proste poznal som ludi co vypili a mali okno, a ludia co vypili a pamatali vsetko. Cim to je neviem, ja pamatam vsetko. ostatne co citam, je nas tu asi viac.
výpadky pamäte po alkohole
-
qwerty-xyz
Re: výpadky pamäte po alkohole
proste poznal som ludi co vypili a mali okno, a ludia co vypili a pamatali vsetko. Cim to je neviem, ja pamatam vsetko. ostatne co citam, je nas tu asi viac.
Tak tí, čo mali okno, proste znesú menej. Tí, čo si pamätali, by museli piť viac. Ale neexistuje aby nemali okno, ak by sa spili do nemoty. Neni o čom. Osobne poznám ľudí, ktorí si mysleli že boli "na šrot", ale fakt neboli. Ani z ďaleka. Človek proste kým neobjaví tie hranice, tak nevie - logicky. Tým nevravím, že piť sa má do nemoty.
-
qwerty-xyz
trebalo by zadefinovat co povazujes ze na srot opity. napr ked nevies chodit, a odpadavas samovolne do spanku.... ??
a co tak prepit sa do triezva? tento stav som zazil raz na chate, po 3dni z piatich, musel som sediet lebo uz som nevladal stat ako som tak pozeral a este aj v sede sa drzal stola aby som nespadol zo stolicky tak som kukal ze jeden robil hodinara druhy supermana no jednoducho okolo stola sedeli kamarati ktory uz boli KO, mne zrazu v gebuli ako keby ste zapli svetlo a triezvy, neviem to vysvetlit ale citil a bol som taky akoby som ani nepil normalne chodil, budil ostatnych,rozpraval sa-nic
ale aj opacne - vsetci dozraty okolo stola,ja nic pritom sa brali kola a kazdy vypil presne mnozstvo alkoholu, este som bol sokovany ako si chce znama vyberat strojcek z ust pritom ho tam mala na pevno, prisla krcmarka ze uz zatvara tak som vsetkych pozobudzal no a akonahle som sa postavil na nohy spravil 2kroky tak dozraty ako najvacsia svina,nevedel som dvere otvorit a hore po schodoch som musel po stvornozky
k vypadkom-nikdy som ho nemal,aj ked niekedy by sa bol radsej zisiel...
ale aj opacne - vsetci dozraty okolo stola,ja nic pritom sa brali kola a kazdy vypil presne mnozstvo alkoholu, este som bol sokovany ako si chce znama vyberat strojcek z ust pritom ho tam mala na pevno, prisla krcmarka ze uz zatvara tak som vsetkych pozobudzal no a akonahle som sa postavil na nohy spravil 2kroky tak dozraty ako najvacsia svina,nevedel som dvere otvorit a hore po schodoch som musel po stvornozky
k vypadkom-nikdy som ho nemal,aj ked niekedy by sa bol radsej zisiel...
Do triezva sa prepit...to som nepocul, ja som ale z vychodu, a viem, ze su extremisti, ktory ked uz viac proste nemozu, tak si odbehnu na WC, vyhodia to zo seba, a potom pokracuju dalej. Pripadne ked ich napne, tak neotvoria usta, prehltnu to naspat, a tvaria sa ako keby sa nic nedialo.
Inac viac ako vypadok pamate mi vrta hlavou to, ako je mozne, ze clovek nadobudne iste schopnosti, ktore za triezva nema
Hlavne velka sila ktoru clovek ma...v stave opitosti ide preniest aj kus betonu, no ked to clovek skusi za triezva, tak s tym nepohne ani za Boha.
Inac viac ako vypadok pamate mi vrta hlavou to, ako je mozne, ze clovek nadobudne iste schopnosti, ktore za triezva nema
Hlavne velka sila ktoru clovek ma...v stave opitosti ide preniest aj kus betonu, no ked to clovek skusi za triezva, tak s tym nepohne ani za Boha.
tak to ano pozname aj tu na strednom takych, volame ich norton commander
tazko mi je opisat ten stav, prirovnal by som to ak ste niekedy fajcili margitu a bolo to nieco podobne ste nafajceny a zrazu uz nie, podobne to bolo aj tomto pripade, bezproblemov som sa postavil odisiel od stola, prehodil par slov a potom nasaval dalej akoby som ani nepil predtym,ak by som to mal doslovne prirovnat tak presne ako s tym svetlom, cvak a triezvy, mozno som tam sedel s nimi aj par hodin divajuc sa ako buvaju az som zostal triezvy
ale to asi nie pamatam si to dost dobre lebo som to hned riesil tam s kamaratom a ten ako stary harcovnik len tak na pol huby odvetil ze no si sa prepil do triezva,A?
tazko mi je opisat ten stav, prirovnal by som to ak ste niekedy fajcili margitu a bolo to nieco podobne ste nafajceny a zrazu uz nie, podobne to bolo aj tomto pripade, bezproblemov som sa postavil odisiel od stola, prehodil par slov a potom nasaval dalej akoby som ani nepil predtym,ak by som to mal doslovne prirovnat tak presne ako s tym svetlom, cvak a triezvy, mozno som tam sedel s nimi aj par hodin divajuc sa ako buvaju az som zostal triezvy
ale to asi nie pamatam si to dost dobre lebo som to hned riesil tam s kamaratom a ten ako stary harcovnik len tak na pol huby odvetil ze no si sa prepil do triezva,A?
Mne sa to tiež čiastočne stáva - nie že by som niekedy mával tendenciu sa spíjať totálne pod obraz boží, ale v poslednej dobe keď sem-tam pijem a pijem aj tvrdé (s pivom), tak proste v určitom čase keď už je toho dosť (ale ešte som cca v pohode), tak mi tak blikne a proste prestane chutiť ďalej piť - je tam akoby také isté vytriezvenie, skôr mi začne žiadať vodu, resp. sa ešte najesť.
Čo sa týka výpadkov - také totálne okná som mal párkrát v živote, keď toho bolo veľa, ale to boli skôr krátke úseky, ktoré mi vypadli a keby mi ich niekto pripomenul, nabehli by zrejme (aj keď v nejakej obmedzenej forme) späť. Proste také okno, že by som hodiny nevedel totálne čo robím, som asi nemal nikdy.
Čo sa týka výpadkov - také totálne okná som mal párkrát v živote, keď toho bolo veľa, ale to boli skôr krátke úseky, ktoré mi vypadli a keby mi ich niekto pripomenul, nabehli by zrejme (aj keď v nejakej obmedzenej forme) späť. Proste také okno, že by som hodiny nevedel totálne čo robím, som asi nemal nikdy.
teda nie ze by som sa v hlbokej minulosti sem-tam naozaj ze poriadne neopil, ale z dnesneho pohladu je to naozaj velmi hlupa a hlavne nudna zabavka.. Ale co si pamatam tak vypadky pamati mavali z partie iba ti najvacsi chlastaci a to tiez iba raz zacas a casom dopadli tak ze to nebolo tak uplne ok.. 
Však samozrejme, keď najväčší chlastači najviac pili, respektíve boli najviac opití. Paradoxne, najväčším chlastačom niekedy stačí na opitie menej ako začiatočníkom - niekedy sú alkoholici prepití už tak, že si ráno dajú dve borky, alebo tri pivá a sú fakt solídne opití.