Fallout 4
Re: Fallout 4
ja len silno bojujem s nutkaním mať viac postáv...povedal som si, že teraz so sniperom prejdem a o rok alebo koľko, keď budú aj všetky príbehové DLC a módy to dať ešte raz..s nejakou "wonder" woman v power armore
V tom prípade je to asi prvá strieľačka na svete ktorá sa dá prejsť bez použitia strelných zbraníbegbeee napísal:Mňa ten fallout nejak omrzel. Strielacka ktorá sa hrá na niečo iné.
No to možno prvé fallouty ale ťažko 4ka.
Zacal som po polroku hrať expanziu Bloodborne a opäť som pocítil, ako veľmi pozadu sú ostatné hry tento rok.
Prvá lokacia, splachot krvi, divné zvuky a tieň príšery sa kyva na zábradlí... Pekne opatrne to všetko preskumam. A nič tam nie je. Tomu hovorím zmysel pre detail a genialita v tom ako sa ti ta hra dostane do hlavy.
V F4 zbieraš donekonečna všetko aby si staval niečo čo nič nerieši podobne ako Sims a riešiš milión questov, kde vždy máš v konečnom dôsledku niečo zabiť.
Zacal som po polroku hrať expanziu Bloodborne a opäť som pocítil, ako veľmi pozadu sú ostatné hry tento rok.
Prvá lokacia, splachot krvi, divné zvuky a tieň príšery sa kyva na zábradlí... Pekne opatrne to všetko preskumam. A nič tam nie je. Tomu hovorím zmysel pre detail a genialita v tom ako sa ti ta hra dostane do hlavy.
V F4 zbieraš donekonečna všetko aby si staval niečo čo nič nerieši podobne ako Sims a riešiš milión questov, kde vždy máš v konečnom dôsledku niečo zabiť.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
fo3 a 4 sa s 1 a 2 nedá porovnávať. plus fo4 bol zbúchaný narýchlo, len trošku pozmenili TES5 a hotovo, hlavný príbeh mi tiež príde dementný, ako aj ten predvojnový svet, vôbec neviem zaradiť ten akože svet nikam, to vyzerá ako socializmus, rok 1980 s robotmi. V tomto to bolo ako fakt slabé.
kam sa hrabe mojich 19 dmg
sneak peek info...budú okrem submachine gunu (thompsona, ktorý je dmgovo na rovnakej úrovni, len má väčšiu kapacitu zásobníka) ešte nejaké nádejné samopaly, prípadne univerzálne prerobiteľné zbrane ? stačí áno, nie 
tak ale u mna maju vsetky zbrane okolo 200-300 dmg co pouzivam. taku rychlopalnu snipu mam dava okolo 250. potom brokovnica 290. pistolka 10mm 70 dmg. Ta tocna laserova sniperka ked natocim 6 nabojov tak cez 600 dmg toci.
-
Grond
Medium Professional
aky si lvl? ja som 45, najvacsi dmg ma u mna fatboy 450, vylepsena gaussovka 230, brokovnica 90, lovecka puska 80+ ...
48 lvl som.
to už ide potom cez jednotlivé vylepšenia, či to je už aj v kombinácii s max. rankom na perkoch ? lebo tie dmg sú riadne vysoké...teda pokiaľ nemáš nejakú nižšiu obtiažnosť
+ nevšimli ste si po poslednom update, že neuveriteľne padá fps pri mierení cez puškohľad ?...
+ nevšimli ste si po poslednom update, že neuveriteľne padá fps pri mierení cez puškohľad ?...
Spoiler
...páni, práve mi nad hlavou preletelo ufo a niekde havarovalo 
-
pepo191992
Medium Star
cestina este nieje?
ozaj porovnavas bloodbourne s falloutom? to su dve uplne rozdielne hry...begbeee napísal:No to možno prvé fallouty ale ťažko 4ka.
ja som drtil fallout 1 aj 2, boli to perfektne hry ale tiez sa mi pacil aj fallout 3 aj teraz 4... nejde o strielanie o grafiku a ani o zbierani hromady veci... ide zrovna o to ze si mozes vybrat. mozes ist kam chces, mozes byt dobry, mozes byt zly, mozes zbierat hromady veci a vylepsovat zbrane alebo stavat domceky alebo nemusis, kludne mozes prejst celu hru bez toho ze by si postavil nejaky dom ale vyrobil mod. nic ti v tom nebrani.
v com mas problem s tym svetom? ved ten je rovnaky vo vsetkych fallout hrach.hrban napísal:fo3 a 4 sa s 1 a 2 nedá porovnávať. plus fo4 bol zbúchaný narýchlo, len trošku pozmenili TES5 a hotovo, hlavný príbeh mi tiež príde dementný, ako aj ten predvojnový svet, vôbec neviem zaradiť ten akože svet nikam, to vyzerá ako socializmus, rok 1980 s robotmi. V tomto to bolo ako fakt slabé.
ja som si ho tiez najprv nevedel zaradit, ale niekde som cital ze cely napad bol v tom spravit svet tak ako si v 50tich rokoch predstavovali ludia buducnost.
-
Wishmaster
Medium Professional
aacid, dobre si cital - http://games.tiscali.cz/tema/pribeh-vyv ... ili-266890
"Byli jsme skupina vývojářů, otevřených jiným médiím," řekl na GDC. "Lidi v týmu se každý den bavili o tom, že právě viděli tenhle film nebo přečetl tuhle knihu, a nemyslím tím jenom aktuální věci. Když jsme se rozhodli pro inspiraci v 50. letech, někdo prostě přišel s tím, že v knihkupectví našel nějaký román a musíme do hry dodat město z něj." Je proto jenom logické, že velká míra inspirací Falloutu pocházela právě z literatury. Na prvním místě Cain zmínil Chvalozpěv na Leibowitze, jehož podoba církve uchovávající artefakty předválečného světa přímo dala vzniknout Bratrstvu oceli. Řada nápadů ohledně atmosféry izolace také přišel z Mathesonova románu Já, legenda a jeho filmové adaptace Omega Man. Nejen textem ale hra žila, především stylizace čerpala nápady jak ze Šíleného Maxe, tak i z filmů Město ztracených dětí a La Jetée (mimochodem, ten později de facto remakoval Terry Gilliam ve Dvanácti opicích).
"Byl to myslím jeden z našich grafiků, kterého napadlo: co kdyby hra nebyla zasazena do 50. let, ale do budoucnosti, jakou si lidé v 50. letech představovali?" Styl hry následně silně zasáhla i padesátková sci-fi, především trhák Forbidden Planet, z něhož Fallout bezostyšně recykluje vzhled robota Robbieho, jednoho z prvních populárních plecháčů filmu. Částečně šlo o fascinaci retrem, ale částečně i pragmatickou snahu se odlišit vůči jiným hrám a filmům. Vizuální stylizace 50. let totiž Falloutu umožnila, aby zdejší roboti "nevypadali jako Terminátoři".
-
Grond
Medium Professional
tak som to dohral za BOS, ta posledna misia ma neskutocne nebavila, ale povrazdil som co sa dalo 
-
hrban
Addict
ja som odstrelil bos-om vzducholoď 
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Ja som to dohral za vsetkych koli platine 
Podarilo sa mi vytiahnut s .38 na 150+ dmg. Docela efektivne vyuzivanie tejto lacnej a premnozenej municie. Nosim pri sebe dve combat rifle jednu na .45 a druhu na .38 Obe su legendarky. Jedna sa da kupit dokonca. Druha z dropu. Maju predponu Two shot. Mozno niekomu tieto rady na nieco budu. A nahodou nevie niekto ako u Dobreho suseda otvorit tie dvere za ktorymi mam pokecat s Bobbim?
-
hrban
Addict
tie dvere ti má otvoriť ona sama, najskôr otvorí tú mriežku na kukanie, máš sa s nou porozprávať a potom ti otvorí dvere aj normálne.
Ak by nie, tak to ulož a resetni ju cez konzolu tak ako v skyrme, čiže kombinácia disable, resetai, enable, kill/resurrect, alebo tcl a otvor si
tí čo nehrali TES5 tieto triky asi nepoznajú
Ak by nie, tak to ulož a resetni ju cez konzolu tak ako v skyrme, čiže kombinácia disable, resetai, enable, kill/resurrect, alebo tcl a otvor si
tí čo nehrali TES5 tieto triky asi nepoznajú
No hral som TES5 ale absolutne nemam sajnu akym jazykom hovoris. Takze ked mi trosku pomozes budem ti vdacny.
-
hrban
Addict
najskôr choď pred tie dvere a skús zaklopať či ti neotvorí normálne.
ak nie, tak si hru ulož.
otvor konzolu cez ~ (pod ESC)
napíš tcl a enter, zavri konzolu a prejdi cez stenu a pozri čo sa s ňou deje, možno sa zasekla kdesi v stene alebo tak nejak.
ak by bola zaseknutá, otvor konzolu, klikni na ňu myškou a daj kill, keď skape presuň mŕtvolu pred dvere znova konzola a ressurect a zavri konzolu
keď ožije znova konzolu klik na ňu a príkazy resetAI, disable a enable.
skús či ju to opraví.
ak nie, tak si hru ulož.
otvor konzolu cez ~ (pod ESC)
napíš tcl a enter, zavri konzolu a prejdi cez stenu a pozri čo sa s ňou deje, možno sa zasekla kdesi v stene alebo tak nejak.
ak by bola zaseknutá, otvor konzolu, klikni na ňu myškou a daj kill, keď skape presuň mŕtvolu pred dvere znova konzola a ressurect a zavri konzolu
keď ožije znova konzolu klik na ňu a príkazy resetAI, disable a enable.
skús či ju to opraví.