Fallout 4
Re: Fallout 4
Idiot Savant je na Luck lvl. 5.
Podľa analýz, čo som našiel ja na zváženie jedine kým udržíš Intel. na 1. Vtedy máš šancu, že IS zaúčinkuje 10%.
S Intel. na úrovni 10 (max). máš šancu na zaúčinkovanie IS 1%.
Podľa analýz, čo som našiel ja na zváženie jedine kým udržíš Intel. na 1. Vtedy máš šancu, že IS zaúčinkuje 10%.
S Intel. na úrovni 10 (max). máš šancu na zaúčinkovanie IS 1%.
Idiot Savant boli asi prve perky co som vylepsil.
este pred kupou som vedel ze chcem ist s co najvacsim stastim, tak a tento perk vyzeral dobre (kedze level je neobmedzeny, tak cim rychlejsie vyexpim, tym rychlejsie mozem ziskat zbytok perkov).
inteligenciu mam asi 3 alebo 4
proste viac sa mi tam nezmestilo, ale nejak nemam pocit ze by mi zatial chybala. skor ma mrzi charizma nizka.
ale tych zaujimavych perkov je tolko, ze neviem kam skor davat. len ma serie ze su obmedzene levelom, aky to ma zmysel?
este pred kupou som vedel ze chcem ist s co najvacsim stastim, tak a tento perk vyzeral dobre (kedze level je neobmedzeny, tak cim rychlejsie vyexpim, tym rychlejsie mozem ziskat zbytok perkov).
inteligenciu mam asi 3 alebo 4
ale tych zaujimavych perkov je tolko, ze neviem kam skor davat. len ma serie ze su obmedzene levelom, aky to ma zmysel?
To neva... Moja hra vyzerá, že som išiel najmä Charizma a Intel teda 6-6 a potom celý čas hráš štýlom pre Percpetion a Agility (VATS, pušky, sneaking) tak nasere.
Osobne môj najobľúbenejší perk je Lone Wanderer a Chem resistant. Poteší lockpicking a Sneaking. Blood Mess je must have.
Osobne môj najobľúbenejší perk je Lone Wanderer a Chem resistant. Poteší lockpicking a Sneaking. Blood Mess je must have.
blood mess jasnacka. lone wanderer mam skoro od zaciatku, uz ked oznamili psa som vedel ze ho nechcem, ale teraz trochu lutujem ze so sebou nemam inych pomocnikov (codsworth by sa mi pacil).
ja som chcel by Lucky Luke, takze 9 luck, 7 agility a specializujem sa na neautomaticke pistole. zatial vsetko zvladam s mojou vernou 10 milimetrovou.
nahodou neviete ci sa daju uz spravene mody presuvat na ine zbrane, ci treba vzdy zmodovat nanovo? mam legendary 10mm, ale nasiel som nejake nonlegendary, ktore maju lepsie mody, perk na modovanie nemam, takze tu legendarku neupravim, ale vedel by som mod dat dole z jednej zbrane a potom pripnut na druhu, ci aj na samotne pripnutie treba perk?
ja som chcel by Lucky Luke, takze 9 luck, 7 agility a specializujem sa na neautomaticke pistole. zatial vsetko zvladam s mojou vernou 10 milimetrovou.
nahodou neviete ci sa daju uz spravene mody presuvat na ine zbrane, ci treba vzdy zmodovat nanovo? mam legendary 10mm, ale nasiel som nejake nonlegendary, ktore maju lepsie mody, perk na modovanie nemam, takze tu legendarku neupravim, ale vedel by som mod dat dole z jednej zbrane a potom pripnut na druhu, ci aj na samotne pripnutie treba perk?
No mas legendary bez scopu a na druhej mas scope a chces ho presunut.
Na non-legendary musis vyskumat Standard sight, equipneš na non-legendary a tym padom maš volný upgrade na legendary (ak je kompatibilný) a nemusis ho vyrabat
//: Perk je len na výrobu. Ak mód nájdeš vo Wastelande tak ho proste máš.
Na non-legendary musis vyskumat Standard sight, equipneš na non-legendary a tym padom maš volný upgrade na legendary (ak je kompatibilný) a nemusis ho vyrabat
//: Perk je len na výrobu. Ak mód nájdeš vo Wastelande tak ho proste máš.
to som myslel, vecer vyskusam, ma to napadlo az dnes rano.
len som nevedel ci perk potrebujes na vyrobu alebo na samotne osadenie.
len som nevedel ci perk potrebujes na vyrobu alebo na samotne osadenie.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ináč x-01 power armor 4 kusy aj skelet, (okrem nôh ) sa dá nájsť v bočnej misií v Goodneighbor. Tá misia ako ten ghoul Bobbi No-Nose chce od vás aby ste kopali ten tunel. tam je v prvej miestnosti s Mirelurk-ami možnosť v rohu prebúrať stenu a tam schovaný power armor.
//autoeditácia príspevku (19 Nov 2015, 10:53)
//autoeditácia príspevku (19 Nov 2015, 10:53)
ee, pri dmg 330 máš na jednu ranu do hlavy takmer každý target, ale ak máš accuracy pod 60 (poprípade malý range) tak presnosť vo VATS je katastrofálna, šance na zásah z blízka pod 60%, takto som mal vo vats takmer vždy kolo 80-95% na hlavu aj na ďaleký target.begbeee napísal:Damage je priorita pri počte nábojov.
Hmmm to ako davate 330? ja mam 120 na sniperke prerobenej na .50 a 180 na brokovnici. perk na poloautomaty mam 4/5
ja tiež tu zaujímavé čísla čítam, donedávna som používal pištol s nejakými 30 dmg. najlepšiu mam snipu za 60 dmg a tú automatickú brokádu za nejakých 82 cca. Zo spílenej vyťažím ešte o pár bodíkov viac....
Zalezi asi aj od obtiaznosti a mozno aj od nejakych perkov.
no ja som gun nut 2, science 1 a hram very hard a zacinam sa citit dost slaby, este mam aj blood mess #2
Napríklad toto s Lone Wanderer (+25% dmg) a Rifleman (+100% dmg) urobí celkom slušný dmg
Gun nut s dmg nemá nič a bloody mess pridáva "iba" 15%
No ale ten DMG 322 mas uz po aplikacii tych perkov nie?
Cize 322-100% = 161, 161-25%= cca 120
Cize nemat tieto perky tak najdem tu zbran s dmg 120? dobre tomu rozumiem?
Cize 322-100% = 161, 161-25%= cca 120
Cize nemat tieto perky tak najdem tu zbran s dmg 120? dobre tomu rozumiem?
Nie je to môj screen, ten dmg by práve že mal byť základný, ťažko povedať... skúsim ju získať a potom dám vedieť ako to vychádza 
//autoeditácia príspevku (19 Nov 2015, 14:29)
Tak u mňa to vyzerá takto (pozerám že presne rovnako, nepíše to tam náhodou vždy len základný dmg bez perkov?) , ale Lone Wanderer mám len lvl 2 a Rifleman lvl 3 takže sa ešte mám na čo tešiť
//autoeditácia príspevku (19 Nov 2015, 14:29)
Tak u mňa to vyzerá takto (pozerám že presne rovnako, nepíše to tam náhodou vždy len základný dmg bez perkov?) , ale Lone Wanderer mám len lvl 2 a Rifleman lvl 3 takže sa ešte mám na čo tešiť
ináč chaloši, ak máte problémy s prepadmi, ktoré sú dosť špecifické pri pozretí nejakým smerom, tak odporúčam
https://www.reddit.com/r/Amd/comments/3 ... mance_hit/
riešim trošku ten performance, lebo je zvláštny a niekedy naozaj divný, ak má niekto problémy, tak môžeme pokecať a niečo poriešiť
https://www.reddit.com/r/Amd/comments/3 ... mance_hit/
riešim trošku ten performance, lebo je zvláštny a niekedy naozaj divný, ak má niekto problémy, tak môžeme pokecať a niečo poriešiť
Kurna, strasne rad by som si to zahral,ale absolutne nechapem o com tu tocite
tak neviem ci to vobec zacat hrat,kedze predtym som ziadny fallout nehral
Mozno si buchol aj nejake drogy a to cislo hned skocilo. Ako som pisal 180 brokada. a to mam na nej nejaky + dmg bonus lebo je legendarka. a 4/5 rifle. aaaa lone wandere 2/3. takze este tam cosi ziskam. Ale toto na obrazku je ozaj unikatna zbran. Ale povedal by som ze asi ta sniperka laserova na 6 otoceni bude top. Len je taka pomala. Mozno sa ale mylim.
Noso: nic tym nestratis ked si zahras len fallout 4. Ten pribeh ako keby zacinal vzdy odznovu. A potom mozes tocit snami.
Noso: nic tym nestratis ked si zahras len fallout 4. Ten pribeh ako keby zacinal vzdy odznovu. A potom mozes tocit snami.
Chyba pri Falloute 4
Caute takze takato hlaska ked zvolim ako predvolenu grafiku nvidia geforce gt 635m, win7
nemaj najmenšiu obavu, ja osobne nemám absolútne pocit, že mi hranie predchodzích dielov napomohlo k niečomu, okrem toho, že už som poznal ovládanienosooo napísal:Kurna, strasne rad by som si to zahral,ale absolutne nechapem o com tu tocitetak neviem ci to vobec zacat hrat,kedze predtym som ziadny fallout nehral
//autoeditácia príspevku (19 Nov 2015, 15:36)
mhm mhm mhm, ok, to sa mi páči, síce som chcel mať nerd rage ale veď whatever
+ mám "len" +5 int (+ ešte keď nájdem bobblehead), takže aj bonus bude krajší)
ďakujem za tip
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Neviete o vendorovi ktory predava naboje do gauss rifle ?