Ked pracujes stand-by alebo mas pripady ludi, pri ktorych chces aby sa ti dovolali aj ked je noc (oba moje pripady), tak si na noc zvonenia nevypnes, dokonca si myslim, ze to nerobi vacsina ludi.STomko napísal:Cim to je akoze premotivovane? Bezne mam na noc tichy mod, tak si takuto spravu najdem rano. Podstatne je ze si spravu najdem, nie? Keby ti ju neposlali, bude zas zle ze ti nedali vediet...
Taktiez som pozeral na ich forum uz davnejsie, najnovsi slub je do konca roku, pockam si teda a ak sa oneskoria, odchadzam do VUB, ktora ma myslim aj WP appku aj NFC. IB je podla mna dost dolezita vec na fone, ak ju nemozem pouzivat, nezostava mi nic ine.mLuks napísal:vidim, že nie som sám, kto má kombináciu WP a mBank![]()
Čo myslíte, dočkáme sa konečne tej 2 roky sľubovanej appky pre WP? Čo som čítal to mfórum, tak niekedy začiatkom roka tam v téme o appke pre WP pisal niekto s mBanku, že do polovičky tohto roka, v lete tam opäť mBank napísali, že presný termín nevedia povedať, no a teraz na ďalší dotaz klienta o appke sa 5.11. vyjadrila pani z mBank, že "Dobrý deň, aplikácia pre WP bude naozaj do konca tohto roka, teda už veľmi zavčasu."
Čo vy na to? Ja sa len bojím, že aj keď ju vydajú, aby zapchali klientom ústa, tak sa funkcionalitou nebude rovnať tej na droid a iOS (keďže tú už aj updatovali).
Hlavne by ma zaujimalo, kedy vobec mBank pride s NFC na akejkolvek platforme, kedze zatial maju problem vobec vydat bezkontaktne nalepky.