Teror v Parizi

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
qwerty-xyz

Re: Teror v Parizi

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

vies ten svoj blabol 100% ntne potvrdit? Vies zarucit ultimatnu bezpecnost v tomto state pred terorizmom, nazorom, ze na slovensko by nikto nikdy predsa neutocil? Ak ano, tak to si iny frajer.
Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

vies co ti viem zarucit, ze narody ktore maju strach z niecoho tak nepravdepodobneho ako terorizmus na Slovensku to daleko nedotiahnu...

moj dalsi blabol do zbierky :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

http://www.cas.sk/clanok/337587/pride-k ... ensky.html

je to Novy Cas, takze to treba brat s rezervou. no tym, ktori nie moze pri cisle 700 stupnut tlak...
Retne
Darca
Darca

Asi tak no... Ale to by Ficovi znicilo kampan postavenu na neexistujucom bubakovi...

http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/sobotk ... p-news-box
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

qwerty-xyz napísal:blbec si ty, pretoze jedno percento z miliona je 10 000 .... 10 000 ludi co sa ti vedia odpalit do vzduchu, teraz sa ich na tom masakri podielalo 8 a vravi o tom cely svet. 8....vies ratat P4ra?
naucil ta to niekto ? lebo ked ich je potencialne 10 000 a moznoze aj viac, tak je to obrovska sila ktoru nikto nevie zastavit, lebo ju nikto nema pod kontrolou, lebo nikto nevie kto je kto. :| Teba niekto spravil IT ckarom P4ra ? lebo mas rozmyslanie debila, ktoremu patri do ruky metla a smetak. IT ckar by mal vediet ratat.

Vo francuzku bolo vsetkym jasne ukazane ze situaciu pod kontrolou NEMAJU a ani nebudu mat.
Ach milujem, ked sa somar, ako ty ide navazat do mojej inteligencie, ale dam si tu namahu a odpoviem ti.

Napisal som: Ale urcite v tej mase je mozno tak jedno (ak vobec) percento, ktore ma taketo umysly...

A som si isty, ze ani jedno percento to nie je. Bolo to skor len obrazne povedane. Ale som rad, ze si sa naucil aspon pocitat, ked aj tak len dristas. To, co sa udialo vo Francuzsku sa mohlo stat kdekolvek. Neslo o ludi, ktori prichadzaju zo Syrie a inych krajin. Islo o ludi 2. ci 3. generacie, ktori sa narodili, skolili a vyrastali vo Franczusku a Belgicku. Citaj skor, ako zacnes dristat, prosim ta.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ale to nevadi p4ra, pretoze ti rodeni francuzi isli na vycvik do syrie a dostali sa naspat do europy len vdaka uteceneckej vlne... keby utecenecka vlna nebola, tak dalej sedia doma vo francuzsku, pozeraju big brother france a nejaky utok to ich ani len nenapadne... za vsetko mozu utecenci!
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Retne napísal:Ludia sa na Slovensku boja bubaka, ktory ani na Slovensku nikdy nebude strasit...
Jedným z pozitív bezprecedentnej xenofóbie je, že súčasný stav (že sem nebudú chcieť prísť) zostane zachovaný. :) Mne osobne to teda vyhovuje. :oops:
qwerty-xyz

P4ra ... noze kolko ? pol percenta ? to mame stale 5000 teroristov,..... ci menej ? ked dobre ratam. vo francuzku ich bolo osem bratm. tuna pri pol percente ich mas 5000. ci ? promile ? to ich mas 1000 teroristov. vo francuzku ich stale bolo za utok zodpovednych 8. fiha, to je tazka matika, ze tisicina z miliona je tisic. tisic potencialne moznych teroristov? tak si tak dost ne ? ked si videl co urobilo OSEM LUDI ....

ci ? dame to na este menej ?
zacali sme pri 1% = 10 000 ludi, ...... tak bud taky laskavy. daj odhad. ked uz ale dospejes k nejakemu mizivemu poctu, stale mysli na to ze aj JEDEN clovek vie urobit paseku. :| nieto este 1000 zmotivovanych salenakov. think about it.
Retne
Darca
Darca

Andi_Cibula napísal:Jedným z pozitív bezprecedentnej xenofóbie je, že súčasný stav (že sem nebudú chcieť prísť) zostane zachovaný. :) Mne osobne to teda vyhovuje. :oops:
V tom mas pravdu, ze nebudu mat zaujem dojst pretoze sa uz dozvedeli ze aka je situacia na Slovensku.

Ver ze na druhej strane sem nejaki migranti tak ci tak dojdu alebo sem budu prideleni, no a z nich alebo z ich deti sa tak lahko mozu radikali, ze sa ani nenadejes... toto ti uz asi nevyhovuje co? :oops:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal:P4ra ... noze kolko ? pol percenta ? to mame stale 5000 teroristov,..... ci menej ? ked dobre ratam. vo francuzku ich bolo osem bratm. tuna pri pol percente ich mas 5000. ci ? promile ? to ich mas 1000 teroristov. vo francuzku ich stale bolo za utok zodpovednych 8. fiha, to je tazka matika, ze tisicina z miliona je tisic. tisic potencialne moznych teroristov? tak si tak dost ne ? ked si videl co urobilo OSEM LUDI ....

ci ? dame to na este menej ?
zacali sme pri 1% = 10 000 ludi, ...... tak bud taky laskavy. daj odhad. ked uz ale dospejes k nejakemu mizivemu poctu, stale mysli na to ze aj JEDEN clovek vie urobit paseku. :| nieto este 1000 zmotivovanych salenakov. think about it.
Nebudem komentovat cisla, ked ich neviem. Moje cislo bolo iba na predstavu, nemalo byt brane doslova. Tak, ako jeden clovek dokaze z ich radov spravit paseku, ako pises, tak isto to dokaze spravit aj jeden Anders Behring Breivik. Ci pockaj, to je ine? To sa nerata, lebo je to biely Europan?
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Andi_Cibula napísal:Jedným z pozitív bezprecedentnej xenofóbie je, že súčasný stav (že sem nebudú chcieť prísť) zostane zachovaný. :) Mne osobne to teda vyhovuje. :oops:
Toto som aj ja spokojny.
qwerty-xyz

P4ra, a ?

Ja sa bavim o téme. ktora znie Teror v Parizi ... ci ? 8 salenakov spravilo paseku, cisla ktore si ty myslis, mozu byt bude set sakra vyssie, alebo set sakra nizsie. Ale stale SU. nie je to nula. to je podstatne, chapes?

brejvik bol sam. spravil masaker, dali ho do basy a tym to zhaslo. Lenze tuna sa vynaraju stale novi a novi ... zahadne, stale moslim. :| a neprestava to. Utoky rastu na intenzite, co sa stane nabuduce ? zabiju 1000 ludi ? 10 000 ludi? Das ich do basy a este v ten den sa radikalizuje dalsia 100 vka, a 100 dalsich blaznov sa ta bude snazit otravit, dobodat, zastrelit, umlatit, upalit, utopit, a vyhodit ta do vzduchu .... lebo islam vladne svetu. :| vcul bud mudry.

ci treba mohac opakovat ??? vtedy ste sa P4ra moc nepochlapili, ze ? :| chorvatsko sa posralo.

Fatálna porážka uhorského vojska vedeného kráľom Ľudovítom II. Jagelovským tureckou armádou. Na uhorskej strane sa bitky nezúčastnili vojská sedmohradského vojvodu Jána Zápoľského ani vojská z Chorvátska. Posily z Česka boli v čase bitky ešte len v Stoličnom Belehrade, taktiež pomoc z rakúskych krajín, ktorú prisľúbil arcivojvoda Ferdinand I., sa nedostavila včas. Samo uhorské vojsko bolo navyše malé, málo motivované a jagelovské vedenie nemalo jasne stanovenú taktiku. Zrážka uhorského vojska (asi 25 000 mužov) s viac než dvojnásobne silnejšou a výborne vycvičenou armádou tureckého sultána Süleymana I. (asi 60 000 mužov) dopadla katastrofálne.

:| :| :| ked sme trocha odbezli od temy, tak osmanska risa, ... -- Ríša mala od 16. storočia úplne islamský charakter Božieho štátu, uuuuuuuuuuuuu, krute co ? o niecom to vypoveda. My sme sa aspon isli trieskat pred 500 rokmi. :| vy ste sedeli na vajciach a cakali ze to zvladneme bez vas.....
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

jo, islamiskeho charakteru. preto take Grecko, juh Rumunska, cele Bulharsko, ci rozsiahle casti Srbska ostali moslimske po 500 rokoch okupacie.
2/3 Uhorska boli 200 rokov pod Osmanom. a co sa stalo? NIC :smt006

a Chorvati? ako historicku fikciu siahni po 3. diely kapitana Bathroyho od Dura Cervenaka. rodina Zrinskych a in, ktori branili slovenske rite pred Osmanom stovky rokov.

skus nieco nestudovat o Vojenskej hranici Habsburgskej rise kym budes mudry ako radio :)
qwerty-xyz

ja som pisal ze nebranili? som pisal ze ked vtedy mali dojst, ta nedosli. sa vtedy chorvatsko zosralo a nevrav ze ne ....
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

uff, precital som si, nasral som sa, zacal pisat na teba reakciu a potom som si uvedomil ze to proste nema vyznam... tak ako nepojdem debatovat do blazinca s blaznom, tak nema zmysel debatovat s tebou... si realne uvedomujes co pises???
qwerty-xyz

ty si realne uvedomujes ze 8 ludi vykatovalo 130 ludi na mieste, a dalsich niekolko stovak zranili len tak lebo sa im chcelo? a ze to bolo v hlavnom meste francuzka, par mesiacov po tom co im tam podobni blazni vykatovali osadenstvo dennika? nabuduce co? odstrelia eifelovku? lebo sa im chce ? .... :|
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

a co proti tomu chces robit? teraz to uz neskonci ked americania okupuju ich uzemia kvoli rope a hladaju si stale nove zamienky aby zacali okupovat dalsie krajiny. je pochopitelne, ze zacnu udierat hlavne na krajiny, ktore im v tom pomahaju a su blizsie.
islamsky stat len tak nezanikne takisto ako neskoncia s okupaciou. bude sa to len hrotit a otazne je len dokedy

u nas realne hrozbu ozaj nevidim, skor francuzsko, belgicko, holandsko, nemecko (aj ked nemecko moze mat plusovy bodik vdaka Merkelovej a jej uteceneckej politike :D )
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz, ty si tak, ale tak sprosty a obmedzeny chlapec, ze naozaj ja neviem, preco sa unuvam ti vobec odpovedat. Prosim ta, nevyjadruj sa o Chorvatsku, chorvatskych bojoch a chorvatskej historii, lebo o nej naozaj, ako ti povedal jackb slusne vies naozaj jedno velke hovno. Otvor si knizky dejepisu a historie a zacni citat, lebo takto pre mna ostavas len nadalej blbcom a nadalej na tvoje prispevky odmietam reagovat, lebo, ako napisal aacid, to proste vobec nema zmysel.

guess.whoo, podla mna cely ISIS existuje stale preto, lebo je to bojisko, na ktorom si Rusko vs. USA dokazuju, kto ma vacsieho a dosti dalej. Tam o ropu tentokrat nepojde. Keby islo o ropu, Americania z nich davno spravia parkovisko. Predsalen im cela tato situacia (obzvlast s Ruskom bombardujucim rafinerie, ci cisterny) sposobuje viac problemov v navaznosti na ropu, ako uzitku. Co sa tyka realnej hrozby, tak aj u nas podla mna celkom realna je, ako v kazdej inej krajine EU, akurat, ze pocet vyznavacov Islamu je na Slovensku niekolkonasobne mensi, ako vo Francuzsku, ci Belgicku (kde im tou tutulimutuli politikou veci prerastli cez hlavu).
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

qwerty zbytocne vytvaras paniku, to je presne to co chcu teroristi dosiahnut. vystrasit aby sa tu vsetci isli posrat.

pamatas si na 9/11 (respektive po slovensky 11.9.) 2001? par teroristov "vykatovalo" ovela viac nez 130 ludi... ludia sa tiez pytali "a nabuduce co?" a co sa stalo? nic. ziadne horsie utoky, ziadne castejsie utoky, za 14 rokov stale USA nie je islamska krajina...

proste nesir paniku.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

para - myslel som to tak, ze to zacalo vsetko afganistanom, pokracovalo irakom atd atd
Napísať odpoveď