Fallout 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Fallout 4

Príspevok od používateľa begbeee »

tak ziadny perk nie je uplna blbost tak to nic nemusí extra mrziet
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

A hlavne perk si mozes vybrat po kazdom leveli, takze ich este budes mat dost k dispozicii. A hlavne maximalny level nie je obmedzeny.
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

Myslel som ze max lvl je 50. Takze tym padom jeto zrejme vyriesene. Ako ste natom? Ja som zatial 38 lvl. Ale vyhybam sa hlavnej dejovej linii.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

No aby si sa nezabudol lebo pokial viem tak aj BOS aj MM ta posielaju na rogue questy, ktoré sa generujú donekonečna :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ziadny perk nie je uplna blbost ale niektore asi nikdy nevyuzijem. hlavne napriklad to modovanie zbrani na zblizko ked sa na ne vobec nespecializujem.
nakoniec som sa aj tak rozhodol ze nebudem ani modovat strelne zbrane. kedze mam vysoky luck, tak nachadzam plno peknych zbrani kade tade a z nich si viem vyskladat to co chcem aj bez perkov. mozno casom.

no a aj tak pochybujem ze vydzim hrat tak dlho aby som vsetky perky nazbieral :) skor ma to po case prestane bavit a potom niekedy rozohram novu postavu kde vyskusam iny build.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

ktovie ci nie je miesto perkov lepsie vylepsovat normálne SPECIAL, zacinam mat ten pocit
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

rozmyslal som nad tym, otazka znie co ti ten bod v special prinesie. napriklad INT je podla mna dost zbytocna vec. iba ti to zvysuje EXP a to iba 3% za bod, to je podla mna dost malo.
INT sa oplati zvysovat iba ked chces konkretne perky odomknut.
STR je zase fajn na vacsi inventar ale pokial nepouzivas zbrane na blizko tak nie je na nic ine.

LCK je asi najlepsie fakt. lepsia zbran sa hodi vzdy a kedze novy critical system funguje tak ze crit nikdy neminie tak ti je vlastne aj PER nanic.
asi ale casom zvysim CHR, kedze aktualne je vsetko nechutne drahe ked kupujem a nechutne lacne ked predavam :D plus som este asi ani raz neuspel pri prehovarani a to aj ked je ta moznost zlta.
Gothar
Moderátor
Moderátor

aacid nie je to az take jednoduche. INT by malo mat suvis aj s dialogmi a tvojim "vykonom" v nich, spolocne s CHR. Na CHR ale pouzivam hlavne oblecenie, ked idem niekoho presviedcat, tak nahodim klobuk, okuliare a oblek :D
PER treba aj ked mas vysoky LCK, pretoze critical sa ti naplna po kazdom uspesnom zasahu cez VATS. A na to potrebujes PER :)
So STR suhlasim, to mam asi na 4 alebo 5 a staci to, vyssie treba iba kvoli melee utokom.
AGL treba vytiahnut hore, potom mate viac AP a END sa tiez hodi.
PsychoS
Professional
Professional

Ja so sebou nosim veci ktore obmienam na sebe podla toho naco potrebujem. Ked sa idem s niekym rozpravat tak si viem pomocou toho boostnut char aj o 3 mozno aj 4 body. To iste aj str, perc atd...niekedy ked mam plny inventar a neviem co vyhodit tak si dam na seba nieco + str a zoberem o 10-20 lb viac. To sa mi v tomto novom falloute dost paci ze aj vo veciach su taketo bonusy. Napr: http://fallout.wikia.com/wiki/Agatha%27s_dress

//si ma predbehol gothar
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

mne inak intel. tiez pride zbytocny po case... intel 1 a vysoky luck s idiot savant je podla mna ovela lepsia cesta
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

GothaR:
o tom som sa nikde nedocital, vsade pisu ze INT iba zvysuje experience gain. aspon teda v F4, predtym to bol rozdiel, dokonca si aj rozpraval ako debil ked si mal nizku inteligenciu :)

PER... no ja to robim tak ze si vzdy "nazbieram" crit na nejakych slabsich nepriateloch a potom ked treba zabit nieco tazke, tak potom vyuzijem crit. PER mam 4 aby som mohol otvarat zamky ale viac zvysovat nebudem, aj so 4 som vo VATS celkom presny na dostatocnu vzdialenost, na velke vzdialenosti snajprujem FPS style :)
este ked zacnem davat do LCK perkov aby som vedel ulozit 2-3 crity a rychlejsie doplnanie critov tak to uz bude uplna brnkacka :)
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

len ono, keď "snajpruješ" a aj sa na to špecializuješ, tak v PER strome máš Sniper perk a to je na nezaplatenie

+ chalani, máte najnovšie ovládače od nVidie ? pomohlo to nejako vo výkone ? ja frčím na 355.82 z augusta a veľmi sa mi nechce updatovať
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Neviete koľko je v F4 lokácií? Mám nájdených niečo cez 200 a celkom by ma zaujímalo, koľko ešte chýba... google veľmi nepomohol
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

ulož si hru, nájdi si konzolvý príkaz na odomknutie lokalizácií a vidíš na čom si :D následne load a hľadaj
btw ja som bol lvl 70 a diamond city som len obchádzal :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja mam 2 sady oblečenia. Charisma +5 alebo Perception +4. Jedno na boj druhé na kecky, vychytal som už aj červený rozhovor.
Keď treba čo to naviac odniesť treba ugrilovat jeleňa, +25 alebo ešte lepšie Buff drogy +3 strenght a fast travel [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Ja zvyšujeme Luck momentálne moja dominantná s +7 zároveň nič nemám pod 5.
Hrám to na vats a pušky klasika. Ak to niekedy ešte budem hrať tak pôjdem postavu na boj zblízka, to môže spôsobiť výrazne iný herný zážitok.

Máte niekto za sebou misiu Museum of Witchcraft?
Skoro som sa posral a aj keď som to predvidal trošku, tak som proste musel odísť, nemám na to aj keď som slušná fetka...
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Hej ja som tam išiel pomerne skoro, tak som ho radšej obišiel so stealth boyom (tak isto u Virgila) a už sa tam nevrátil... teraz takých ale legendary/alpha dávam s prstom v nose 8-)
Gothar
Moderátor
Moderátor

V pohodicke, ako level 32 som zobral Power armor (x-01 mk 2), Fat Mana a islo sa na to. Dostal 3xmini nuke do hlavy (z toho 1x critical zo sneaku) a padol :) Ale predtym som si slahol psycho a preventivne med-x, no mam pocit, ze sa ma ani nestihol dotknut.
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

ja som ho zlozil automatickou brokovnicou tocil som sa s nim okolo tej diery v stene :D na lvle 24
inac ako je to s tymi perkovymi magazinmi, mali by pridavat body k perkom ked to mam v inventari?
+ aku velky je mat charizmu aby pri queste kde mam zachranit ghula Kenta, som prehovoril banditu aby ho nesejmul? mam 8/10 a nejako to nestaci ci vobec ma zmysel tam rvat body alebo ho necham zabit :roll:
Druss81
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Druss81 »

Mne sa strašne páči možnosť starať sa o osady :) Akurát ked som v režime budovania by som prijal, hlavne ked stavam wall, aby som to videl pekne tvrchu, dalo by sa to lepšie naplánovať, zbrane pridelujem osadnikom, takisto aj zbroje niektoré. Len mam ešte otázku, dajú sa nejako scrapovat veci bez toho ze by som ich musel vytiahnuť z inventara? Teda najdem plechovku, zanesiem ju do osady, vyhodím ju z inv a prepnem sa do rezimu stavby a na zemi ju scrapujem :) Viem, trocha zdĺhavé
PsychoS
Professional
Professional

Netreba scrapovat plechovky a lepidla a pasky... staci to hodit do craft stola. On sa to autmaticky scrapne ked stavas, alebo modis.
Napísať odpoveď