Fallout 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
DropDead
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Fallout 4

Príspevok od používateľa DropDead »

ja len silno bojujem s nutkaním mať viac postáv...povedal som si, že teraz so sniperom prejdem a o rok alebo koľko, keď budú aj všetky príbehové DLC a módy to dať ešte raz..s nejakou "wonder" woman v power armore
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

begbeee napísal:Mňa ten fallout nejak omrzel. Strielacka ktorá sa hrá na niečo iné.
V tom prípade je to asi prvá strieľačka na svete ktorá sa dá prejsť bez použitia strelných zbraní :smt047
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

No to možno prvé fallouty ale ťažko 4ka.
Zacal som po polroku hrať expanziu Bloodborne a opäť som pocítil, ako veľmi pozadu sú ostatné hry tento rok.
Prvá lokacia, splachot krvi, divné zvuky a tieň príšery sa kyva na zábradlí... Pekne opatrne to všetko preskumam. A nič tam nie je. Tomu hovorím zmysel pre detail a genialita v tom ako sa ti ta hra dostane do hlavy.
V F4 zbieraš donekonečna všetko aby si staval niečo čo nič nerieši podobne ako Sims a riešiš milión questov, kde vždy máš v konečnom dôsledku niečo zabiť.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

fo3 a 4 sa s 1 a 2 nedá porovnávať. plus fo4 bol zbúchaný narýchlo, len trošku pozmenili TES5 a hotovo, hlavný príbeh mi tiež príde dementný, ako aj ten predvojnový svet, vôbec neviem zaradiť ten akože svet nikam, to vyzerá ako socializmus, rok 1980 s robotmi. V tomto to bolo ako fakt slabé.
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

V noci dokonca 592 dmg
Prílohy
gausovka.png
DropDead
Addict
Addict

kam sa hrabe mojich 19 dmg
Fallout4_2015_11_28_23_31_23_085.jpg
sneak peek info...budú okrem submachine gunu (thompsona, ktorý je dmgovo na rovnakej úrovni, len má väčšiu kapacitu zásobníka) ešte nejaké nádejné samopaly, prípadne univerzálne prerobiteľné zbrane ? stačí áno, nie :lol:
PsychoS
Professional
Professional

tak ale u mna maju vsetky zbrane okolo 200-300 dmg co pouzivam. taku rychlopalnu snipu mam dava okolo 250. potom brokovnica 290. pistolka 10mm 70 dmg. Ta tocna laserova sniperka ked natocim 6 nabojov tak cez 600 dmg toci.
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

aky si lvl? ja som 45, najvacsi dmg ma u mna fatboy 450, vylepsena gaussovka 230, brokovnica 90, lovecka puska 80+ ...
PsychoS
Professional
Professional

48 lvl som.
DropDead
Addict
Addict

to už ide potom cez jednotlivé vylepšenia, či to je už aj v kombinácii s max. rankom na perkoch ? lebo tie dmg sú riadne vysoké...teda pokiaľ nemáš nejakú nižšiu obtiažnosť

+ nevšimli ste si po poslednom update, že neuveriteľne padá fps pri mierení cez puškohľad ?...

Spoiler
...páni, práve mi nad hlavou preletelo ufo a niekde havarovalo :lol:
pepo191992
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepo191992 »

cestina este nieje?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

begbeee napísal:No to možno prvé fallouty ale ťažko 4ka.
Zacal som po polroku hrať expanziu Bloodborne a opäť som pocítil, ako veľmi pozadu sú ostatné hry tento rok.
Prvá lokacia, splachot krvi, divné zvuky a tieň príšery sa kyva na zábradlí... Pekne opatrne to všetko preskumam. A nič tam nie je. Tomu hovorím zmysel pre detail a genialita v tom ako sa ti ta hra dostane do hlavy.
V F4 zbieraš donekonečna všetko aby si staval niečo čo nič nerieši podobne ako Sims a riešiš milión questov, kde vždy máš v konečnom dôsledku niečo zabiť.
ozaj porovnavas bloodbourne s falloutom? to su dve uplne rozdielne hry...
ja som drtil fallout 1 aj 2, boli to perfektne hry ale tiez sa mi pacil aj fallout 3 aj teraz 4... nejde o strielanie o grafiku a ani o zbierani hromady veci... ide zrovna o to ze si mozes vybrat. mozes ist kam chces, mozes byt dobry, mozes byt zly, mozes zbierat hromady veci a vylepsovat zbrane alebo stavat domceky alebo nemusis, kludne mozes prejst celu hru bez toho ze by si postavil nejaky dom ale vyrobil mod. nic ti v tom nebrani.
hrban napísal:fo3 a 4 sa s 1 a 2 nedá porovnávať. plus fo4 bol zbúchaný narýchlo, len trošku pozmenili TES5 a hotovo, hlavný príbeh mi tiež príde dementný, ako aj ten predvojnový svet, vôbec neviem zaradiť ten akože svet nikam, to vyzerá ako socializmus, rok 1980 s robotmi. V tomto to bolo ako fakt slabé.
v com mas problem s tym svetom? ved ten je rovnaky vo vsetkych fallout hrach.
ja som si ho tiez najprv nevedel zaradit, ale niekde som cital ze cely napad bol v tom spravit svet tak ako si v 50tich rokoch predstavovali ludia buducnost.
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

aacid, dobre si cital - http://games.tiscali.cz/tema/pribeh-vyv ... ili-266890
"Byli jsme skupina vývojářů, otevřených jiným médiím," řekl na GDC. "Lidi v týmu se každý den bavili o tom, že právě viděli tenhle film nebo přečetl tuhle knihu, a nemyslím tím jenom aktuální věci. Když jsme se rozhodli pro inspiraci v 50. letech, někdo prostě přišel s tím, že v knihkupectví našel nějaký román a musíme do hry dodat město z něj." Je proto jenom logické, že velká míra inspirací Falloutu pocházela právě z literatury. Na prvním místě Cain zmínil Chvalozpěv na Leibowitze, jehož podoba církve uchovávající artefakty předválečného světa přímo dala vzniknout Bratrstvu oceli. Řada nápadů ohledně atmosféry izolace také přišel z Mathesonova románu Já, legenda a jeho filmové adaptace Omega Man. Nejen textem ale hra žila, především stylizace čerpala nápady jak ze Šíleného Maxe, tak i z filmů Město ztracených dětí a La Jetée (mimochodem, ten později de facto remakoval Terry Gilliam ve Dvanácti opicích).

"Byl to myslím jeden z našich grafiků, kterého napadlo: co kdyby hra nebyla zasazena do 50. let, ale do budoucnosti, jakou si lidé v 50. letech představovali?" Styl hry následně silně zasáhla i padesátková sci-fi, především trhák Forbidden Planet, z něhož Fallout bezostyšně recykluje vzhled robota Robbieho, jednoho z prvních populárních plecháčů filmu. Částečně šlo o fascinaci retrem, ale částečně i pragmatickou snahu se odlišit vůči jiným hrám a filmům. Vizuální stylizace 50. let totiž Falloutu umožnila, aby zdejší roboti "nevypadali jako Terminátoři".
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

tak som to dohral za BOS, ta posledna misia ma neskutocne nebavila, ale povrazdil som co sa dalo :D
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja som odstrelil bos-om vzducholoď :D
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Ja som to dohral za vsetkych koli platine :D
PsychoS
Professional
Professional

Podarilo sa mi vytiahnut s .38 na 150+ dmg. Docela efektivne vyuzivanie tejto lacnej a premnozenej municie. Nosim pri sebe dve combat rifle jednu na .45 a druhu na .38 Obe su legendarky. Jedna sa da kupit dokonca. Druha z dropu. Maju predponu Two shot. Mozno niekomu tieto rady na nieco budu. A nahodou nevie niekto ako u Dobreho suseda otvorit tie dvere za ktorymi mam pokecat s Bobbim?
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tie dvere ti má otvoriť ona sama, najskôr otvorí tú mriežku na kukanie, máš sa s nou porozprávať a potom ti otvorí dvere aj normálne.
Ak by nie, tak to ulož a resetni ju cez konzolu tak ako v skyrme, čiže kombinácia disable, resetai, enable, kill/resurrect, alebo tcl a otvor si :D
tí čo nehrali TES5 tieto triky asi nepoznajú :D
PsychoS
Professional
Professional

No hral som TES5 ale absolutne nemam sajnu akym jazykom hovoris. Takze ked mi trosku pomozes budem ti vdacny.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

najskôr choď pred tie dvere a skús zaklopať či ti neotvorí normálne.
ak nie, tak si hru ulož.

otvor konzolu cez ~ (pod ESC)
napíš tcl a enter, zavri konzolu a prejdi cez stenu a pozri čo sa s ňou deje, možno sa zasekla kdesi v stene alebo tak nejak.
ak by bola zaseknutá, otvor konzolu, klikni na ňu myškou a daj kill, keď skape presuň mŕtvolu pred dvere znova konzola a ressurect a zavri konzolu
keď ožije znova konzolu klik na ňu a príkazy resetAI, disable a enable.
skús či ju to opraví.
Napísať odpoveď