výpadky pamäte po alkohole

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

Re: výpadky pamäte po alkohole

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:| ja som pivo nikdy moc nepil, ked tak, tak tvrde. ale pivo moc ne. Tak 4 dam, mozno 6, ale skor nez by som bol opity by som bol došikany a bolo by mi zle od zaludka.

proste poznal som ludi co vypili a mali okno, a ludia co vypili a pamatali vsetko. Cim to je neviem, ja pamatam vsetko. ostatne co citam, je nas tu asi viac.
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hensym »

Tak tí, čo mali okno, proste znesú menej. Tí, čo si pamätali, by museli piť viac. Ale neexistuje aby nemali okno, ak by sa spili do nemoty. Neni o čom. Osobne poznám ľudí, ktorí si mysleli že boli "na šrot", ale fakt neboli. Ani z ďaleka. Človek proste kým neobjaví tie hranice, tak nevie - logicky. Tým nevravím, že piť sa má do nemoty.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:| no mozno.

trebalo by zadefinovat co povazujes ze na srot opity. napr ked nevies chodit, a odpadavas samovolne do spanku.... ??
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

a co tak prepit sa do triezva? tento stav som zazil raz na chate, po 3dni z piatich, musel som sediet lebo uz som nevladal stat ako som tak pozeral a este aj v sede sa drzal stola aby som nespadol zo stolicky tak som kukal ze jeden robil hodinara druhy supermana no jednoducho okolo stola sedeli kamarati ktory uz boli KO, mne zrazu v gebuli ako keby ste zapli svetlo a triezvy, neviem to vysvetlit ale citil a bol som taky akoby som ani nepil normalne chodil, budil ostatnych,rozpraval sa-nic

ale aj opacne - vsetci dozraty okolo stola,ja nic pritom sa brali kola a kazdy vypil presne mnozstvo alkoholu, este som bol sokovany ako si chce znama vyberat strojcek z ust pritom ho tam mala na pevno, prisla krcmarka ze uz zatvara tak som vsetkych pozobudzal no a akonahle som sa postavil na nohy spravil 2kroky tak dozraty ako najvacsia svina,nevedel som dvere otvorit a hore po schodoch som musel po stvornozky

k vypadkom-nikdy som ho nemal,aj ked niekedy by sa bol radsej zisiel...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Do triezva sa prepit...to som nepocul, ja som ale z vychodu, a viem, ze su extremisti, ktory ked uz viac proste nemozu, tak si odbehnu na WC, vyhodia to zo seba, a potom pokracuju dalej. Pripadne ked ich napne, tak neotvoria usta, prehltnu to naspat, a tvaria sa ako keby sa nic nedialo.

Inac viac ako vypadok pamate mi vrta hlavou to, ako je mozne, ze clovek nadobudne iste schopnosti, ktore za triezva nema :D
Hlavne velka sila ktoru clovek ma...v stave opitosti ide preniest aj kus betonu, no ked to clovek skusi za triezva, tak s tym nepohne ani za Boha.
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

tak to ano pozname aj tu na strednom takych, volame ich norton commander :lol:
tazko mi je opisat ten stav, prirovnal by som to ak ste niekedy fajcili margitu a bolo to nieco podobne ste nafajceny a zrazu uz nie, podobne to bolo aj tomto pripade, bezproblemov som sa postavil odisiel od stola, prehodil par slov a potom nasaval dalej akoby som ani nepil predtym,ak by som to mal doslovne prirovnat tak presne ako s tym svetlom, cvak a triezvy, mozno som tam sedel s nimi aj par hodin divajuc sa ako buvaju az som zostal triezvy :smt059
ale to asi nie pamatam si to dost dobre lebo som to hned riesil tam s kamaratom a ten ako stary harcovnik len tak na pol huby odvetil ze no si sa prepil do triezva,A?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Mne sa to tiež čiastočne stáva - nie že by som niekedy mával tendenciu sa spíjať totálne pod obraz boží, ale v poslednej dobe keď sem-tam pijem a pijem aj tvrdé (s pivom), tak proste v určitom čase keď už je toho dosť (ale ešte som cca v pohode), tak mi tak blikne a proste prestane chutiť ďalej piť - je tam akoby také isté vytriezvenie, skôr mi začne žiadať vodu, resp. sa ešte najesť.

Čo sa týka výpadkov - také totálne okná som mal párkrát v živote, keď toho bolo veľa, ale to boli skôr krátke úseky, ktoré mi vypadli a keby mi ich niekto pripomenul, nabehli by zrejme (aj keď v nejakej obmedzenej forme) späť. Proste také okno, že by som hodiny nevedel totálne čo robím, som asi nemal nikdy.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

teda nie ze by som sa v hlbokej minulosti sem-tam naozaj ze poriadne neopil, ale z dnesneho pohladu je to naozaj velmi hlupa a hlavne nudna zabavka.. Ale co si pamatam tak vypadky pamati mavali z partie iba ti najvacsi chlastaci a to tiez iba raz zacas a casom dopadli tak ze to nebolo tak uplne ok.. :wink:
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Však samozrejme, keď najväčší chlastači najviac pili, respektíve boli najviac opití. Paradoxne, najväčším chlastačom niekedy stačí na opitie menej ako začiatočníkom - niekedy sú alkoholici prepití už tak, že si ráno dajú dve borky, alebo tri pivá a sú fakt solídne opití.
Napísať odpoveď