Fallout 4
Re: Fallout 4
Oki, Díky
Ja mam charisma 6 a používam okuliare +1 čiapka +1 a Reginald,s suit +3. Odvtedy mi prešla každá konverzácia.Grond napísal:ja som ho zlozil automatickou brokovnicou tocil som sa s nim okolo tej diery v stenena lvle 24
inac ako je to s tymi perkovymi magazinmi, mali by pridavat body k perkom ked to mam v inventari?
+ aku velky je mat charizmu aby pri queste kde mam zachranit ghula Kenta, som prehovoril banditu aby ho nesejmul? mam 8/10 a nejako to nestaci ci vobec ma zmysel tam rvat body alebo ho necham zabit
EDIT> Ešte k tomu scrapovaniu: pokiaľ viem, tak ak scrapnes manuálne dostaneš všetok materiál, ak scrapneš transferom do workbench, nepoužité materiály zo scrapu zmiznu.
s tym scrapovanim to nie je tak, v pohode mozes pouzivat to automaticke scrapovanie, netreba to robit rucne. normalne prijdem do osady, k workbenchu, "transfer" a potom "transfer all junk" ci tak nejak.
https://www.reddit.com/r/fo4/comments/3 ... es/cwvtx0f
inac som konecne zacal poriadne vyuzivat tie criticaly, dal som 2 body do stvorlistka a musim hodit aj nejake do critical bankera, pretoze je to hrozne ked mas jeden zasah od naplnenia criticalu a akurat ten vystrel ti procne four leaf clover
no a dost by som chcel ricochet, len nechcem minat level na zvysenie lucku z 9 na 10 ked viem ze ma niekde caka postavicka co mi ho zvysi (aj viem kde, len je to mrte daleko a trochu sa bojim tam ist este).
https://www.reddit.com/r/fo4/comments/3 ... es/cwvtx0f
inac som konecne zacal poriadne vyuzivat tie criticaly, dal som 2 body do stvorlistka a musim hodit aj nejake do critical bankera, pretoze je to hrozne ked mas jeden zasah od naplnenia criticalu a akurat ten vystrel ti procne four leaf clover
no a dost by som chcel ricochet, len nechcem minat level na zvysenie lucku z 9 na 10 ked viem ze ma niekde caka postavicka co mi ho zvysi (aj viem kde, len je to mrte daleko a trochu sa bojim tam ist este).
Z Castle sa tam dostanes za minutku preplávaš (nezabudni Rad x predtym). Ked pojdes stredom ostrova tak sa vyhneš vsetkym Mirelurkom na pobrezi.
A okolo lode chodí Mirelurk king, ktorý sa dá v pohode obísť alebo ho si vychytať pohodlne z kabíny.
Nad moje sily je zatiaľ Endurence postavička.
A okolo lode chodí Mirelurk king, ktorý sa dá v pohode obísť alebo ho si vychytať pohodlne z kabíny.
Nad moje sily je zatiaľ Endurence postavička.
asi to skusim dnes vecer. zatial mam 3 postavicky a chcem ich nachadzat prirodzene, nie googlenim, ale tu luck proste chcem kvoli tomu perku.
len u mna je problem ze vzdy sa rozhodnem niekam ist a po ceste objavim tolko veci ze sa tam nikdy nedostanem
cesta na finchovu farmu mi trvala 4 dni 
len u mna je problem ze vzdy sa rozhodnem niekam ist a po ceste objavim tolko veci ze sa tam nikdy nedostanem
Fakt to nie je nič extra ja som 27 a pohoda... Samozrejme ak si ešte nevidel Mirelurk Kinga a rozhodneš sa s ním bojovať, tak na prvýkrát ťa isto dá.
DeatClawow ste už koľko dali? Ja asi 4
DeatClawow ste už koľko dali? Ja asi 4
počkajte, ohľadom toho scrapovania, akosi Vám nerozumiem, o čom hovoríte ?
hovoríte o tom, že idete niečo spraviť, či niečo vyrobiť alebo módnuť zbroj/zbraň a to si bude vyžadovať napríklad Adhesive, Steel a Copper, takže keď to dáte, tak Vám v okne ukáže, čo zoscrappuje pre tie materiály a potom tie ostatné z tej veci nehodí do junku ale to zmizne ?
hovoríte o tom, že idete niečo spraviť, či niečo vyrobiť alebo módnuť zbroj/zbraň a to si bude vyžadovať napríklad Adhesive, Steel a Copper, takže keď to dáte, tak Vám v okne ukáže, čo zoscrappuje pre tie materiály a potom tie ostatné z tej veci nehodí do junku ale to zmizne ?
ja iba jedneho (ak neratam toho prveho) ale to bol nejaky bug, pretoze sa rozbehol po mne, vyletel do vzduchu a padol mrtvy na zem 
ale prave cestou na tu farmu som prisiel k takej malickej osadke s vysokou vezou, na vrchole bol prepinac ktory zapol sirenu. po zapnuti sa dole v tej osadke objavil alpha deathclaw, normalny deathclaw a asi traja raidery so smrtkou pri mene (jeden legendarny). raiderov som dal dole, alpha deathclawa som stiahol asi na polovicu (nevedel sa dostat do tej veze) a potom zdrhol.
mam pocit ze oni vzdy zdrhnu ked zaleziem niekam kam sa nedostane, vcera mi to tiez jeden spravil.
som iba level 21, musim zacat robit questy, tak to ide rychlo (este ked ti na nejakom procne idiot savant
)
ale prave cestou na tu farmu som prisiel k takej malickej osadke s vysokou vezou, na vrchole bol prepinac ktory zapol sirenu. po zapnuti sa dole v tej osadke objavil alpha deathclaw, normalny deathclaw a asi traja raidery so smrtkou pri mene (jeden legendarny). raiderov som dal dole, alpha deathclawa som stiahol asi na polovicu (nevedel sa dostat do tej veze) a potom zdrhol.
mam pocit ze oni vzdy zdrhnu ked zaleziem niekam kam sa nedostane, vcera mi to tiez jeden spravil.
som iba level 21, musim zacat robit questy, tak to ide rychlo (este ked ti na nejakom procne idiot savant
Hej, mam aj ja ten pocit, ze ked uz maju namale tak zmiznu a schovajú sa volakde, potom ich treba dohladat.
Inak co znamenajú tie prefixy - Legendary, Stunned, Savage, Alpha.. ktory je ten naj?
Inak s Deathclawovom sa mi stala taka vec, ze nasiel som Stunned Yao Guai, dal som ho a vedla bolo hniezdo DeathClawa. Mi to prislo ako, že si ho predprivalil
2. chýba ti pri modovani skrutka - rozobere ti telefon automaticky co ja viem telefon z junku - aby pouzil tu skrutku, ale copper a fiber zmizne
3. ak to spravis rucne tak ti ostanu vsetky materialy
Osobne to neriesim, materialu je vsade dost.
Maximalne cenny je pre mna jedine Olej, uz som kupil aj dodavku oleja.
Inak co znamenajú tie prefixy - Legendary, Stunned, Savage, Alpha.. ktory je ten naj?
Inak s Deathclawovom sa mi stala taka vec, ze nasiel som Stunned Yao Guai, dal som ho a vedla bolo hniezdo DeathClawa. Mi to prislo ako, že si ho predprivalil
1. hodíš junk do workbench - nemas ani jednu skrutkuDropDead napísal:počkajte, ohľadom toho scrapovania, akosi Vám nerozumiem, o čom hovoríte ?
2. chýba ti pri modovani skrutka - rozobere ti telefon automaticky co ja viem telefon z junku - aby pouzil tu skrutku, ale copper a fiber zmizne
3. ak to spravis rucne tak ti ostanu vsetky materialy
Osobne to neriesim, materialu je vsade dost.
Maximalne cenny je pre mna jedine Olej, uz som kupil aj dodavku oleja.
ale ved som daval link vyssie, nic nezmizne. teda zmizne ale casom sa to tam objavi, urcite scrapovanim o nic neprides.
Som zacal hrat na tom survival a tych legendarnych je tam neskutocne vela. Ale uz to ani nezbieram zo zeme ak je to lacne. Aktualne nosim Two shot sniper a dava to okolo 200 dmg. Fajnova kadencia na sniperku. Na tu gausovku som este nenatrafil. Docela zaujimave je ked sa volne stretnu BOS, mutanti, robot (Mr.Handy s minigunom) a este aj radieri. A k tomu este aj ja. O srandu postarane.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
gausovka sa objaví až od lvl 30.
viac legendárnych = viac rare eq
Kupil som Last minute - gausovka a ze 552 dmg papierovo.
-
hrban
Addict
pošli komplet staty tej zbrane
som hovoril, že gausovka dá takmer všetko na jednu ranu do hlavy 
-
Grond
Medium Professional
ako gaussovku pouzivate na blizko, alebo na dialku?
namontoval som na nu puskohlad s nocnym videnim a proste mam problem nieco trafit ... nie to este hlavu vsetko ide mimo zameriavaca
namontoval som na nu puskohlad s nocnym videnim a proste mam problem nieco trafit ... nie to este hlavu vsetko ide mimo zameriavaca
Gaussovka je OP, už ju ani nenosím so sebou lebo je to nuda aj na survival... a to mám tiež len Last Minute, a nie nejakú legendary s 2x dmg. Inak je ale najlepšia na stredné alebo malé vzdialenosti...
Inak ja mam s nou damage cca 250
Mam obtiaznost hard a nemam nejake extra na damage. Ale zas mam perk na ukladanie criticalov, takze ked som mal teraz zabit synth coursera, tak som mu dal hned zo zaciatku 2x critical do hlavy a bolo po nom
Ani nestihol pouzit stealth boy.
Mňa ten fallout nejak omrzel. Strielacka ktorá sa hrá na niečo iné.
-
hrban
Addict
ja som to tiež nateraz dohral, ale čakám budúci rok na módy a pôjdem to znova